Lördag 28 Januari

Idag: Birsta en sväng med Sofia, Handlat mat & fått besök av Malin och Jenna.
Nu: Ligger själv inne i vardagsrummet å ser på film.
-
Det här blev nog mitt kortaste inlägg men har inte så mkt mer att skriva ;)

Fredag

Äntligen FREDAG!! Jag är ledig och det behöver jag idag, blev som sagt lite mycke igår med ingen sömn, begravning och jobb 16-24, Men det som inte dödar det härdar.

Begravningen igår var jätte fin! Innan jag kom till kyrkan så kunde jag hålla känslorna i schack men så fort jag klev in i kyrkan så började de brista, tårarna brände och jag kände hur ska det här gå begravningen har inte ens börjat?Men det gick bra jag satt där i bänken å grät precis som många andra där och begravningen var jätte fin. Hoppas du sover gott Farfar vi saknar dig! Efter begravningen så for vi till pappa för att fika lite det var skönt att ficka hemma hos honom för där känner jag mig trygg!
♥ Vila i frid farfar, Conny Bhölén 16 Juni 1950 - 06 December 2010 ♥

Sitter och skissar lite på min tatuering s...

20110126217 (MMS)

Sitter och skissar lite på min tatuering som jag ska göra, dessa två blev jag faktiskt nöjda med :)


Carrot head !!!

Nja jag tror inte att jag är orange hårig men nån blandning mellan ljus brun och orange är jag vell men de får vara så här nu ett tag, vill inte färga om det igen. Igår så gjorde jag en av färgning på mitt hår, det var så jäkla mättat på färg så det gick knappt att färga det för det blev aldrig någon skillnad. Så nu hade jag i en koppar blond där av de röda nyanserna som har blivit, var skit skraj att om jag färgade något lite mer brunt så skulle det bli grönt så det får vara så här ett tag så håret får vila upp sig lite.
-
Andreas var så rolig igår, han hade sett hur håret blivit efter avfärgningen och när han kom hem igen efter den riktiga hårfärgen så sa han:
- Ja det där blev ju bra
- tack
- du ser lite äldre ut
- va?? vad säger du vadå äldre??
- ja du ser några år äldre ut
- okej?? ja jag kan inte riktigt bestämma vad de är för färg nått mellan brunt och orange
- Nä jag tycker det ser mer lila/Rosa ut
- VA? va fan säger du?? De här är väll för i helvete inte lila/rosa?!!!
Kan tillägga att det inte är lila/rosa!! Andreas har fel på ögonen!! =P

Dagens inköp, hårfärg, ny väska till mig, ...

20110125212 (MMS)

Dagens inköp, hårfärg, ny väska till mig, mumin body och byxa till nomie JAG ÄLSKAR ATT SPENDERA PENGAR!


Skaka Rumpa!!

Ja det har jag väll inte riktigt gjort men visst har jag dansat en del med mitt Wii ;)
Idag var vi på BVC för 8 månaders koll och de på självaste 8 månaders dagen =) Allt såg bra ut hon växer som hon ska å hör som hon ska, Nu väger lill skruttan 9410g och är 69cm lång! På bara 2 månader så har hon växt 4cm och gått upp 770g, Ungen växer så de knakar! Men nu blir det nog ett inköp av en ny bilbarnstol snart å jag har i princip bestämt vilken jag vill ha nu är det bara att övertala herrn i huset att de är den bästa å värd pengarna ;) Haha
Så strax säljes en Britax Baby safe-plus i super fint skick + bas till bilen för en lagom peng så hör av er om ni är intresserad så kan vi förhandla om priset å jag kan skicka bilder på den. Jag har varit super nöjd med den här!

Slut som artist

Jobbat har jag gjort idag, 9-16. De gick super å hela dan rullade på, men nu är jag helt slut, sov en sväng på soffan förut efter maten å det var riktigt skönt ska jag säga! Nomie har varit med Bästa Sofia idag å de verkar ha haft de trevligt =) Men jag måste säga en grej, 16 trafiken är fan inge rolig!! Folk kan inte köra bil, De får motorstopp mitt i korsningarna, de kan inte läsa skyltarna å krockar nästan för att de inte orkar stå och vänta i två min i en korsning! Vad är det för fel på folk? Alla borde få göra ett test var 5:e år på Regler å en liten mini uppkörning och klarar man de inte får man komma tillbaka varje vecka tills man klarar det! De tycker jag skulle vara en bra idé!!

inte rätt utrustad!

