Äntligen!

Ja nu är jag äntligen hemma å är ledig i några dagar så nu har jag helg när alla andra jobbar =) Har varit en tuff helg. I lördags vad det meningen att jag skulle jobba 9-14, åå vad skönt tänkte ju jag att få ett kortpass på lördagen.. hmmm Bidde inte så, Blev ett Lång pass ist 9-21 + 1dm nysnö. Men det gick ju bra iaf. Är mkt trött i mina ben idag och fötterna är helt döda!! Och idag så har jag jobbat 9-16 är riktigt trött nu och mätt.. Så jag tror jag ska tamed datorn in till sängen å somna till en film!

<3<3 Andreas <3<3
1 Månad kvar tills vi flyttar!!! =) Wiii vad jag längtar!!

Dumma tanten

Urk, Blä å burrr!! Ja det är vad man kan sammanställa gårdagens dag.. Vill bara säga JÄKLA a-kassan som inte fattar någonting!! och den där otrevliga barbro i telefon! Fel att va lite trevlig?? Jag ville ju bara fråga lite saker! 
Skaka av å gå vidare Stefanie!! 
Idag så måste jag åka in på Banken, min dosa till internetbanken gav upp igår efter att jag andvänt den. Så jag måste hämta ut en ny för jag har räkningar jag måste betal innan imorgon.
Nä nu ska jag kila ut en sväng med kompis vi kanske ska gå å kolla posten =) Hoppas att min barnvagn kommer snart!! =D


Kyla

Kylan håller i sig! Det var -26 imorse när jag klev upp å då var kl halv 10, Burr va kallt.. Det värsta när det är så här kallt är att min hud blir så jäkla torr! Så det är bara att kurera huden med baby olja å Body butter från Body shop så blire den mkt bättre!
Kompis tycker inte heller om när det är så här kallt! Han går ut gör det han ska å hoppar på tre ben, men jag förstår honom!

Idag så tänkte jag ta det lungt, ska jobba ikväll 16-21 så jag måste ladda upp batterierna, Jag blir så jäkla trött numera när jag jobbar! det är lite jobbigt för jag tycker det är roligt å jobba å det är tråkigt när jag inte orkar göra lika mkt som jag brukar göra..


Naturgodis

Har köpt en påse med naturgodis idag, det är super gott! Ska snart börja med maten, vet inte riktigt vad jag tänkte göra men det lutar å falukorv/köttbullar och stuvade mackaroner. Jag ska äta falukorv och andreas får köttbullar eftersom han inte tycker om falukorv.. Lite konstigt tycker jag för falukorv är ju jätte gott =)
Men smaken är som baken, delad!

Bebisen ligger å sparkar på någonting i min kropp som gör ont! eller inte ont men det känns obehaglit iaf.. Men jag är bara glad att den ligger å sprattlar å förbereder sig för världen utanför magen. Bli Lycklig varje gång den rör sig. Vår älskade lilla Bebis är ju 27 veckor gammal nu =) Ett tag kvar men den får gärna stanna där inne ett tag till, tror inte riktigt jag är beredd på att den ska komma ut nu.. Puss på dig bebisen, vi ska gosa så mkt när du kommit ut <3<3 Älskar dig redan hur mkt som helst! <3<3


Rubrik torka

Ja nu sitter man med en Kopp te och myser framför tvn =) Har varit hos mormor å  morfar och ätit middag! det var super God mat som alltid när man äter hos mormor!! Idag har jag även varit på birsta med Malin, har hittat jätte mkt fina kläder som jag vill ha för även fast man är stor och fet som jag så vill man ha fina kläder.. men det är ju inte precis prio 1 just nu.. Har beställt en barnvagn oxå så mina pengar kommer gå till den=)( lite blandade känslor =P Men men det är ju som det är..

Nä nu ska vi hoppas in i duschen sen ska vi se på filmen UPP =) KRAM KRAM


Mormors Dag

Ja idag är det min mormors födelsedag! Grattis mormor! Jag ska dit på middag ikväll, Jag längtar redan för mormors mat är MUMS! =) hehe.
Jag å malin ska nog på IKEA en sväng idag på dan men vi får vella se om hennes bil startar, annars blir det Taxi stefanie mot Alön =) och kl 15 så ska jag vara uppe i Indal å hämta Lillebror som oxå ska med till Mormor!

Hade tänkt att kliva upp i morse å se Hockeyn men det ville sig inte riktigt som jag ville, Har sovit som en kratta inatt så jag ver helt slut imorse när väckarn ringde! Så det blev till att ligga kvar i sängen och små sova!
Nä nu ska jag gå ut i Kylan med min hund! Uscha Uscha!! PÅ MED MKT KLÄDER!

