Åka, åka brumbrum

Ja idag har det blivit en bit i bilen, men det gör inget för jag bara älskar att köra bil! det är så underbart, helst när det går fort . Jag bara älskar det! Var upp till pappa jocke en sväng och slängde allt skräp som jag hade i hallen i containern, jatte bra! för nu är det utstädat! sen var jag till macken på Gärde och köpte spolarvätska för det var helt finito i bilen inte en lite droppe fanns kvar =P efter att bilen fått druckit i sig lite fönsterrengöring så åkte jag på ica maxi i birsta och stor handlade, fy tusan vad stort det är där, jag går typ vilse där och hammnar alltid på ställen där jag redan har varit! hihi det är ganska spännande å se om man hittar ut igen.. Blev en massa massa god och relativft nyttig mat å det är bra =)
I
går kväll fick jag med mig älsklingen ut på en liten prominix =) det var skönt att få röra på sig lite, tror till och med att andreas tyckte det oxå trots att det är så TRÅKIGT.. Å det är tråkigt att gå om man är själv annaras tycker jag att det är ganska mysigt! Imorgon ska jag jobba 16-24 men innan det blire lite skoter åkning =) hihi längtar redan det är ju så roligt att åka skoter ! Nu sitter jag å andreas och väntar på att Sofia ska ringa vi ska dit å fika en sväng när de har kommit hem =) det var länge sen så vi måste få snacka lite skit =P


Andreas jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!


En torsdag

Ja då var det torsdag, tiden går ju så grymt fort! jag hinner inte med!
Idag har jag och kompis varit ute och gått en sväng, gick först på vägen men sen vek vi ner på skoter spåret! betydligt mycke tyngre att gå i snön än på den plogade vägen! men det är bra träning! När vi kom ut på ängen bakom ko-huset så släppte jag lös kompis så han fick springa och leka av sig lite så nu är han trött och ligger och sover i soffan, skönt med lite lung och ro.. 
Idag är det personal möte på jobbet kl 4 vi får vell se vad som sägs! alla kommer vara där förutom therese de är lite synd hon är rolig men jag får ju träffa lilla vickan min, hihi vi har så grymt roligt när vi jobbar ihop! Hoppas vi inte får skäll =P men det skulle jag vell inte tro.. Nä nu ska jag gå ut och slänga in en tvätt i masiknen! hörs på nått sen =) 
Kram Kram  

A.Ö for ever and ever babe!

Med handen i muggen

Ja nu sitter man här med höger hand i en mugg med kallt vatten i mellan åt! För stefanie lyckades jusåklart att bränna sig när hon lagade mat, klantigt klantigt..
Idag har jag varit och fikat med min kära Ida-Marie! det var jätte mysigt att få prata lite eller lite blev det inte ganska mkt! Trevligt var de iaf! Sen när jag kom hem så laga jag mat! Couscos och grillad lax jätte gott förutom de två brända fingrarna. När man var mätt och belåten så komm en liten Emma förbi =) henna drog jag ut på en promis så jag å kompis fick lite sällskap, de är ju så tråkigt å gå själv, det var roligt! tack för de trevliga sällskapet =)
Nä nu ska jag göra lite nytta! = att se på tv ;) hihi KRAM på er allihopa!

Älskling jag älskar dig!

Hjärtat

Du torkar mina tårar,
Du håller om mig när jag gråter,
Du finns vid min sida,
Vad skulle jag göra utan dig?


Jag ser dig!

Jag ser dig när jag blundar,
Jag ser dig när jag ser,
Jag ser dig när jag sover,
men jag ser dig aldrig mer!

 Vila i frid min kära syster!

i´m free!

Yes, nu var man äntligen ledig! Nu har jag fått helg efter 5 arbetsdagar! lite konstigt att jag har Lördag idag då alla andra har Tisdag =P men men det är ju som det är! Är iaf ledig nu i 4 dagara! de ska bli jätte skönt! Räknade ut igår hur många Timmar jag skulle få ihop under Februari månad! HIHI de blir FET lönen nästa gång iaf =) hihi gud vad jag längtar! Imorgon ska jag gå på Stan med Ida-Marie oxå! längtar längtar =) efter de tänkte jag gå och sola om jag orkar vi får nog se hur det blir! nä nu ska jag ge vovven mat och mata mig själv med lite frukost! Skriver kanske en sväng sen!

