Tisdag

Dagen börjar närma sig nu.. vet inte riktigt vad jag känner, men en sak vet jag och det är att jag har gått i genom två år av stor saknad och smärta! den 25 september är inte lång borta nu och det var då du togs i från mig! älskade lilla syster jag saknar dig så otroligt mkt! jag tänker på dig varje dag och jag vill bara att du ska komma tillbaka! Jag vill krama om dig och pussa dina kinder och säga att jag älskar dig! men de går inte men jag vet att du är med mig varje dag iaf!

Fredag

Hej hopp.. Idag så äre de fredag :) idag har jag jobbat på min söta lilla mack och det gick jätte bra :) Ida-Marie var in och köpte yougurt av mig =) -Saknar dig vännen. Efter jobbet så bar de av hemmåt mot Töva hihi de känns så underligt men ändå väldigt bra att säga hem till Töva =P De gick så jäkla segt på e14 så jag trodde jag skulle dö.. där de va 90 då lyckades vi pasera 60 strecket på hastighets mätaren och när jag äntligen ska svänga av så gick inte de för då stod de en lastbil över in och utfarterna och han kom inte ut så fick man stå där och vänta tills han kommit iväg, väldigt drygt måste jag säga.
Sen for jag och Andreas hem till hans mamma och pappa och åt tacos, det var jätte gott! Så nu är jag mätt och belåten. Sitter just nu för sekunden uppe i maskin hallen och väntar på tvätten medans andreas tvättar bilen och åsén är uten och kör taktor.. killar kan ju värkligen roa sig själv =P

Andreas Överholm Jag Älskar dig <3 i går firade vi 2 månader hihi de är underbart att vara tillsammans med dig hjärtat!


Jag vill att de ska bli vinter!!!
None

Happy times

Ja idag så är jag hos pappa jonny i indal och ska hämta lite saker =) har inte uppdaterat här på länge nu =p men iaf så ska jag hämta saker för jagska snart bli en tövabo =) jag och min go  bubbe andreas  ska bli sambos den sista oktober! JAG längtar såotroligt mkt!! har aldrig  kännt sådanna här känslor för någon människa  förut! jag blir så glad när jagtänker på han så jag kan gå i bitar av lycka! Jag älskar dig hjärtat mitt!!!!

Sofia jag saknar dig så otroligt mkt! har tappet dig totalt och det gör nt varje gång jag tänker på dig för min vänskap till dig trodde jag  aldrig skulle bli så här! ringde dej förut men du svarade inte, men jag tänkte ringa igen sen =) JAG SAKNAR DIG VÄNNEN!

Jag älskar min Andreas Överholm! ("v")
När jag tittar in i dina ögon känner jag en värme så otroligt stark.
Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord! de ända jag
kan säga är att jag Älskar dig! och jag menar det av hela
mitt hjärta! 

RSS 2.0