Frost

Sitter och kollar på frosten som fortfarande ligger kvar på marken.
Längtar så mkt till snön! ska bli så himla skönt när den kommer.

MIn önskelista inför vintern!

Nummer ett på listan är självfallelt min polaris pro xr 800 -04!Nummer två på listan är en lynx rave 550rc -07

OBS! skulle byta tanken för de är så fult med vita tankar!


Nummer tre på listan är en skidoo MXZ 600 -03 

Besvikelse

Flickan sitter vid starnden, hon är aldeles ensam i hela världen. ingen bryr sig om henne, hon är lämnad åt sitt öde. Men en dag kommer det en kille och sätter sig bredvid henne, han tar hennes hand och säger att allt ska bli bra och att han ska finnas där för henne hela livet ut. Flickan blir glad så hon kan spricka av glädje. Flickan sitter alltid vid stranden och ser ut mot horisonten, varje dag kommer pojken och håller hennes hand, men endag kom han inte. Flickan blir orolig och undrar varför han inte kom idag. Det går yttligare 2 dagar utan att pojken dykt upp. En tår rinner ner för flickans kind och ner i havet. då kommer pojken och säger att hon inte ska vara ledsen och lovar att han ska försöka komma varje dag. Men det går inte för flickan har redan blivit sårad och bedragen, han har inte hållit sitt löfte. Men flickan förstår, sånt är livet och en dag kommer den rätta att sitta vid hennes sida livet ut.


!!!

Nu får de vara nog!

Den hårda vägen

Jag har blivit upp lär på den hårda vägen. att missta någon som man älskar, att bli sviken av den man litar mest på i helva världen. Att ens enda trygghet försvinner ur ens liv. att behöva  göra allt själv. just därför låter jag inte mig själv gå igenom allt det igen och jag vet inte om jag ska säga det eller inte men om jag inte får ett tecken snart på hur det är så kommer jag att gå min väg, jag kommer inte stanna länge. Så snälla prata med mig och säg vad du känner.

Att lära känna någon som inte vill de är väldigt svårt, men hur ska man annars få någon uppfattning om hur personen ifråga är?

Pratade med tuva i 3 h och 47 min idag.. hehe.. pratade om allt möjligt. de är så härligt att prata med dig vännen. tur att vi har halebop för annars skulle de bli väldigt dyrt. 

Vill prata med dig men jag är osäker på vad jag ska säga. vill säga så mkt men de är svårt när du är som du är.
 

<3

Allt jag vill säga går inte att säga.
men <3 slår iaf och de är ju huvudsaken.
men ibalnd känns de som om personer
häller salt i mina sår för att se om jag klarar
det och jag ska minsan visa dom att de ska
jag. ingen kan knäcka mig!

gillar dig för mkt <3

Herr Scania och Tant Ekonomi


ja då va man hemma igen då..Herr scania och Tant ekonomi har varit ute  och åkit i flåd-bilen och pratat med bocken om tax öron ner till marken och ögon som tittar ner.. har varit väldigt intressant kväll .. var även och prata med min vänn Backman.. jag ertappra han med mina hökögon, men det gjorde inget.. han får göra vad han vill..
mycket skratt blev de iaf.. fast jag vet inte för att de va roligt eller för att jag är väldigt trött.. ska lägga mig och sova snart.. ögon locken måste jag snart tejpa upp. 

Herr Scania och Tant Ekonomi de är riktigt fina typer de .

Flåd-bil

Peta Peter i näsan med päron grönapennor.  egentligen vare en reflex .

Ja Sofia var lite trött igår.. hihi var ute å åkte flåd bil med Peter hehe va roligt att inte bara sitta hemma.
hämtade upp Sofia och Åsén på vägen in till stan.. sen åkte vi några varv sen blev vi så kissnödigaså vi for hem till sofia å åsén och kissade ikorss.. eller inte..  Sen blev de bojjan på hem vägen. mums mums.

Sitter hemma hos pappa i Indal nu.. ska vell bränna några filmer sen ska jag åka hem.. tråkigt tråkigt.
har ätit tacos å de är s himla gott!

Längtar.