PUSS

Jag älskar dig A.Ö!

En ny vecka

Ja herre gud vad tiden går fort! Nu är det vecka 5 redan, tyckte det precis var nyår! Jag hinner värkligen inte med!
Igår jobbade jag, öppnade på macken det var inte riktigt min dag, först var jag sen till jobbet sen när jag skulle öppna grinden så vart de krångel samma när jag skulle baka de gick skit allting sen så spillde jag ut en mugg vatten som stod på bänken hmm då börja jag fundera på om jag skulle åka hem! Sen var de ju skit mycket snö eftersom kjell inte hunnit skottat än så kunderna klagade på de, men vad ska jag göra åt saken? Jag kan inte göra nått! Äh skit samma. Hatar sur gubbar iaf! Ikväll ska jag jobba igen, hoppas att det går bättre då! =P


Andreas Jag älskar dig gubben! Du är det underbaraste som någonsin hänt mig!
I mitt hjärta har du en given plats, Utan dig skulle jag nog inte klara mig! 
Jag älskar dig Hjärtat!
 

Vissa stunder är hårdare än andra

Beatrice Wilje
När allting var som svårast för dig så sa du adjö och lämna oss kvar. Mina tårar faller för min saknad är så stark, Så mycket tid du hade men nu är det över. Ännu ser jag dina tårar, ännu hör jag din röst. Jag kommer ihåg ditt leende, Jag kommer aldrig lämna dig  Jag älskar dig lilla syster. Vissa stunder är hårdare än andra!




Jag Saknar Dig!
060925  ett datum jag vill glöma!


Underbar DAG!

vovven    

Är det inte en fin dag idag! Solen skiner det är lagomt varmt ute och livet bara leker, för det mesta iaf hihi men så är ju livet. Det går upp och ner som en berg och dal- bana men det är även de som gör hela livet värt att leva, för utan dessa nergångar så skulle vi aldrig uppskatt när allt är på topp! Så jag vill bara tacka för mina nedgångar för utan dom skulle jag inte uppskatta när det går uppåt, tack.

Ikväll så ska jag jobba, det känns ju sisådär men jag får ju pengar så då gör det inget =) Längtar så till lön nu för nu börjar det bli lite fattigt i byxan men jag har ju så jag klarar mig iaf och de känns ju bra =) men de skulle inte sitta fel med lite lön nu! =)  Nä nu ska jag gå och hämta tvätten ut torktummlaren och vika lite men jag kanske skriver sen =) Kram så länge!

Dagens humör: Lagomt glad
Dagens mående: Bättre än gårdagens iaf
Dagens borde:  Vika tvätt
Dagens frisyr: Mössa, orkar inte fixa
Dagens klädsel:  Mysis-byxor och tröja
Dagens planer: jobba
Dagens vill ha: En stor puss av älsklingen!
Dagens längtan: Längtar till LÖN
Dagens fundering: Varför?
Dagens beroende: Andreas <3
Dagens tråkigaste: hmm vet inte
Dagens roligaste: Har inte hunnit blivit något roligt än =P
Dagens middag: Troligtvis något lätt lagat
Dagens låt:  Linn - En sång från hjärtat

Långans jäkla tråkigt

Idag är en dåndär LÅNG LÅNG dag imorse så var jag pigg, så jag började dagen med att städa hela våt lillla hus, Damma, torka, dammsuga, skura och allt sånt.. efter det så gick jag och kompis ut på en liten promenad å sen var vi ute en stund och lekte i snön. Det var iaf roligt =) Efter att ha legat och latat mig på soffan så kom äntligen andreas hem! Vi eller snarare jag lagade pannkakor till middag och dom blev faktiskt super goda om jag får skryta lite =P Efter att vi ätit vår väldigt avangserade middag så gäste vi lite på maten och sen åkte andreas i väg och spela hockey så då var jag ensam hemma åter igen TRÅKIGT! Så jag for på Gärde och tvätta bilen tom surra lite med Anna och Peter åkte jag å kompis på en lite tur igenom staden på vägen hem till Töva, de var sig lik.. Väl i Töva svängde vi förbi planen och kollade på när älsklingen spelade =) och nu så sitter jag här .. och se på Tusan Nu kommer Hjärtat innan för dörren!
Puss HEJ!


