Torsdag

Idag är de snabba puckar som gäller! ;)
11.00 - Birsta med Linda och Elma =)
13.00 - Bad på alnö med Malin å Jenna
Sen blir det till att åka hem och sköta hemmet. Tvätta, Hänga tvätt, Vika tvätt, Städa, Damsuga and so it goes!
Så idag så har jag lite att stå i men det är bara roligt för då blir det tisdag snabbare och då ska jag Jobba! Det är härligt att ha nått att se fram emot!
Jag har fått inflammation i mitt lillfinger, jag har bitit bort nagelbandet så nu har det blivit infekterat.. Jag MÅSTE sluta att bita på naglarna! Så nu är lillfingret rött och svullet och jag vet ju att de är var där i så jag kunde ju inte låta bli att ta en nål och göra ett hål och trycka ut varet. Tror inte riktigt att de är så man ska göra om man vill att det ska läka men spänningen i fingret släppte ju iaf =)
Ha det bäst! och ta hand om varandra!

Tisdag

Igår jobbade jag!! Det gick jätte bra och jag kom ihåg det mesta faktiskt, lite nya grejer var det men annars så kom jag ihåg allt!
Idag så har jag bara varit hemma och tagit det lungt, fick hem mitt väggord som jag vann på en tradera auktion och jag blev riktigt nöjd!
'

Den här sitter nu i vår hall, visst var den fin? =) Men de var lite klurigt att få upp den på jag aldrig har satt upp nått liknande förut. Men de blev ju bra ändå, så nu vill jag köpa mera =P

X X X

Måndag + Jobb

En hel helg har gått!

Fredag:
Spa kväll med min älskade Sofia!
Lördag:
Farmors (60år) och Gammelmormors (80år) 140 års fest! Jag drack teqila för första gången! Smaka väldigt konstigt!!
Söndag:
Nomie blev 5 månader!! De är så himla konstigt, jag tyckte hon var 3 månader jätte länge, sedan blev hon 4 månader och efter det så gick de över en att så blev hon 5 månader. Mycket konstigt!
Måndag:
Slöa på dan, sedan blir det JOBB JOBB JOBB!!! Som jag har längtat! 16-21 står på schemat och gud vad härligt de ska bli! Nomie ska först få vara hos Farmor och Farfar hennes sen så kommer Pappsen å hämtar henne när han slutar. Det blir mysigt för dom + att Nomie får vara ifrån mig ett tag och det tror jag hon behöver annars kommer hon ju nog aldrig klara av och släppa mig (eller så är det så att jag inte kommer kunna släppa iväg henne för att jag är så van att ha henne med mig överallt. så det här blir bra träning för oss båda!)

Torsdag

*Idag har vi varit på birsta med Anki =) Hur roligt som helst!*
*Sen kom vi hem och latade oss ett tag.*
*Badade Nomie och den lilla tjejen kan skvätta vatten iaf!! Inte bara med handen utan med hela Armen! Jag blev dyngsur! men hon hade hur roligt som helst! *
Nu ser vi på film hela familjen =)

Hemmets lugna vrå

Nu är vi hemma i hemmets lugna vrå igen, tråkigt att fara ifrån Mamma och  alla där nere men de är skönt här hemma oxå.. Har åkt bil hela dan känns de som så jag tog mig ett bad och nu sitter jag å tar det lungt, ser på tv och dricker te. Är grymt trött! Funderar över när andreas kommer hem.. skulle så gärna vilja ha lite hjälp med lill skruttan men han måste ju jobba så det är bara att bita ihop och klara av det endå.

Fredag

Idag åker vi!! Men än så länge är vi kvar hemma! Sitter bara å väntar ut tiden, jag kan inte riktigt åka än för kompis skull så han slipper va ensam hemma så länge, men snart ska vi åka! Det ända jag gruvar mig över är att vi kommer komma ner till uppsala mitt i rusnings trafiken men va tusan det går ju ändå! Det är ju bara vi Norrläningar som kan köra bil ;)
Min Lilla gofis! Gud så jag älskar denna Unge!!

Torsdag

Idag äre torsdag!! Imorgon är det fredag fredag fredag!! Då åker jag ner till mamma mamma mamma!! Åh så jag LÄNGTAR!!
haha har läst Katrin Zytomierskas Blogg, fy fan va hon är kung!! Men så de ska klanka ner på henne i media bara för att hon skojja lite, kom igen sverige ha lite humor fyfan! http://www.finest.se/katrin läs själva =)

Onsdag

Idag har vi bara tagit de lungt, Var en sväng och drack kaffe hos malin å jenna. Nomie fick prova jennas gåstol och jag kan bara säga att hon ÄLSKADE den! så en sån vill vi ha, mamma har en så de blir till å hämta den när vi åker ner på fredag. Längtar så efter att åka ner! Idag så har nomie provat att äta lite gröt å det gick jätte bra hon är inte kräsen på mat. De är mammas tjej de ;)

Tisdag

Fem favoritprogram

Greys Anatomy, D.H, Kungarna av tylösand, NCIS, CSI.