Ödet

Tuva, Sofia och Stefanie.. alla fördes det samman av ödet. det vackar här i livet och det slutade med samma sak i handen. ett vackert tyg som är vackert och underbart!
- ni vet vad jag talar om flickor.

allt har sin tid. sommar övergår till vinter, man har många jobbiga perioder men de går alla över.
håll bara ut, låt ditt hjärta visa vägen och följ din inre röst. allt har en mening och det blir inte alltid som man tänkt sig. du kan på värka ditt öde, du kan på verka din egen framtid. var bara öppen för nya vägar och följ ditt innre så kommer allt att bli bra.


I believe

You can reach your goals, just talk to your soul and say

I believe I can, I believe I will, I believe I'll know my Dreams are real
I believe I'll chant, I believe I'll dance, I believe I'll grow real soon And that is why I do believe

So just believe they will come true in time and you'll be fine!

Följ ditt hjärta och allt kommer att bli bra!

Café

På ett Café kan man ju säga allt och fundera på allt.
Var och fika igår men Ida-marie, de är så underbart att prata av sig med dig vännen!
Saknar dig så att hjärtat nästan spricker, alla minnen med dig är oförglömliga.. till och med dina tights kommer man ihåg. Hoppas att allt fixar sig på Ö fronten. Att lätta på hjärtat är det tryggaste jag kan göra. du är en av de bästa lyssnarna jag känner, jag vet att jag kan säga allt till dig och jag hoppas du vet att du kan säga allt till mig, för det du säger stannar hos mig. Älskar dig vännen


tiden bara rinner iväg! imorron äre bara 2 månader kvar tills det är julafton! hur sjukt är inte de då? man måste ju börja tänka på julklappar nu ju! de är ju tragiskt! men men. hoppas jag får en bra lön på torsdag.. men den lär ju vara som vanligt å de är ju lite synd men men.. är glad att jag får nån lön alls, måste ju ha pengar till räkningarna. tänk om allt var gratis, då skulle man inte behöva pengar då skulle ingen behöva svällta men man skulle ändå måsta jobba men de skulle jag kunna gör om allt var gratis. du skulle jga kunna jobba utanproblem. och veta att allt blir betalt, räkningar och mat m.m då skulle jag kunna jobba gratis om jag viste att allt de skulle betala sig själv. skulle inte världen kunna var så? 

Träffade rossi på skolan idag oxå, min lilla goknorr. jag blir så glad när jag träffar dig gumman så du vet inte.. att bara få byta ett par ord med dig gör mig så glad. tack så mkt vännen <3 det betyder guld för mig.

Beatrice Wilje. tack min ängel för allt. 

En önskan


Fick jag en önskan, skulle jag önska att allt blev bra. Att allt dåligt aldrig skulle ha hänt. Men ändå har jag lärt mig väldigt mycket genom de dåliga. Jag har hittat en helt annan person i mig som jag inte visste fanns. vissa saker har förändrats till de sämre pågrund av att man kanske inte mår så bra efter allt som hänt. Men jag har lärt mig otroligt mycket. Jag vet vilka mina vänner är, jag vet hur jag ska behandla dom. Jag ser inte så lätt på dom jag älskar, jag vet att vilken sekund som helst kan dom ryckas ifrån mig. Jag värde sätter livet mer. Jag kanske inte gör så mycket saker än för det orkar jag inte men så fort jag orkar så ska jag sätta igång med mitt nya liv, ett liv med glädje och skratt. Alla minnen ser jag varje gång jag kollar mig i spegeln. Jag ser dig i många saker som jag gör, ett minne kan lätt skjutas åt sidan men de glöms aldrig bort, man kan få en lite glimt av något och då får man tillbaka minnet för en stund, då brukar jag så och le för mig själv och tänka - just ja de va ju faktisk så. eller så minns man nå tråkigt men man ler ändå för man vet att de tråkiga aldrig varar förevigt. Att få en sådan glimt gör mig glad, det påminner om gamla tider och många roliga stunder. Minnet av dig kommer aldrig att raderas de kommer alltid att finnas kvar i mig som ett ärr.
Att kunna värde sätta livet och de jag älskar är viktigt för mig, jag värder sätter mina vänner och framför allt min familj, för min familj är det viktigaste jag har nu. jag insåg inte det förut men nu gör jag det. självklart alskade jag min familj lika mycket som jag gör nu, men nu visar jag det mer och jag vill att dom ska veta att jag älskar dom mer än något annat på jorden. en familj är oersättlig, de är så synd att något så targiskt ska måsta hända för att man ska kunna öppna ögonen och värkligen förstå vad dessa människor egentligen betyder. 
Så en ska som du ska ta vara på är tiden, folk säger att de finns tid åt de sen men då kanske det är försent och glöm inte bort att det är många som älskar just dig och skulle göra allt för dig. 