Nobody Puts Baby in a Corner

Dirty Dancing går nu på tv4 film, Det är en super bra film! Men jag har dock sett den ca 100 gånger om inte mer. Men det är en Klassiker som man aldrig blir less på!

Idag så äre jobb igen. 16-24. Men det blir bra =) Ska försöka städa lite här hemma oxå om jag hittar någon motivation till det.. Det känns som om jag bara städar men det märks inte, så fort en liten sak ligger på fel ställe så ser det stökigt ut! Trist!



Lägger upp en bild på vårat hus! Snart så flyttar vi, Ned räkningen har börjat!!



.


Lördag

Jag bara sitter å gråter, å jag vet inte vad jag gråter för det är de som är så himla konstigt! Varför sitter man bara å gråter rakt upp och ner?? Jag fattar inte! =P Det måste vara nå hormon rubbningar! Jag tycker så synd om andreas som ska behöva drass med en sådan här storbölare! Tur han for iväg å åkte lite skoter med totte så han slipper se mig sitta här å Lipa =)

Nä nu ska jag gå ut med Kompis sen ska jag ställa mig i duschen å försöka skölja bort gråten, den kanske försvinner om man duschar?? För då blandas ju Vatten med Vatten eller hur?? =)  






 

 




Andreas jag älskar dig! -> Puss från din Lip sill till Tjej ;)

 


Hockey

Heja Heja! ja det är ju Sverige-Vitryssland som spelar och än så länge ser det ju lovande ut, 3-1 till sverige. Lite bättre än när svenska damerna spelademot Canada i veckan.

Idag har vi beställt våran barnvagn. Så vi får vell se när den kommer men den lär nog komma under nästa vecka och nästa vecka så ska jag även köpa kartonger som jag sagt att jag ska göra men det har inte blivit av men nu måste jag börja!

Imorgon ska jag jobba 16-24 samma på Söndag så det blir lata dagar å jobb på kvällen.. Nä nu ska jag fortsätta se på Hockeyn.

 KRAM KRAM


Armageddon

Sitter och ser på Armageddon! Det är världens världens bästa film!!! Jag älskar den filmen! Den är så himla bra å jag gråter varje gång jag ser den =P Konstigt nog men så äre!

Idag så ska jag nog inte göra så mkt, tänkte kanske åka upp till Pappa en sväng idag på dan! det var länge sen nu, alldeles för länge sen! Å så kan det ju inte vara.. =)

Andreas <3 Stefanie = Så underbart!


~ Torsdag

Dagen har Bjudit på:
Fika med Malin, Vovvarna har lekt, Mkt Prat, OS, Besök på Macken m.m

Vad har kvällen att Bjuda på?? Vi får vell se när Herr Andreas kommer hem =)

Bebisen har nog brottningsmatch inne i magen oxå, undra om den blir lika hyper som Kompis? Vad ska jag ta mig till då?? HAHA =)


Nada

Ja idag har det vell inte riktigt hänt något roligt.. Var på IKEA en sväng med malin å fikade lite men sen har det inte hänt så mkt! Kompis har rivit ut en hel soppåse över hela golvet, det var mindre roligt! Jag har vikt tvätt det var inte heller så roligt.. Hoppas morgondagen bjuder på något roligare =)


Nattskriveri

Ja de får bli ett lite snabbt inlägg i från sängen nu =) Har stängt på macken ikväll så det är därför jag är vaken denna sena timme, det tar ett tag att varva ner när man har jobbat..

Jag kom å tänka på en sak idag när jag jobbade, När kunderna kollar på min mage å ler så blir jag så himla glad! Jag är så stolt över min "lilla" Kula! Det är kanske är konstigt men jag skulle gärna visa hela världen min mage för jag älskar den så mkt just nu!! visst känner man sig som Dumbo ibland å är smidig som ett kylskåp.. Men jag bara älskar min Gravidmage! Ville bara säga - "Å vara Gravid är underbart!!"

Andreas min underbara Sambo jag bara älskar dig! det är helt sjukt att vi 2 snart är 3, Hel konstigt!! Men jag älskar det <3

Tisdag

Det gick bra att jobba igår, men jag börjar känna av att kroppen är lite tyngre! Jag får lite ont i fötterna och tappar jag något på golvet så är det väldigt, väldigt långt ner! =P

Idag så ska jag: Kolla i inrednings tidningar, jobba 16-24, Äta en semla, Städa, ev packa lite saker.

