mys

Nu sitter jag å myser!! Tyckte det var lite kallt så jag tog och tände mig en brasa! De är så jäkla härligt!! Längtar så mkt efter hösten, den första snön och knarret under fötterna och självklart skoter avgaserna!!! =) Jag önskar det fanns en parfym som luktade som de så man kunde sprejja på sig de mitt i sommaren så man kunde drömma sig bort till en skoter tur! =)

 
I LÖÖV IT!!


sikken kväll !!!

fy bubblan vilken kväll! de var lääänge sen jag hade det så här roligt! Så himla skönt att bara få vara Stefanie! Älskar mitt liv som mamma men fy tusan vad kul jag har haft de! Men jag tror vi hamande på en singel kryssning för gubbar ist! HAHAHA tror att de aldrig sett en tjej förut!! =P Men roligt har jag haft! Tack så mkt sofia och li!
Flera tjej kvällar vill jag ha!!! Jag hade en cola i handen hela kväll en men har haft de lika roligt ändå, man kan värkligen ha roligt utan sprit! den här kvällen kommer jag leva på länge men hoppas att de inte dröjer länge tills näsa gång!! =)

tjing tjong !!

Home sweet home

Nu har jag badat av mig camping livet! Jag har haft ett bar riktigt trevliga dagar! Vi har bara tagit det lungt, ätit och umgåts =) Har ätit räk frossa på fiskarfänget och det var super gott! Efter som andreas inte är så förtjust i det så fick jag passa på att äta det när tillfället ges!


norrfällsviken

Ja imorgon åker vi!! Då tar jag och nomie en liten mini semester! Vi ska åka upp till Norrfällsviken där mormor och morfar har sin husvagn uppställd på sommrarna. Mamma och Philip kommer oxå och min moster från London å hennes karl har flygit hit så de ska oxå komma!! Det ska bli så jäkla roligt att få träffa alla! Mamma har jag ju inte träffat på 2 månader å philip ännu längre! och Bob och nick var det jag tror de var 2/3 år sedan!! VAD JAG LÄNGTAR!!

Onsdag??

Äre onsdag idag? Jag har haft torsdag hela dan tills andreas kom hem och sa att det inte var de utan att de är onsdag.. INGEN koll!

Ja just det! vi har fått en plats på babysimmet! Så på måndag den 23 augusti börjar vi =) och sedan blir det till att infinna sig där några måndagar kl 14.55! Gud så jag längtar!! Ska bli så mysigt! jag vill börja nu men första mötet var tydligen bara ett info möte andra gången så får vi Bada!
Just ja jag måste ju köpa nått å bada i då bikinin är förliten då tuttarna och laggårds väggen har vuxit och jag har ingen lust att visa min degmage heller så det blir nog en baddräkt men skulle gära vilja ha nån som ser hyffsad ut.. usch ångest å ställa sig i en provhytt och prova! alla säger ju att man ska se ut så här efter att man har fött barn men va fan jag vill ha tillbaka min gamla kropp!!! Nu får jag ta smällen för att jag har gottat mig i 9 mån.. usch usch måste bli ändring på det här!!


söndag

Nu har det gått en vecka till, även fast jag inte gör så mkt så bara rusar veckorna förbi! Idag har vi hämtat hem badkaret som vi fått av andreas mamma och pappa!! Så härligt att bada! Nomie tyckte oxå om det hon låg och sprattla och pratade så nöjt i badet! Vi tog oss en väl behövlig promenad oxå bort till Andreas mamma och pappa som bjuppa på middag! Super gott! och nu ska vi bara ta det lungt!!

Har även lånat ut min bil i nån dag till sofia då hennes är på lagning! Men det blir ju skit bra för då har jag en innestående hos henne ;) hihi

Bye bye <3


RSS 2.0