Idag var vi hem till Malin å Jenna, vi tog oss en timmas promenad å de ska jag säga var jätte skönt! Vi satt å pratade lite välling och Nomie går fortfarande på NAN, Jag har provat en annan sort oxå men de kommer knappt ut nått ur nappen.. Pratade om de med Malin och hon frågar vilken storlek jag har på nappen till flaskan? Inte fan vet jag, finns de olika var mitt svar ??? Ja tydligen så finns de det! Jag har haft stl 1! och det ska vara stl 3! Så nu vet jag de, hade ingen aning om att de var så, men man kan ju inte alltid vara Perfekt ;)
-
Imorgon blir det jobb, de har kört ihop sig lite på den fronten då halva personalen är sjuk, Så fick en kris samtal på eftermiddagen att 16-21 passet var ledigt. Så jag tog de vid 22 tiden får jag ett till kris samtal men nu var det Riktig Kris då hon som jobbar på dagen nu oxå har blivit sjuk! Så mitt 16-21 pass blev ändrat till 09-16 ist. Barnvakten löste vi så att Nomie får vara med Sofia imorgon, de blir toppen så får de en riktig tjej dag å spana på killar!
De komiska är att för två helger sen så var jag sjuk och hade feber frossa, men med så kort varsel så fick jag ingen som kunde ta mitt pass så när jag är sjuk får jag jobba men när de andra är sjuka då får de vara lediga. Är de jämt fördelat?? Jaja jag ska väll inte klaga jag har ju än så länge ett jobb att gå till =)
-
Nä nu måste jag verkligen gå och sova så jag orkar kliva upp imorgon kl ringer 07.00!!! Har inte klivit upp så tidigt på evigheter känns de som ;)

Öron Inflammation

Ja jag får då aldrig bli frisk. + förkylningen så åkte jag på Öron inflammation inatt. Vilken jävla tillfälle!! De ställde till med en massa problem iaf men de löste dig. Jag åkte in till vårdcentralen och fick då det konstaterat att jag hade öron inflammation (MYCKET på ena örat å lite på det andra) så nu går jag på pencilin så jag hoppas det blir bra snart! Men jag får som sagt aldrig bli frisk!

Ingen ork.

Jag har numera ingen ork i kroppen. Jag känner mig nere å vill bara sova, men som sagt så går inte det heller. Jag vaknar på Morgonen är Jätte trött går och är jätte seg på dan å kvällen sen när det är dags att sova så kan jag inte de då ligger jag vaken till 2-3 sen somnar jag av ren utmattning. Jag orkar inte med att gör de vardagliga sysslorna äns.. Vist jag plockar av lite här å var men jag känner att allt bara förfaller. Vill Städa bort julen men känner att jag inte orkar.
Förut så hade jag energi jag for runt å hälsa på folk men nu är det lite kämpigt på penga fronten så jag har fått skärt ner drastiskt på alla besök på Alnö. Men är det  därför min energi är borta för att jag inte får nått socialt umgänge? För de jag har som sällskap här hemma är Tvn. Nomie hon pladdrar ju på men får inte precis mkt i utbyte där. Å Kompis han sitter bara å vrider på huvudet när jag pratar med honom så han får man ju inte heller så mycket utav.

Söndag 9/1-11

Ja då har vi vaknat. Jag gick å la mig kl 0400 inatt. Men jag är fan pigg ändå =) Ikväll blir det bio med Linda, Carro och ev Sofia. Det ska bli riktigt roligt att få gå på bio de var ett tag sen. Andreas blir hemma med Nomie ikväll så vi får vel se vad dom gör. Andreas hade tänkt att åka lite skoter idag men såklart när han har tänkt de så ska de ju börja snöa. Det är typiskt. Kan han aldrig få sova ut och göra något han tycker är roligt? Jaja så är det man kan inte rå för vädret!

Uppdatering 8 Jan!