Ibland älskar man bara livet, Jag älskar livet ofta men just nu älskar jag det ännu mer! Det är sol ute å lilla Åsa-Nisse lever livet i magen. Det Känns helt underbart!!
 

Helgen

Ja helgen har varit super bra!! Igår så blev det grillning med andreas, magnus, ewe, acke och marie-sofie + vovvarna =) Men mira blev lite kall då all snö fastnade i hennes päls, kompis var helt utslagen efter allt pulsande i djupsnön! Men det var super mysigt ,SOLIGT! och en massa KORV!
Här kommer lite bilder!

     


VECKA 26



<3<3<3


Grillning

Ja idag står det Grillning och mys uppe på berget! Det blir jag, andreas och kompis + Marie-sofi, Acke, Ewe och Magnus och självklart små voffarna =) Lägger upp lite bilder ikväll + bild på "stor" Magen =)

Önskar alla en riktigt härlig och mysig ALLA HJÄRTANS DAG!!


Sol Sol Sol

Ja det är strålande väder idag!!! HÄRLIGT!!!

Ja då var jag å andreas Husägare! Hihi. Ska bli grymt skönt att få något större innan bebis kommer! Ska bli helt underbart! Jag vill flytta in redan nu! Så snart blir vi vattjomsbor.

Idag ska jag ta i tu med tvätten!

Kram på alla underbara människor!!! Andreas jag älskar dig <3

Torsdag ~

Jag Måste ta tag i Tvätten!!! Det är ett måste idag, tvätt berget där ute bara växer å växer! blää vill inte men måste!

Jag å kompis ska kanske åka å leka lite med malin å sidney på ST =) kompis bara älskar att få leka med "sin tjej!" =)de roliga är att kompis tror att han är lika stor som henne men det är han inte så kompis bara flyger omkring då de leker, HAHA det ser hel kul ut =P

- nervös!! idag smäller det.. Skriver mer om det sedan! Jag måste bara få skriva att jag är så jävla nervös!! Jag håller tummarna för att allt går super bra idag!!!


Uppe me Tuppen

Ja då var man vaken! har previs ätit frukost! vi har inga mjukmackor så det fick bli hårdbrö mackor med oboy, det gick ner de med.

Igår så var jag med malin på Birsta en sväng, vi gick å fika på charm sen bar det av till bildetaljer för att köpa en spindelled til Passaten.. Och när vi var klara där så styrde vi Audin mot Försäkringskassan där det var föräldrainformation!! HAHAHA säger jag bara åt det! Jag fattade NOLL å då menar jag NOLL!!! + att det bara visar exempel på höginkomst tagarna de som tjänar över 400 000 kr per år! Å det gör inte jag precis!!! jaja å sen visar de endast summor netto, alltså ingen skatt är dragen på deras summor så säger hon att man får 180 kr per dag så är det bar 121 kr per dag.. Skit dåligt!! Jaja det blir nog bra ändå =P

Nä nu ska jag gå ut med kompis! sen ska jag åka å hämta andreas i Birsta!!

KRAM KRAM


Lördag kväll

Ja nu har vi sett melodifestivalen, vet inte om jag tyckte det var någon super-hitt men men det är ju ganska kul att sitta å kolla på allas kläder! Haha såg att ett bidrag nästan precis var en kopia av beyoncés kläder i en av hennes videos men skillnaden är att hon har en bra låt och kan dansa men den här människa hade en stål handske på ena armen å stod å veva runt med andra armen! Skit fjantigt tycker jag..

Imorgon blir det avfärd hem för mig, lite tråkigt att fara ifrån mamma å alla här nere men jag SAKNAR ju mina pojkar så så så MKT!! Men vet inte riktigt vilken tid jag ska åka men det får ju morgondagen utvisa =) vill ju stanna här så länge som möjligt men ändå komma hem i tid, jag blir så himla trött när jag kör då det är mörkt! och jag vill ju inte somna bakom ratten..

KRAM KRAM <3<3<3

sitter å filurar

Ja här sitter jag och gör ... typ ingenting! Ska snart gå å försöka sova, ska hitta på en massa saker i morgon med mami =) så då behöver jag ju lite sömn men man ska ju vara trött först så man kan somna och det har jag ju lite svårt med nu förtiden! tror det är lilla filur i magen som spökar! men det får vell gå en då =) <3

Min älskade lilla Kompis! <3
Matte saknar dig ditt lilla yrväder!


