Slö-dag

Idag har det varit en riktigt seg dag, då jag inte haft energi till nått! Jag å nomie tog oss ett bad imorse när vi vaknade sedan har vi bara latat oss.. Nomie har inte riktigt velat sova heller men jag har nog kommit på problemet.. Hon har alltid varit nöjd med 150 ml mat men nu ökade jag till 180 ml och hon åt upp allt! Så hon sover nog så dåligt för att hon inte fått tillräkligt med mat men de var ju lätt att fixa så nu sussar hon så gott. Så nu ska jag slå på en film och döav ett tag jag med..

Hejs

27/9 -10

Måndag, måndag, måndag hela veckan!! Hehe nä för hoppnings vis inte måndag hela veckan.. Jag som är ledig alla dagar har FREDAG hela veckan MOHAHAH =P
Idag har nomie lärt sig att brumma som en bil! Hihi gå tjejen sitter ocj låter så här hela tiden nu, brrrrrrrt haaa brrrrrt! hon är så extremt söt!

Imorgon blire klippning för hela slanten iaf! Skönt att få fräscha till tovorna lite ;)

4 Månader

24 september är nu här och det innebär att vår underbara dotter blir fyra månader! Det känns ju precis som om hon kom igår! Nu får vi börja smaka på lite saker men vi har redan tjuv startat med lite morots puré =) Vet inte om de var nån hitt men hon värkar inte tycka det var äckligt iaf =) Vi ska prova det igen idag har jag tänkt =) Får se om de går bättre idag då hon har testat det innan. Men jag tror inte hon fattar riktigt att hon ska öppna munnen när skeden kommer =P Haha men de löser vi på nå vis =)

Älskade lilla hjärtegryn! Min kärlek till dig är så stor så stor!och vad jag älskar min älskade sambo! Andreas gör mig hel, jag har träffat mannen i mitt liv! Jag tror jag har förstått det nu! Han är bland det bästa som har hänt mig och jag är så glad att det blev som det blev! För nu sitter vi här med ett litet barn tillsammans och det känns bara så rätt!! Andreas jag älskar dig och min kärlek till dig känns oändlig!  

mörkt

Det är det ända jag känner nu, det är så mörkt. Jag vill bara gråta och sätta mig i ett hörn och inte finnas för ett ögonblick. Det vrider sig invändigt i mig och jag kan inte beskriva den smärta som jag bär på. Men jag vet varför jag känner så här just nu. det blir så här när det närmar sig den 25 sep. Många tankar som far om kring i min hjärna då. Hur skulle hon se ut? Hur skulle hon vara? Hur skulle hon lukta? Det finns så mycket saker som jag önskar att jag fått delat med Henne. Det har gått 4 år nu sedan en stor del av mig lämnade jordelivet men smärtan försvinner inte. Det går ganska långt imellan som man känner sig riktigt nere men saknaden finns alltid där!

Kära Syster jag önskar att jag skulle få krama dig en sista gång, att få säga till dig att jag älskar dig så så mycket. Jag saknar dig så otroligt mycket! Och jag önskar att du var här!

Tisdag

Ja vart ska jag börja? Det har hänt mycket i helgen.

Fredagen Började med att förbereda för dopet, Mamma, Daniel och Philip kom upp.
Lördagen dekorerades smörgåstårtan och det sista fixades inför dopet. Väl på dopet när vi står där i sakrestian så inser jag att jag glömt kameran.. Skit oxå. Men nu är de över Ingen av oss svimmade där framme, var mest orolig över en viss person =P Efter dopet blev det fika i granlo kyrka. Nomie fick jätte fina presenter! Tack alla! De var jätte fina.
Söndagen tog vi det bara lugnt, vi åkte och röstade och sedan kom gud mor sofia en sväng =) Vi for även och grattade acke som hade fyllt 20, han hade inflammation i örsnibben, den var typ 4 ggr större än hans andra, de såg ganska roligt ut, hoppas det blir bättre.
Måndagen så stod de babysim på schemat, de är synd att den är precis när nomie har sin eftermiddagslur så hon är nästan alltid lite grinig men jag tror iaf hon tycker de är roligt, men jag kommer nog inte att gå fortsättnings kursen, vi får åka och bada ändå när det passar oss. Innan så for vi till telia och lämnade in min telefon, kul att lämna in en mobil som är ca 2-3 månader gammal.. Den borde hålla längre!!