Nu har jag jobbat klart, kan bara säga att jag är helt slut i kroppen! Har pimplat i mig treo bara för att klara av att stå upp och vara trevlig mot kunderna.. Vissa snorungar har jag bara lust att lyfta upp i öronen å fråga om deras föräldrar inte har lärt dom nå vett å etikett!!
Ett exempel: Ungarna (12-15 års åldern) kommer fram till disken på macken, Jag ler å säger Hej, De typ fnyser till och slänger fram å då menar jag slänger fram varan/varorna på disken. Jag håller masken drar in varorna i kassan och frågar med ett leende var det bra så? Ett kort mm knappt det får man till svar, jag säger det blir 24 kr och ungen slänger då också pengarna på disken. Jag av slutar med ett glatt Hej då och snorungen bara vänder sig om utan att säga ett ord! Jag blir galen! Vad är det för fel på dessa föräldrar vet de ej vad artighet är? När jag blir tilltalad om de ska fråga något är det den här dom kör: Öh du! vart är den saken? Fel å fråga Ursäkta men har ni den här varan?
Jag ska iaf lära Nomie att vara Artig mot alla!!

8 Januari

Idag: Är Sjuk - den här förkylningen går aldrig över, hade feber inatt oxå. Jobba - 16-21, jag får knapra tabletter så pallar jag trycket. Spela Wii - Det är en drog!!
Så ser min dag ut idag. hoppas ni andra är friska men jag har varit sjuk nu sen i början på december.. Först förkylning när den gick över fick jag magsjuka å sen kom förkylningen tillbaka de är härligt!! ;)



Tur jag har mitt hjärta som piggar upp mig och gör mig glad!

Jag vill oxå vara modig! Så nu gör jag de,...

20110107199 (MMS)

Jag vill oxå vara modig! Så nu gör jag de, jag har fått så mkt komplex för min mage efter graviditeten, den är degig och har många hud bristningar.. Nu har de gått lite över 7 mån sen min älskade nomie kom till världen och så här ser min mage ut nu. De finns mycket jag skulle vilja ändra på den men just nu får den duga jag har ju fått världens underbaraste dotter i ut byte.


WII

Jag kan inte sluta å tjata om mitt WII hihi jag är som besatt!! De första jag gjorde imorse var att börja spela (jag slutade att spela kl 2 inatt) SUPER MARIO är det spel som går varmt just nu.. Men har även ett dans spel som är skit roligt! bra träning är det med!! ;)
Nu ska vi ha lite fredags mys tilltugget blir Nötter, stavad gurka med dipp! jag älskar de!!

Trött!

Jag skulle kunna somna ståendes! Jag är så jävla trött! Somnade inte fören 02.30 i natt, 03.30 vaknade Nomie å skulle ha mat. 04.00 sov jag vaknade igen kl 08.00 av att Nomie vaknade och sen dess har jag varit vaken. Så 5 timmar har jag fått sovit i inatt å det är alldeles för lite för mig. helst när mina nätter de senaste veckorna har sett ut såhär. Jag har ingen energi. Jag orkar inte att städa eller göra de vardagliga sysslorna. Jag vill bara Sova!! Det jag orkar är att ta hand om nomie å sysselsätta henne. Resten runt omkring mig förfaller!!

H&M

Dessa såg jag i HM katalogen och jag fick ett väldigt Jag vill ha begär!!



2011 är här!

Ja nu är det ett nytt år och det började bra =) Igår Lördag så var älskling hemma nästan hela dagen. Vi städade, tömde garderoberna och gick en mysig promenad. Nomie åkte i sin pulka och det blev hennes första riktiga åktur i den. Andreas tog kompis så gick vi en sväng. Det var Så mysigt! Älskar min lilla familj den är helt perfekt eller nästan iaf allt är ju inte perfekt men det är är en härlig känsla när man känner att de nästan är perfekt iaf ;) Ni hajar ;)
Idag så har jag inte planerat så mkt, hade bara tänkt att vara hemma, tända en brasa, lite ljus och se på en massa film. Kanske jag ska äta lite popcorn =P
På måndag börjar allvaret Inget mer godis för stefanie wilje. Tänkte dela med mig lite av mina "nyårs löften" eller saker jag ska förbättra.

  • Inge mer godis! (ev varannan helg.)
  • Vara snällare mot Andreas (inte gnälla lika mkt)
  • Ta hand om mig själv bättre (göra de jag vill å inte vad alla andra vill)
  • Ha bättre självdisciplin! denna är viktig!!
Hoppas att jag lyckas med det mesta iaf ;) Önska mig lycka till!

RSS 2.0