Kompis

Världens sötaste hund de är min lilla kompis de =) han är med mig överallt, äter på allt och fiser när han sover =) men jag älskar han ändå! Idag har vi varit på apoteket en snabbis , men kompis fick vänta i bilen, var och köpte näs spary å halstabletter åt andreas för han är lite förkyld.. Karlar tror dom hålelr på att dö när de är sjuka, jäkla klenisar =P
Men jag älskar min andreas trotts att han är en klenis =P
Sen vet jag inte vad jag ska göra, vill åka å handla julklappar så man har det klart men de går ju liksom lite dåligt när ja måste ha med mig vovven =P

Igår så var jag på granngården och handlade lite saker, fick privat chafför ;) Tuva fick köra mig dit för hon har tagit Körkortet! GRATTIS TILL DIG GUMMAN! tror jag var mer nervös än vad hon var =P

Andreas Jag älskar dig över allt annnat på jorden! ("v")

De underbara

Andreas min söta =) du är så underbar! I tisdags alltså för en vecka sen så var vi och hämtade våran söta lilla vovvsing! Han är världens goaste hund och han hetr Kompis =) hihi ska lägga upp nå bilder på han snart =) han är jätte söt.
Andreas du är mitt allt och jag älskar dig som bara den!
Just nu så är de hård träning med Kompis, han måste lära sig att åka bil =) han tycker inte alls att buren är rolig men de börjar bli bättre, nu spyr han iaf inte när han åker =P hihi och de är ju bra.. Jag och han var och hälsade på lilla Tuva idag =) de gick jätte bra han somnade så gott i Tuvas Knä han ville inte gå där ifrån.. men tillslut så vart han tvungen. Vi måste gå på stan snart gumman!

Andreas Du är mitt Allt!Väntar!

Ja sitter just nu uppe i maskin hallen och väntar på att älsklingen ska ringa.. han ska betale en slutburk till skoter sin och jag sitter och väntar på att han ska ringa upp, för han står just för tillfället och pratar med far min där han ska parkera tarktorn.. men men jag roar mig på andra sätt när han inte är tillgänglig =P Ikväll så vet jag inte vad som händer förutom att jag är helt ledig idag!! kanske blir film =) ska åka hem till pappa i Indal idag och se hur han har det iaf =)
De är skit tråkigt väder idag! Kan de inte bara blit 10 meter snö och en massa is på sjöarna så man får ut och åka lite skoter! Kom och tänka på tjejernas lilla skoter tur för nån vintersen =P de va bara tjejer och bara en massa tok, men roligt hade vi! =) Sofia, Sandra,Skog och Tessan tack för det minnet! =) Kommer aldrig glöma den åkturen! =)

Hjärtat nu får du faktiskt ta och ringa! =P jag har lite tråkigt! Men jag älskar dej så otroligt Mycket! Ja jag älskar dig! du är mitt allt!

None


Onsdag lika vacker som alla andra dagar!

Ja idag så måste jag få ge en liten puss till min älskling! för i går hade vi faktiskt varit tillsammans i 4 månader!
ja gälskar dig andreas du är mitt ALLT!

Idag så har jag inte gjort mycket alls jag har bara varit hemma och åkt tarktor och nu så har jag varit och jobbat på gärde i 5 timmar så snart ska jag å andreas åka hem å mysa i soffan med en skål med popcorn =) Är  för tillfället i maskin hallen, andreas måste ju fin puttsa bilen så den blir blank och fin =)

Puss och Kram!


Lördag

Tjoho =) nu äre helg de är så skönt! igår var jag hel ledig ifrån jobbet å de va jätte skönt, städa de lite hemma pysslade och tvättade, de är mysigt att bara pyssla på i sin egen tackt.. men ikväll så blir det jobb, jobbar 16-24 på statoil och imorrn blire jobb oxå! fast då på dan, tänkte åka hem till mina pappor och hälsa på dom och säga grattis på farsdag!


På tisdag så har jag och gubben min varit tillsamans i 4 månader, snacka om att tiden går fort =P men de ä så mysigt att få vara men dig gubben och jag hoppas de blir många många månader till! Jag älskar dej som jag tror ingen annan människa kan älska en annan, som vi brukar säga, Du är mitt allt Hjärtat! jag älskar dig andreas och de kan ingen ändra på! Jag är din förevigt! <3<3<3Saknar min lilla söta bea så otroligt mycket! mitt hjärta svider när jag tänker på dig men du gör mig ändå lycklig på samma gång för varje gång jag tänker på dig så fylls hela  min kropp med sorg OCH Kärlek för då minns jag även alla härliga och lyckliga stunder med dig! jag minns när vi grät och skrattade tillsammans och jag minns ditt vackre leende! Jag LÄNGTAR efter dig syster min!  <3<3<3

None


Kär å galen

Nu har vi äntligen kommit hem :) har varit och städat hela lägenheten och de blev jätte bra :) satte andreas på att torka varenda list i hela lghten :P hihi jag bara älskar att de order :P så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på mysa till en film och äta popcorn tror jag skulle passa fint!

Har jobbat idag de har varit kul :) har jobbat med victoria och vi har jämt så himla roligt =)

Jag älskar dig andreas, du är mitt allt och jag älskar dig jätte mkt! tack för att du fins för mig i alla lägen! Puss på dig älskling! ("v")


RSS 2.0