ANDREAS JAG ÄLSKAR DIG!


En bild från idag
khdkg 


Måndag

Hello =) Idag har jag bara bara latat mig! mycket mysigt, var ledig idag från jobbet så de va jätte skönt. I går så jobbade jag dubbel pass, 10 timmar skulle de ha varit me nde blev inte riktigt så, Eva min kära kollega var tvungen att åka till sjukan och ingen kunde taöver hennes pass så lilla Stefanie fick stanna kvar tre timmar till och Stänga lilla macken. Men det gick bra, 13 timmar 10 timmar de är ju skit i samma =) Idag har kompis lärt sig Tack och Ligg han har oxå haft ett äventyr på vardagsrumsbordet medans matte låg och vilade=sov ;) och ätit upp alla Bea-sås som var i kastrullen.. HMM kompis du gör så jag får gråa hårstrån!!!!
Snart ska Jag och Hjärtat gå och sova, han ska snö röjja i natt så jag blir själv =( de vill jag inte men jag har nog inget val tyvärr. Ska ligga och mysa med han och gosa in mig i hans famn bara för att jag älskar honom så mycket!!!!

GOD NATT


 

Bea Jag saknar dig, jag önskar du var här med mig. jag älskar dig sis <3

None
R I P Beatrice Wilje



En dröm & En saknad

Jag vet inte varför, Varför har jag dessa tankar och drömar?!  Jag vet inte varför, det är fina drömar, men de är långt kvar tills dom slår in. Jag längtar så otroligt mycket, Hur kan man sakna och längta efter något som man aldrig har haft? Visst har man stött på de många många gånger, andra som har min dröm! Men när den väl kommer att slå in så kommer jag vara den Lyckligaste Människan på Jorden! Tyvärr är det nog långt kvar tills dess men de gör inget! Jag väntar hellre än att den aldrig kommer att slå in, så jag hoppas att den nån dag ska slå in!  

None
Jag saknar!

Emil i Lönneberga

Sjuk som jag fortfarande är så ligger jag nu och myser på soffan och ser på Emil i Lönneberga!
Jag bara älskar att se på Emil, skönare pojk finns inte =P hihi man blir alltid lite gladare när man ser på Emil =)
Blir inget jobb för mig idag heller, känner att jag inte klarar de idag heller, behöver vila lite mer och halsen är vell lite bättre men när man får en host attack så är det bara att hålla i inälvorna så att de inte följer med =)

Du ger mig feber!

Hihi nä riktigt så illa är det inte men jag är fortfarande sjuk, vart tvungen att sjuk anmäla mig på jobbet idag, de sög för jag vill värkligen jobba! Får se imorgon hur det blir .. Hoppas jag inte har feber imorgon så jag kan få jobba!
Idag har jag inte gjort mycket bara vilat mig och försökt att roa hunden så gott de går!

Hjärtat mitt, jag älskar dig så otroligt mycket! Du är så snäll som tar han om mig när jag är sjuk! men jag ska inte säga 
♥ tack =P men jag uppskattar det väldigt mycket! Du är mitt allt Andreas. ♥

jag jag jag vovven

Lilla familjen på Söderåsen =)

Smärta!



