Onsdag

Helt Otroligt! imorgon så är det dags! Det känns helt overkligt, det här är min sista dag som Töva bo. Det är väldigt sorligt jag trivs ju så bra här men det känns ändå bra att vi får det större. Idag så ska jag Packa det sista, Städa och tvätta en massa, sedan så bär det av till Statoil för ett 16-21 Pass och mitt mål är att vara klar med det Mesta innan kl 15.30.


Veckan med stort D

Den här veckan så har jag mycket på schemat! Veckan då vi äntligen ska få flytta är Här!!!

Mitt vecko schema
- Måndag:
Fira lillebror som fyller 10 år!
- Tisdag: Till barnmorskan, Packa.
- Onsdag: Packa det sista, Städa lite, Jobb 16-21, Packa Mera!
- Torsdag: FLYTT!!!
- Fredag: Jobb 11-18, packa upp
- Lördag: Jobb 9-16, forts. packa upp
- Söndag: Jobb 14-21


Lördag

Min Lördag

- Vakna
- Skoter/Mc Mässa
- Vila
- Tacos hoss Andreas mamma och pappa
- Putsa fönstrena
- Vila

Så har min lördag sett ut fram tills nu =)

P.S -  Jag längtar tills vi flyttar!


Fredag

Idag: Birsta och lite shopping fick bli min syssel sättning idag. Köpte ett linne åt mig själv och Två super söta Pjamaser (ursäkta stavningen) till Lilla Åsa-Nisse =) Den ena var med Bebis tiger på i från Nalle Puh och den andra var det Tiger ränder på så lilla bebisen ser ut som tiger i den =) hihi de var så söta så jag kunde inte mot stå! Fikade med Sofia och Sara på Charm oxå, det var super gott! 

Nyligen: Har varit Hemma hoss Sofia och Anders nu och sett på Wallander- Vålnaden, Det var en helt okej film tycker jag. Pajen och Carro var oxå där så det var super trevligt =) Fick Vara Sofias Hår pillare på slutet och jag lyckades ÄNTLIGEN få till fiskbens flätan på henne, visst blev den lite sne men va tusan de blev ju en fisk fläta iaf! 

A <3


Torsdag

En Vecka kvar! Ned räkningen har börjat! Snart flyttar vi! =) 
Jag är äntligen ledig nu en hel helg! Det ska bli super skönt att kunna hitta på lite saker med andreas när han oxå är ledig. Blir troligtvis skoter mässan på Lördag, men vi får se skulle iaf vara roligt att åka dit och kolla lite.

Igår så Hade jag full speckat schema, På Morgonen var det AF som gällde, helt onödigt då inget av de säger kommer att beröra mig, men jag måste gå. Skynda skynda skynda hem efter det för att hinna rasta kompis innan det bar av till stan igen för fika med Ida-Marie och Sofie, Det var super länge sedan vi såg alla tre, det var super mysigt att sitta på charm och prata minnen från då vi var små, blev klar på charm där vid tio över 3 så det var bara att slänga sig i bilen och bege sig till Jobbet för ett 16-21 Pass! Så jag var lagomt trött igår kväll när jag kom hem..

Idag så har jag inte planerat att göra så mkt, vi ska på banken i efter middag och fixa med våra lönekonton men innan dess så har jag igenaning om vad jag ska hitta på, Ska väll aktivera min söta vovve iaf =)


Inte helt pigg

Nä jag känner mig inte helt kry och pigg idag, vet inte om det är på grund av att jag kanske håller på att bli sjuk eller om det är för att jag inte riktigt orkar med motgångar.. bläää säger jag bara. Skulle behöva något som piggar upp mig men jag vet inte vad de skulle kunna vara.
Jag skulle vilja åka upp till pappa en sväng men jag vill ju inte smitta han om jag håller på att bli sjuk, så det får bli en annan dag. Känner bara att gråten sitter i halsen och det kan brista när som helst.

Jag blir nog bara liggandes på soffan idag!


Min helg

Fredag: Fika med Sandra på Birsta, på Kvällen blev det mys hemma med hjärtat <3
Lördag: Lite packning/Städning på dagen, Jobb 16-24, Kaffe på malins jobb 24.10-01.30 =)
Söndag: Packade hur mkt som helst! For till Sofia och Anders och kollade på det nya köpet, Blev Tacos hoss dem till middag! Mums! Sedan lite tv mys! =)

Idag så är det bara 10 dagar kvar tills vi flyttar!!!! Jag längtar så mkt! + att jag går in i vecka 31 den här veckan, tiden bara rinner i väg!


