Midsommar

Glad midsommar på er alla!
Har jobbat 15-24 idag, blir lite små avis på alla som verkar ha haft en super trevlig midsommar afton då jag själv har stått på macken men de jag mest mått dåligt över är att andreas har fått suttit hemma själv hela kvällen. Nomie somnade vid 19 tiden så efter de så har han typ bara sett på tv, ska de va så på midsommar? usch. När jag är ledig på måndag å tisdag så ska jag få med mig han på nå roligt så han får komma iväg lite hem ifrån han oxå. för de ända han gör är att jobba och vara hemma de lär ju bli skit tråkigt i längden!
Andreas jag älskar dig så otroligt mycket, de är fan så de gör ont ibland! De är ju skit konstigt egentligen, man ska ju bli glad. Men de blir man inte när man ser att den man älskar är deppig. Gubben jag ska få dig glad igen de lovar jag!!!

En ny vecka är här

Måndag: Jobbade mitt första pass som Fast anställd!! Wihoo!! 6-14 de var kämpigt att kliva upp 04.30 kan jag säga! De är bara drårar som kliver upp då :P
Tisdag: Brand & HLR kurs med Jobbet, de var en väldigt intressant kurs och jag tände inte eld på mig själv!! vilket jag trodde jag skulle göra. haha
Så här ser resterande vecka ut:
Onsdag: jobb 16-24
Torsdag: jobb 16-24
Fredag: jobb 15-24
Lördag: jobb 10-19
Söndag: jobb 16-24
Jag har det jag gör iaf.. Men pengarna rullar in som dom ska, de går bra nu!!

Detta Väder

Väder gudarna måste ha fått fnatt!! Antigen är de så varmt så man håller på att dö eller så regnar de så man tror att allt man äger ska regna bort! Finns det ingen hejd på de här vädret?

Igår så jobbade jag, min första öppning på nästan 1 å ett halft år! Jag var lite nervös men de gick bra, de var bara att tänka baklänges så gick allt bra! Höll på att smälta bort när jag öppnade macken. Ac:n hade varit avstägd hela natten så de var ju bara 32 grader inne, fick ställa mig i kyl rummet omvartannat för att inte smälta bort!
Idag så ska Nomie vara på dagis, 9-15 då ska jag passa på att stor städa när jag ändå är hemma ensam och kan få göra de ifred, annars är det standard att jag plockar undan å Nomie drar fram.
Nä dags att göra lite frukost och sedan bege oss till dagis.

Dag 4 på Dagis

Dag 4
Idag fick Nomie vara själv på dagis, Jag lämnade henne vid 10.. Och jag kan bara säga att fy fan vad tom de känndes! Jag hade hela 4 timmar helt för mig själv, de är inte vanligt att jag är själv så länge då jag inte jobbar.. Jag är ju så van att ha henne med mig överallt och nu så är min stora lilla tjej på dagis! När jag kom och skulle hämta henne så sken hon upp som en sol och kom å gav mig en kram!! Då blev jag en väldigt lycklig mamma. Att en lite kram kan göra så mycket =P Allt hade gått jätte bra och hon fick beröm över att hon är så lung och väldigt nöjd!

Dag 3 på Dagis

Dag 3
Vi kom till dagis vid 09.15 då insåg jag att jag inte tagit med mig någon napp, så nomie fick stanna kvar medans jag for hem och hämtade napp och kaninisen som nomie har när hon sover. Vi var ute å lekte på gården, de var en pojke som hade en liten pinne som han började slå på nomies huvud med, jag stod en bit bort och ropade å frågade vad han gjorde och sa att man inte får slå henne med pinnen! Haha han såg vett skrämd ut, öh öh men men var de ända han fick ur sig sedan gick han in i en liten stuga där de var å lekte och gömde sig.. Man slår inte min unge!!
Vid 10.30 var de dags att gå in och förbereda lunchen då åkte jag å andreas iväg en sväng för att hon skulle få vara själv på dagis. Vi for och åt pankakor på dinos, ÄNTLIGEN bjöd han mig på pankakor! Vid 13.30 så for jag å hämtade nomie, hon hade ätit bra och sovit i en timma och 20 min så de var ju bra =) och hon hade inte varit grinig.
Mamma är så stolt över sin lilla flicka!!

Dag 2 på Dagis

Inskolnings dag 2
Gick även den super bra, Nomie fick en gå vagn så hon kunde gå själv ute och som hon gick, hon drog i väg och sket totalt i vart jag var men de är bara bra tycker jag, hon är självständig min lilla donna! Vi gungade och åt lunch på dagis och Nomie stor trivdes! De värmer i mamma hjärtat! Jag har fått hälsa på fler fröknar och fått prata lite med dom och de är super gulliga allihop!!
Nomie somnade efter 5 m i bilen då vi lämnade dagis, hon var helt slut.

Efter dagis for vi och tog en Glass på Luddes med Anki när glass nerven var stillad så for vi hem till mig och fyllde på nomies pool hon fick av morfar i födelsedags present och jag kan bara säga att hon tyckte de var så skönt att sitta i vattnet å svalka sig efter en varm dag på dagis!

Dag 1 på Dagis

Dag 1!!
Vi var där i ca en timma, de var jag å andreas och ett par till med deras lilla dotter, vi blev visade runt och allt såg trevligt ut där. Vi satte oss i lekrummet och Nomie satte av och börja riva i allt precis som om hon var hemma.. Haha hon slängde klossarna på golvet, rev ut leksaker och drog i pärl gardinen. Hon var som hemma så första dan har gått jätte bra =) Hoppas att dag 2 och resterande dagar går lika bra. Dagis fröknarna var jätte gulliga =)
Kom även på att jag inte har märkt några av Nomies kläder så var in på en hemsida och beställde alldeles nyss, kan ju vara bra så man hittar igen hennes saker =)

Helgen

Helgen har varit bra, god mat, jobb, crusing, skratt attacker, max, bil körning och tjej bråk. Ja helgen har varit full späckad som den ofta är.
Imorgon så är en stor dag för oss för lill skruttan börjar sin inskolning på dagis. Våran lilla stora tjej! De är faktiskt lite spännande tycker jag iaf...

RSS 2.0