Du är anledningen Till att jag står kvar, Du är meningen i mitt liv Den enda meningen jag har, Du är mitt syfte Utan dig står allt stilla, Du är min själ Du fyller mig med känslor, Du är mitt samvete Du får mig att tänka rätt, Du är mitt hjärta
Och det är för dig det slår



Onsdag

Ja  idag så är jag sjuk! och min hosta är inte att leka med! det känns som om mina luftrör och mina inälvor ska följa med varje gång jag hostar! har inte kunnat sova i natt på grund av hostan.. har även drömt att jag har gjort navkapslar av små aluminium bitar som flög om kring i luften .. hel mysko! nu ligger jag med kompis i soffan och latar oss med täcket i högsta hugg =)

Tisdag

Ja idag ska jag bara lata mig, är ledig i från jobbet och jag känner att jag bara vill ligga på soffan och sega =) så de är vad som står på mitt schema idag =) jah kanske tar fram damsugan och damsuger lite här hemma men de får vi se om de blir av. Just nu fick jag ta av kompis sin snöre/boll leksak han tyckte de var jätte roligt att bita sönder bollen så nu har jag hundratals bitar över hela golvet så nu måste jag damsuga.. de är igentligen tur att lilla kompis finn för då får jag iaf göra något =P Jag fick min bok igår som jag hade beställt, "cesar och hans hundar" de är han som är känd i från tv. Tänkte att de kanske kan stå något intressant där som man inte har tänkt på ang uppfostringen på lillen =) men jag måste säga att han är väldigt väldigt duktig =) han är helt rumsren och lyssar väldigt bra på komando men ibland märker man den lilla valpen i det hela oxå då han liksom "glömer" bort sig =P


 

Jag älskar dig Andreas!  
For you are my life, heart, and soul
Forever I am yours.


Måndag

Hej hopp.. Idag har jag varit på birsta med lilla tuva =P och där kom vi fram till att om jag får citera tuva: -"Jag är fel byggd" hehe de var roligt men någon stor shopping blev det inte , håller hårt i slantarna den här månaden.. Men de blev en lite födelsedags present till pappsen =) för han fyller faktiskt år idag.. Grattis pappa!
Efter en liten runda på IKEA så kom Älsklingen och vi tre gick och fikade på charm, mumsig gott var det men jag orkade inte hela min macka men som tur är så har jag en liten "tom hals" till karl så han fick i sig den =)

Älskling Jag älskar dig över allt annat på jorden, jag vet att jag kan var dryg ibland och jag har vell mina dåliga sidor ibland men trots de så älskar du mig och de är jag så glad över! vi har våra brister båda två men vi har jäkligt roligt tillsammans de måste jag säga.. Du är en av mina bästa vänner och jag litar på dig till 110% och jag vet att du litar på mig! Du är mitt ALLT och jag älskar dig gubben!



6 månader

Idag har jag och andreas varit tillsammans i 6 månader, tiden går så jäkla fort jag vet inte ens om jag hinner med själv, så fort går det. igår var vi på maskinrings fest, de var faktiskt väldigt roligt, de flesta blev väldig på snusen hehe även jag =P dansade med min gudfar oxå han var riktigt duktig på att dansa. Kompis fick vara hemma hos svärfar och svärmor =) de tycker om att ha honom så de är jaääte bra , kompis gillar att vara där oxå och de är jätte bra för anars skulle de inte kännas så kul att lämna bort honom.. Kl 6 ikväll ska jag se på andreas när han åker skridskor om inte isen är för dålig, jag och kompis ska ut och gå då om de inte är alldeles för mörkt men de hoppas vi att de inte är =)

Älskade Bea! jag saknar dig så otroligt mycket! nu efter jul och under jul har de de varit jätte jobbigt! jag saknar dig så otroligt mycket. jag önskar jag hade fått fler underbara minnen med dig, men de minnen jag fick förvara jag hårt och säkert i mitt hjärta! Jag är älskar dig gumman!


paj-bert

Hej hopp =) sitter hos paj-bert och fikar lite =) har varit hos andreas mormor och morfar å ätit lite mat, de va jätte gott..
Idag har jag jobbat och de gick väll ganska bra förut om att jag trodde jag börja kl 16 men jag började kl 9 och skulle öppna, men lill-peter  var förbi och öppna sen ringde han mig så jag var ju där vid tjugo i tio iaf =P så de kan gå..

Andreas hjärtat jag älskar dig! du är mitt allt gubben! P:S jag gillar att pussas med dig ("v") ;)

RSS 2.0