Uppdatering

Har varit och hämtat några Banankartonger hoss Lilla Tuva idag, tog med mig lite fika bröd till henne. Den var super god och jag var väldigt glupsk och åt upp nästan hel längden själv, eller tuva fick vell en tredje del =) Men det var mysigt med lite skvaller och bulle.

Sitter just nu och ser på sverigest värsta bil förare och jag diggar deras rosa/lila volvo!! Jag vill oxå ha en sån!!!

Imorgon så ska jag Luncha med Sandra! Det ska bli super kul, har inte träffat henne på länge så det ska bli roligt att få lite up date om vad som händer i hennes liv =) Det ska bli trevligt! 

Kram kram <3 


Torsdag ~

Jag hatar när man inte har planerat in något under en dag, Jag hatar att inte veta vad jag ska hitta på.. Jag är så himla rastlös.. Skulle kunna bara sätta mig i bilen och bara åka, det spelar ingen roll vart bara jag får göra något.. Är väldigt väldigt rastlös.. Så vi får vell se vad den här dagen har att bjuda på, är det någon fler som har tråkigt så är det bara att skicka ett sms =)
Det som gör mig ännu mer depprimerad är att det har snöat i natt, det tycker jag inte om.. Jag vill Ha vår!!

Kom precis på vad jag kan göra.. Jag kan ringa lilla tuva å fråga vad hon gör =) Hon Har ju varit så snäll att hon tagit med sig banan kartonger åt mig från hennes jobb! och det behövs.. Det är ju bara 2 veckor kvar tills vi Flyttar in i vårat Hus!! Jag LÄNGTAR jätte mkt dit! Jag vill börja inreda och göra allt i ordning innan bebben ska komma! Kan man dö av Längtan??? =)

Åsa-Nisse & Andreas <3


17/3 - 2010

Idag har dagen spenderats en sväng hoss malin efter att jag varit hoss Barnmorskan.. Det gick jätte bra och värdena har gått upp och det är ju super bra. Åsa-Nisse Blev lite stressad när de hade varit å klämt å tryckt på magen hjärtljudet gick upp på över 170 men det var bara bra enligt Bm då de är lite krut i bebben inne i magen =)

Vi var och hämta Andreas skoter som stått parkerad hemma hoss Sofia och Anders sen i helgen då de varit ute och åkt. Blev lite fika och surr där då pajen och emma oxå var på besök i Klingsta =) Sofia fick nån Idé att hon skulle rita på min mage.. Så hon ritade en gubbe. Precis när hon skulle böja rita så sparkade lllen till så det syntes på magen.. De var väldigt roligt då Åsa-Nisse varit väldigt blyg så fort sofia varit i närheten =P Men nu så visade den sig lite iaf =) Go bäsen min <3 Mamma Älskar dig!!

Det känns så konstigt att kalla sig själv Mamma men det är ju det jag kommer att bli om ca 10 veckor.. De känns jätte konstigt Men helt underbart!!! Längtar så efter våran lilla Knodd!

BM

Kl 10 ska jag infinna mig hoss Barnmorskan i granlo, Vi ska ta lite mer prover så jag hoppas hon inte behöver tömma mig totalt på Blod.. Sist hon tog några rör med Blod så blev jag väldigt yr. Jag vet inte vad som hände.. För sånt där har aldrig rört mig i ryggen. När jag var liten så tyckte jag inte om sprutor och nålar men det växte bort. Men man kanske blir känsligare när man är med barn?? =)

Inatt
hade jag en väldigt konstig drömm.. Jag drömde att jag födde en Tjej.. Som hade Mörkt hår och Bruna ögon.. Varken jag eller andreas Är särskillt Mörkhåriga och vi har inte Bruna ögon så vart kommer det ifrån kan man undra, Brevbäraren kanske?? =P

Kram på er alla <3

Måndag och ny Vecka

Fullt Upp, det är så jag beskriver min helg.. Den har bestått av jobb, jobb och mkt Skojj Skojj =)

Fredagen: Jobb 16-24
Lördagen: Jobb 8-16, Biteline å Hockey, Sängläge!!
Söndag: Jobb 9-16, Wipeout, Pizza, Sängläge

Åsa-Nisse <3


Fredag 12 Mars

Första kartongen är packad!!!! Äntligen! Nu har jag börjat lite smått med att packa.. Har rensat ut garderoben oxå, Blev en hel svart sopsäck med kläder som jag vill ha kvar MEN inte kan ha längre pga att jag är lite större än vad jag brukar vara. Men det känns fortfarande väldigt ovärkligt att vi flyttar snart! Men det känns även så himla skönt!