Fem saker som jag gjorde igår

Städade, Badade med nomie, Gjorde tacopaj, bytte blöjor, Gosade med världens bästa Nomie!

Fem saker som jag ser fram mot

Helgen (ska åka till mamma), 25 oktober (jobba mitt första pass på ca:6mån), Ullared i april, Min födelsedag (har redan börjat fila på önskelistan ;), den dan Andreas växer upp!.

Fem favoritrestauranger

Bite Line, Blå huset, restaurang de la mamma, Gran kottens jul bord, Stekhuset.

Fem saker på min önskelista

ett nytt badrum, en ny jacka, en hushållerska, en extra hjärna (kommer inte ihåg allt som ska göras), en rottis (om typ 5 år!)

Fem saker som gör mig irriterad

Andreas (när han inte gör som jag vill), Magnus (För att han dräller saker över allt!), Kompis (För han är jobbig), Mig själv (för att jag blir irriterad över små saker), Att världen är orättvis.

Fem saker som gör mig glad

Nomie så klart! Andreas när han gör som jag vill ;) , Shoppa, Umgås med mina vänner, Gå en promenad (med sällskap!)

 

Har lite tråkigt nu när alla i huset gått och lagt sig, tråk månsar!


Måndag

Idag blir det inte många knop innan det bär av till babysimmet. Men röjja lite ska jag hinna med innan iaf.
Imorgon blire iaf en tur till birsta för att skälla lite på telia! Min mobil vart fan är den?? Har varit på lagning nu i 1 månad! och har inte hört nått ifrån dom.. Sedan när vi bytte dator så fick vi ett usb bredband ist för ett inbyggt som vi hade i andra dator och det kopplar ner sig hela tiden, detta är oxå GRYMT irriterande! Så ska fara dit och ställa lite frågor!!
Igår kväll så satt jag å pysslade lite, Håller på att fixa ett album med bilder på Nomie, Ska fylla den med fina kort på henne ända fram tills hon blir 18-20 år sedan är tanken att hon ska få den. så här ser den ut nu..

Söndag

Besök av pappsen fick jag idag! Nomie fick gosa med sin morfar å de tyckte hon var mysigt! Satt å snacka en massa skit och drack kaffe! Mysigt. Efter det bar det ut till birsta och handla lite med sofia, Det blev tacos till middag och en ur svulten sofia åt som en häst! Hehe och tur var ju de så hon inte var så sur längre!
Nu sitter jag med en stor påse ( 1kg ) godis och ser på vingar av glas! Nostalgi är ordet! Många minnen!

Lördag ("v")

Igår : Birstasväng m. Linda och Sofia, Följde med Sofia som tog hål i tungan, Handla lite mat, Hem, Laga mat, Bjuda svenne å linda m. barnen på maten. De blev super gott! Kött å potatisgratäng!
Idag: Hund utställning med malin, jobb prat på macken, Hem, Nomie somnade och jag somnade!
Nu: Sitter här å fördriver tiden i väntan på att andreas ska komma hem.
Ikväll: Ingen aning.
Imorgon: You never Know!
PUSS

Tisdag

Ja idag äre tisdag. men jag har inte de jag har nån annan dag.. Jag är helt virrig i kolan! man får aldrig någon riktig vecka och man får aldrig nån riktig helg. Det är vell de jag saknar mest av att inte jobba. För de är så skönt när man väl har slutat en fredag och man får känna att äntligen nu äre helg! Men den 3 och 4 noveber så ska jag jobba! HÄRLIGT! jag längtar så otroligt mkt! okej de blir två 16-21 pass men de känns alldeles lagomt att börja så och sedan hoppas jag att de blir mera =) Skulle gärna jobba iaf 2-3 pass i veckan! typ 2 16-21 och 1 16-24. de skulle vara super! men vi får vell se hur det blir! och det är ju bra om man kan dryga ut mamma penningen oxå =)

Lördag

Konstigt att så fort det blir helg så får jag skit tråkigt! Finns nada att göra.. Vill hitta på nått som man inte gör på en vardag men jag hinner ju göra allt då så det finns inget kvar att göra när helgen kommer!

Tack

Nu på förmiddan har jag suttit å tänkt lite, och kommit i underfund med att jag är så otroligt tacksam över att jag har haft Malin under de 9 månader jag varit gravid och att jag har henne nu under den här "första tiden" Hon om nån har förstått hur det har känts att svälla som en balong! och vi har haft hyffsat lika vardags problem! Jag har haft turen att träffa en person som förstår mig och jag förstår henne. Tack malin för allt stöd!

Och sofia min älskade vän! Du är bara för underbar! Har aldrig haft en sådan vän som du! YOU ARE THE BEST AND FUCK THE REST!

P.S --- INGEN KOMMER IHÅG EN FEGIS ;) ---


RSS 2.0