En ängel

Jobbat idag 8-16, Fick ett väldigt tråkigt besked då jag hämtade Nomie som var hos sin farmor. Andreas Farmor hade gått bort inatt, Endast 68 år gamal. Känner värkligen med de som stod henne närmst för jag vet hur det är att förlora en man älskar. Mona de är många som saknar dig och vi kommer att sakna dig jätte mycket! <3 hoppas att du har det bra nu och lova mig att du har ett vakande öga över Nomie. Tack för den tiden jag fick känna dig.
Ta hand om varandra, en dag så finns en av oss inte längre.Fullt ös! medvetslös!!

Dagarna bara susar förbi! Jag hinner inte riktigt med allt som jag vill hinna och då är inte bloggen prio 1. Igår så var jag iaf ledig och for ut till birsta för en snabb lunch med bästa sofia! De var så mysigt att få en hel dag med Nomie oxå. De blir ju inte mycket vi ses då jag stänger på macken och de tycker jag är super tråkigt men jag vet att hon har det jätte bra på dagis så det gör det iaf lite lättare!
Veckan i sin hel het:
Onsdag: Städa och tvätta, Jobba 16-24
Torsdag: Jobba 16-24
Fredag: Jobba 16-24
Lördag: Jobba 10-19
Söndag: Jobba 11-19
Och sen kommer Måndag, och de är inte vilken Måndag som helst, jag och Andreas firar 3 års dag! Tänk vad tiden går och vad vi har hunnit med, Hund, Barn, Hus och mycket mer ska de bli!
Nä städning var det!!

RSS 2.0