Helgens
- Fredag: Jobb 16-24
- Lördag: Jobb 8-16
- Söndag: Jobb 9-16

 


Magen <3

Är det någon skillnad?? =P Haha! Jag har nog inte riktigt själv fattat att det är sådan stor skillnad på bara några veckor.. Men jag är så STOLT! över min Stora mage!! <3<3 tänk att jag har ca 10 veckor kvar tills bebben ska komma.. och det är ca 10 veckor imellan dessa kort! Undra hur jag ser ut då???



Lilla åsa-nisse jag undrar vad du är för filur <3


Ny vecka

Ja då var en ny vecka kommen, tiden bara rusar förbi.
I helgen så har jag jobbat lite å umgåtts med nära å kära =) igår så var vi och hämtade vårat köksbord som vi fått, det är super fint..
Totte fick sig även en bra smäll igår när de var å åkte skridskor här i Töva.. Han ramlade så illa att han slog av näsbenet. Enligt andreas så var det ingen trevlig syn och det kan jag tänka mig.. Uscha, så Andreas  fick fara iväg med honom på akuten igår kväll..

Idag har jag inget speciellt på schemat, Ligger för tillfället i sängen och har inte planerat att kliva upp än på ett tag, men Lilla kompis lär ju vilja gå ut om ett tag. Nä vi kanske hörs sen om jag orkar skriva såklart =)


Lördag

Ja idag så har man jobbat jobbat jobbat, 8-16. Det gick super bra det är så skön att jobba med Anna S =) Det är skönt att jobba med alla på macken men man har så roligt när man jobbar med henne =) vi kompar varandra så bra =)

Bebisen lever rövare i magen.. Det gillar jag <3 min lilla bebis! tänk det är bara 12 veckor kvar det är hel konstigt men helt underbart!! <3<3<3

Soligt + Blåsigt

GLASS, ja idagens fina väder så for jag å Malin på birsta å åt varsin kulglass. Det var super gott!! Vi gick ut å ställde oss i "grytan" å njöt av solen. Det var mkt härligt! Det blev pizza idag till middag, Jag orkade inte att laga nån mat så det blev en pizza =) Mums. Tommy å Emma var här en sväng förut oxå å drack lite kaffe och de hade med sig jätte goda Bullar!

Imorgon så ska jag åka å handla lite mat hade jag tänkt, får vell se om bilen har frysit igen då jag tvättat den idag, det var väl behövligt för det var ett tjockt lager med salt på den... Man måste ju byta ut skiten ibland. I helgen blir det jobb för min del, 8-16 på lördag å 16-19 på söndag. Lite onödigt med ett sådant pass men man får ju lite pengar iaf ..

Tisdag

Idag så ska jag åka in till fyndlagret å betala ett köksbord som vi fått av andreas Mamma och Pappa, Det är super fint =) Jag är jätte nöjd! Det är ju inte långt var tills vi flyttar nu! Helt sjukt men ändå så härligt att få lite större.
Efter det ska jag ta med mig kompis å åker till malin om hon har vaknat såklart så ska vi släppa hundarna!

Nä nu ska jag göra mig iordning så ska jag åka =) Heej Sveejs!


Vecka 28

Vecka 28: Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Underhudsfettet bildas och fingernaglarna växer.

Tiden går så grymt fort! Känns som om det var bara en månadsen som jag +ade och det känns som om jag precis passerade vecka 12 när risken för missfall skulle minska.. Men det känns oxå som att jag har varit Gravid i en evighet och jag börjar trivas med min lilla kula på magen och vill gärna behålla den ett tag till =) men Jag längtar tills Lilla Åsa-Nisse kommer ut till den här världen oxå så vi får mysa med våran bebis!!


RSS 2.0