känslor

känslorna bara flödar, huvudet snurrar och man är alldeles yr! Man flyger å kraschar men man flyger alltid igen! Vingarna frodas och klipps av. Alltid denna karusell hela livet! men de är ju dalarna och topparna som är ett bevis på att man lever och de är ju de man älskar med livet!
Nu har jag varit djup nog för ett helt år framöver! God Natt ;)

Helgen

Har varit en mkt härlig ledig helg! Bio mys, soff häng och kaffe drickning så klart! kan de bli mkt bättre?? har även städat av här hemma och möblerat om i sov rummet. Känns så härligt nu när allt är klart! Karl i huset har lämnat byggnaden så då har jag passat på att duscha riktigt länge, fixa ansikts mask och bara njutit av lugnet ;) ibland är de så härligt med ensam tid med bara sig själv, det borde man unna sig oftare än vad man gör!

ta vara på varje minut!

Lördag

Ledig! nu är jag ledig ett tag å så jag ska njuta! Ingen Stress! ikväll blir de iaf bio med stor hjärtat så då blir de lite egen tid.. de kan verkligen behövas!

Viljan drar halva lasset

Godmorgon

Då var de en ny dag med nya möjligheter. uppe med tuppen idag då de vankas jobb, åh så härligt att kliva upp i ottan ;) hade gärna sovit en stund till men efter kl 15 så tar jag mig 5 dagars ledighet!! så jävla skönt!!

finner inte ord för hur jag känner nu

App

haha de är kanske får fart på grejerna igen.. men jag lovar ingenting men kanske ;)
♡ kyss å smek ;)

RSS 2.0