Jag älskar Er!

Beatrice Wilje saknar dig varje dag, varje minut och varje sekund. tackk för alla fina minnen med dig.
 

Snö!

snön är välkommen nu!

Älskar dig lillebror <3

     

Allt förändras

Ett ord, en blick och en rörelse. Allt kan förändras på bara några sekunder.
Det är svårt för mig att se mina vänner ledsna, det är svårta att se de jag älskar gråta
för det är inte de jag vill. jag vill att allt ska vara så bra som möjligt för alla.
Jag har sett personer falla, jag har själv fallit men jag har rest mig upp gjort mig fri och
håller nu på att börja leva, många säger att dom mår dåligt att dom aldrig kommer att
må bra igen, men det kommer att bli bra. det kanske inte kommer att bli som det var
förut men allt kommer att ordna sig till slut. allt kommer att bli till de bättre.
Ditt hjärta har kanske krossats. det har mitt med.. alldeles för många gånger. Det
kommer säkerta att hända igen men bara om jag tillåter de. Jag har rest mig upp för
jag ville inte svika de som litat på mig så nu vill jag att du ska resa på dig för jag litar på
dig, de är så jävla svårt i början men efter ett tag inser du att du är stark och lita på mig.
Du kommer att fixa det här precis som jag har gjort. Att fölora någon som man älskat är
det svåraste som finns, man känner förtvivlan, ångest och panik. man vet avrken ut eller in,
man försöker och försöker men allt blir bara fel, tillslut är du på botten och kan inte komma
längre ner. tro mig jag har varit där jag har sett hur mörkt de är. men jag hittade mitt ljus och jag
följde det, nu måste du hitta ditt ljus och följa det hela vägen till toppen, bara där kommer du att
se och känna att de var värt att klättra upp igen. Det är värt att resa sig upp inde bara för andra
men främst för dej själv. för efter du har tagit dej upp så kommer du att känna att ingeting kommer
att göra så du kommer falla igen. detta är en av världens skönaste stunder. Stunden då du känner
dig totalt obesegrad. Men räkna med att de kommer att komma stunder där du kommer att känna
att du bara vill lägga dig ner igen på botten men då vet du att du redan har varit där och har du tagit
dej upp engång kan du ta dig upp igen.


Carolina Wilje. Jag älskar dig <3
Joachim Wagenius. Jag älskar dig <3
Jonny Kristoffersson. Jag älskar dig <3
Beatrice Wilje. Jag älskar dig <3
Sebastian Wagenius. Jag älskar dig <3
Philip Wilje. Jag älskar dig <3


Saknar Dig

Jag saknar dig bea! hjärtat värker och jag orkar snart inte mer.
snälla hjälp mej nu.

Osäkerhet

Jag blir osäker, osäker på dig, osäker på mig själv.
att säga sanningen är oftast de rätta att göra men jag vill inte, för det är
något som bara rör mig. ingen annan. men det gör ont i mig att jag inte kan
säga som det är, jag vill berätta men de slutar alltid med att jag inte
säger som det är. jag vill inte att andra ska må dåligt, jag vill att alla ska må bra
ingen ska behöva känna den smärta som jag bär med mig varje dag, varje
minut och varje sekund. Jag har lyckats bygga upp en bit av mig så jag
fungerar som människa igen. Jag tror att vissa tror att jag mår bra nu.
men det gör jag inte, jag kommer aldrig att må bra. inte på samma sätt
som jag har gjort.
Jag vill bara skydda dig. skydda dig från min smärta. jag hoppas att du kommer
att förstå. annars förstår jag om du inte gör de för de är inte lätt att förstå.


ta hand om varandra <3

livet har många svängar

man måste stå ut, man måste kämpa men sen ställer man sig frågan varför måste man de? varför inte bara ge upp strunta i allt och bara vara. det går inte. inte med alla som älskar en och inte för att man älskar andra. Jag kan inte bara lägga mig ner och skita i allt, för jag har personer som jag älskar högre. jag skulle aldrig kunna svika dom och jag skulle heller aldrig kunna svika mig själv, för genom att lägga mig ner så sivker jag inte bara andra jag sviker mig själv oxå. Det är synd att allt inte går som man vill. ibland har man bara lust att släppa och och skita i allt och vill du de så gör det men tänk innan vill du svika andra fine jag bryr mig inte men svik inte dig själv! det är du som är viktigast. glöm aldrig det.