1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
-  mamma
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- sov
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- googlade
4. Vad hände dig 1993?
- vet inte, jag fyllde 4 år
6. Tre ord varför du sist spydde?
- Sladdande-bil andreas gravid
7. Vilken färg är din hårborste?
- svart
8. Vad köpte du sist?
- godis
9. Vad fick du senast i present?
- En spark
10. Vilken färg är din dörr?
-  vilken av dom?
11. Var förvarar du dina pengar?
- på banken
12. Hur var vädret igår?
- snöigt och töigt
13. Vart kramades du sist?
- hemma hos mamma
14. Vad ser du fram emot?
- Att det ska bli onsdag!
15. Vad är 15?
- ett nummer
16. Vilken skostorlek har du?
- 39
17. Vill du klippa dig?
- nej nyss gjort de, vill inte ha kortare
18. Är du över 25?
- nej nej
19. Pratar du mycket?
-
vissa kan tycka det =P
20. Kollar du på O.C.?
- nej
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nä
22. Känner du någon som heter Steve?
- nej
23. Hittar du på egna ord?
- ibland, rap-nödig tex =)
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- nja kanske, kanske inte
26. Vad har du för mobil?
- en samsung
27. Vem ringde du sist?
- Andreas <3
28. Biter du på naglarna?
- ja tyvärr
29. Har du lockigt hår?
- Lite självfall
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- takida
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Ingen
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- för många!
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- Vilket ord andvänder jag inte ??
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

- nej
35. Ska du jobba imorgon?
-  nej
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Andreas
37. Vad borde du göra nu?
- Sova!!!
38. Har du något smeknamn?
- Steffi, Steff, Stefan m.m
39. Sover du mycket?
- nja det går i omgångar
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- Kommer inte ihåg
41. Vad ska du göra på lördag?
- Hälsa på Bea, Kolla igenom en massa bebis kläder m.m
42. När var du ute sist?
- ett tagsen
43. Har du gråtit idag?
- nej
44. Är du en glad person?
- JA =D
45. Har du roligt nu?
- sådär ;)
46. Vad äter du helst?
- MAT
47. Vem var du med sist?
- Med mamma
48. Vad heter din mamma?
- Carro <3
49. Vad är hela ditt namn? 
- Anna Stefanie Wilje
50. Tycker du om någon just nu?
- Tycker om många, Men älskar mina pojkar som är hemma i s-vall!
(Andreas och Kompis)


Eskilstuna

Ja nu är man nere hoss mamma! Det är så mysigt att få träffa henne å daniel och självklart lilla Philip! =) resan ner igår gick vell så där från början men efter gnarp blev det mkt bättre då slutatde de å snöa tack och lov för det för mina vindrute torkare har en tendens att isa igen så fort det snöar å det är väldigt väldigt irriterande!! Men efter det gick allt bra.

Är och kollar in mamma och daniels restuarang nu, den är väldigt fin!! och stor! mkt att städa säger jag bara =P 

ÄLSKLING jag saknar dig! =) men vi syns ju snart, på söndag bär det av hem igen och jag hoppas att det inte snöar!! =) 
 

<3

Idag så har jag vell inte gjort så mkt, varit hemma å pysslat på lite.. Har bakat en sockerkaka som blev helt okej. Gjorde pannkakor till middag idag! Det var super gott med vanilj glass å sylt. Hur gott som helst å jag som har sucktat efter Pannkakor i evigheternas evighet!!

Nu sitter jag å ser på paradise, vet inte riktigt varför men så fort det går på tv så måste jag se det, skit konstigt. Jag tycker mest att det är blåsta personer som säger dumma saker som är med! men det är kanske det som är grejen =P

Imorgon ska jag till BarnMorskan =) Jag hoppas jag får lyssna på lillens hjärtaljud då.. det ska bli väldigt intressant! Jag hoppas att allt ser bra ut bara å att min järn värden har gått till sig eftersom de var så dåliga vid inskrivningen. Andreas kan tyvärr inte följa med men jag hoppas att det går bra ändå =) jag klarar mig nog fint utan honom oxå!=)



Jag älskar dig redan min lilla skrutt som ligger här inne!


Den 1 Februari

Idag är det min älskade mammas födelsedag! =) GRATTIS MAMMA! Kommer åka ner till henne till helgen å gratta henne å kolla på deras restuarang. Det kommer att bli mysigt!

Idag så ska jag fara till Malin en sväng å dricka lite kaffe, sen ska jag ev följa med henne å stor handla, tänkte försöka smita in på IKEA en sväng å köpa kartonger.. För jag å andreas flyttar den 1 April!! Jag längtar så!! Äntligen lite yta att vara på!

A <3 Jag älskar dig

RSS 2.0