De är de jag kallar lärlek

En dag, en timme, en minut, en sekund går aldrig utan att jag tänker på dig.

När jag vaknar ser jag dig vid min sida och när du öppnar dina ögon så ler du
alltid och säger god morgon älskling. När jag ser dig ligga där med ditt ruffsiga
hår, känner jag en känsla som är omöjlig att beskriva. När vi ligger i sängen och
när du ligger och drar dina finger toppar mot min rygg så får jag rysningar i hela
kroppen. Jag blir så lycklig av att vara i din närhet och jag vill aldrig lämna din sida.

Jag älskar dig Andreas Överholm.


Söndag

Ja nu är de söndag å vad skönt de har varit med helg, eller så inte.. jag har jobbat hela helgen men nu är jag ledig i en dag så de är jätte skönt! ska bara softa och ta det lungt då :) var på bite line i fredags med hjärtat mitt å några till.. de va gott fast jag å andreas hade redan ätit men de hindrade ju inte oss från att äta =P vi är ganska duktiga på att äta men de är så gott med mat =D hihih.

En saknad som alltid funnits, men nu har jag hittat pusselbiten som gör hela pusslet perfekt å de är min kära under bara och mitt hjärta andreas och jag älskar dig så otroligt mkt, vi har bara varit tillsammans i 3 månader(och några dagar)  men allt känns så rätt och perfekt! Älskar dig gubben min !!

Puss

Onsdag

Ja nu är det kväll och jag och skitgubben min sitter i maskinhallen och gluttar på fälgar till hans bil, vet inte vilka de blir än men de blir nog fina :) Idag har jag varit ledig och är ledig ända tills på söndag min första lediga helg på evigheter! har jobbat många och långa pass på statoil nu i några dagar men de är roligt att jobba :) också får man lön och då blir det ännu roligare! Idag så har jag varit på stan med tuva och kollat på inrednings saker och snacka skit och de är lika trevligt som vanligt :) tack vännen för att du finns :) längtar så tills man får flytta till eget hus och inreda de percis som man vill ha det, kan knappt vänta vill nu =P men bästa att ta de lungt och spara en massa pengar först så man kan handla nått :)  sen när jag kom hem fick jag nå ryck och sorterade hela bokhyllan och de blev så fint och rent och de behövdes faktiskt.. Men just nu är jag mest förbannad på mig själv för jag har tappat bort mitt headset och jag vill ha de så jag kan lyssna på musik när jag är ute och går.. Imorron vet jag inte vad jag ska hitta på får se vad de blir för roligt!

Andreas du förstår nog inte hur mkt du betyder för mig! du lyser upp varje vardag med ditt leende och du får mig att skratta och jag blir så lycklig varje gång jag tänker på att du är min! Jag älskar dig.


måndag

ja idag har jag gjort en massa nyttig heter som att städa lgt.en d är visning på den idag och imorgon. sen har jag städat hemma oxå väldigt bra gjort av mig tycker jag :) längtar tills imorgon då ska jag ut och gå brukar försöka hinna me d nu förtiden. snart är d den sista och då blir jag töva bo d känns jätte bra! sitter på jobbet nu och längtar hem till sängen där älsklingen ligger och väntar! saknar dig andreas.. älskar dig så otroligt mkt! du är mitt allt!

RSS 2.0