så mycket att säga, men jag tiger som muren

Jag har värkligen så mkt att skriva om men just nu så känns de som att allt är i en enda röra uppe i min skalle så de jag skulle få ner här skulle vara rena rappakaljan! Så tar de viktigaste å mindre kompliserat ist..
Livet rullar på in en jävla fart, jobbar som ett as ibland känns de som.
Håller även på att buzza lite för buzzador, en kampanj för natusan är jag inne i och de är deras serie Bedtime, Shampoo, tvål och baby olja och jag kan bara säga att jag är jävligt nöjd och nomies lilla hår luktar så gott!
Har även beställt min efterlängtade spark dräckt om ni förstår vad jag menar! Wihoo vad mysigt de kommer att bli att mysa in sig i den nu när vinter kylan kommer! Den är skit snygg dessutom!

Hemmets lugna vrå

Dagen: Lekt med älsklings gumman, hon var hemma från dagis idag då hon haft lite magsjuka.. Peppar peppar ta i trä så är jag inte sjuk än! Gumman får vara hemma resten av veckan. Jobbat har jag oxå gjort 16-24 å de har gått bra, chefen mådde så dåligt över att min bil var så skitig så de va ju bara till å tvätta den =P vill ju inte att han ska gå runt å må dåligt över de ;)
Imorgon: Kommer jag troligtvis inte blogga för de kommer jag att glöma, men jobba ska jag göra å förbereda inför helgens resa ner till mamma! =)

RSS 2.0