Torsdag

Usch idag äre torsdag å det regnar.. Idag så måste jag fara å hämta nyckeln till dit vi ska ha fika på Lördag efter dopet. Känner mig inte riktigt kry då jag har lite ont i halsen men men de går nog över snart. Hoppas jag iaf. Ska försöka hinna med att handla de sista till dopet oxå men de är inte så roligt när man måste göra det själv men de finns inte så mkt att göra åt den saken =P Men imorgon kommer iaf min älskade Mamma upp!! De ska bli så mysigt att få träffa de igen. Roligt att Philip och Daniel oxå följer med =)

just nu sitter jag hemma i morgon rocken, Kompis ligger å sover på soffan å snarkar. Kul att ha en hund som snarkar som en riktig människa. Nomie gumman ligger å sover i baby sittern. Gos tjejen min <3

Måndag = Babysim

Ja idag har vi varit å badat! Det är super mysigt, fats Nomie fick sig en rejäl kallsup stackars lill tjejen men med nappen i så gick de bra =) Fick lära mig att hålla i hennes fötter så hon får stå själv i vattnet å hålla balansen.. Det var nomie super duktig på.

Sitter nu och ser på nyheterna.. HAHA hörde att miljöpartiet vill göra nån slags Zon inne i innerstan och att där skulle man inte få köra med en bil som var äldre än -00 Haha vilka knäppon så hade du en äldre bil så skulle man hyra en bil. Hur tänker dom? Jaja inte mitt problem, men tycker att de tänker väldigt konstigt!

Fuck you MOM!!!

Idag så har nomie fått sina första sprutor, en i varje lår. Det gick bra, hon grät inte när de stack henne men hon började gråta när de sprutade in vacc i bena men de gick över så fort jag tog upp henne så de var skönt. Hade ställt in mig på att hon skulle vara ledsen i över en timma efteråt och att hon skulle vara otröstlig men hon är hård vår lilla tjej =)
Men när jag tog upp henne så blev hon nöjd, trodde jag. Det var då hon hämnades och kissade ner mig totalt! Hon sa säker -"Fuck you Mamma för att du lät de där tanterna sticka nålar i mina lår! Så nu Kissar jag på dig!!!" Men huvudsaken är att hon är nöjd =)

Jag älskar dig min lilla kiss-lisa!

Onsdag 8 September

Nu är de äntligen klart med faderskapet och andreas är nu oxå vårdnadshavare åt Nomie så de är skönt att det äntligen är klart.

Idag så har jag varit ute å Gått en sväng. Så skönt att få komma ut i den häriga höst luften! Träden börjar bli gula och de faller lite löv när de blåser, mysigt! Vill bara att de ska bli klaat sså jag kan sitta framför brasan med en kopp te och en mysig filt!

Bort gravid kilon, BORT!

Måndag 6 September

Helt sjuk! 6 September redan! Nu är de ju höst tame tusan! LÄNGTAR jätte mkt efter vinter och snö! Mysigt med mörker tända ljus och en värmande brasa!

Den här veckan är det full rulle

Måndag: Babysim och städning
Tisdag: ej planerat
Onsdag: Familjerätten för fastställning av faderskapet. (det blev så sent tack vare att människan man skulle kontakta knappt vara anträffbar! Ringde en dag och då skulle hon komma tillbaka kl 12 enligt telefon svararen, okej tänkte jag och ringde 12.20 då hade människan gått hem för dagen... Hmm så de var inte den lättaste att få tag i!
Tordag: Läkarundersökning och vaccination av Nomie! 3 månaders sprutorna! Hua lill tjejen!
Fredag Lördag, Sönag: Ej planerade!


Long Long time

Ja nu var det länge sen jag uppdaterade här.. detta pgr av att våran dator är inne på slut tampen tror jag.. av och på knappen har varit sönder så de har inte gått att få igång den ens! Jävla skit dator säger jag bara!

Idag så ska jag nog fara ut på birsta en sväng för att nhandla lite kläder till Nomie och mig, men det är ju sluta som vanligt, Nomie kommer hem med kläder och jag utan =P Det är så mkt roligare att handla åt henne än åt mig! =)

Hej svejs!


RSS 2.0