Älska och behandla de du älskar med respekt.

Ledig

ja idag var man ledig hehe. inga lektioner sådeså! sov jätte länge och de var så himla skönt.
ska snart ut och gå i höst vädret gruvar mig lite, de är ju fint väder men jag hatar kyla men jag får
ta på mig jätte mkt kläder så jag inte fryser. mössa och vantar på!

Jag hatar skit snack! stå för det ni säger och gör ni inte de så säg ingenting! jag litar på er och hoppas att det jag säger till er stannar hos er och inte springer till någon annan så fort man sagt nått. men tydligen går inte de så nu äre slut på förtroendet kommer inte säga nått. så äre bara. tycker man är gammal nog att stå för de man säger. Nu är jag less på allt de här! hoppas ni förstår varför jag inte säger något mer. Hatar att inte kunna lita på er men så äre tyvärr.

Beatrice Wilje <3 tack syster för att du alltid fanns för mig och tack för att du är med mig när jag har det svårt du är ljuset som jag ser.

Älska mig

De är inte alltid lätt att älska stefanie wilje. men hon försöker så att de blir lättare men ibland gåre inte riktigt som hon har tänkt sig.

hata mig, svik mig, gör mig ledsen
men se till så att du kan bli förlåten
för du är min vänn.

du gör mig glad, du gör mig nervös
de bubblar som kolsysra i magen
varje gång jag tänker på dig.


Minnen

man kan aldrig få för många minnen.

tack för alla minnen med er mina vänner.


äckligt

Ja vissa saker är äckligare än andra..
- en kille kliver på bussen, en stank av svett tränger in i min näsa och jag ryggar tillbaka av obehag.
Han sätter sig på sätet framför mig bredvid en annan kille som redan satt där. jag kollar snabbt ut genom fönstret för att inte må illa. jag sitter och funderar på alltmöjligt när jag slänger en snabb blick på killen som klivit på bussen. han sitter och skrattar åt den andra killen och då ser jag de ÄCKLIGA! en svart klick som rinner ner för tänderna! Fy va vidrigt! SÄG NEJ TILL BAKSNUS! okej att en kille snusar men inte bak, Uscha!

Egot

ja ibland har man trågiare än tråkigast .. typ som när man sitter och väntar på att gå till bussen.
då leker jag med kameran och leker ego!
men de är iaf fredag och det är snart helg! och jag hoppas att jag har fått min lön och har jag inte de kommer stefanie bli OND! nä nu ska jag gå till bussen.

  

Himlen är oskyldigt blå

Detta är en av de hemskaste texter jag känner till men ändå en av de finaste. Tänker på dig Beatrice. Varje gång du log i mot mig så fylldes mitt hjärta av glädje. Jag kommer alltid att älska dig så.

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet, vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår framtid skulle bli, oförbrukat fri.

Somrar svepte fram,  jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt. Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för. Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns. Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand, Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland. Vi var barn som ingen ondska kunde nå himlen var så blå

Nu tar molnen mark. Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig. Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå,  djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,  det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå. Är himlen så oskyldigt blå

     

("v")

Anna Beatrice Wilje Wagenius - i mitt hjärta kommer du alltid att finnas.

Personer säger att de kände dig väl, men de gjorde de inte. dom säger så för att dom vill få uppmärksamhet är det rätt?? nej värkligen inte! men dom önskar nog att dom kännde dig. Tack för att du var min syster i 15 härliga år. <3
Jag kommer alltid att älska dig.


Your Guardian Angel

Livet blir aldrig som man tänkt sig.

Your Guardian Angel 

I´will never let you fall, I´ll stand up with you forever, I´ll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven.

Cause you´re my, my true love and my hole heart, please don´t throw that away.
En tanke om dig dyker ofta upp i mitt huvud och då känner jag din doft.


RSS 2.0