Se upp alla!!

Jag har KÖRKORT!!!!


Jo´men jo´men

Jo´men =) idag har jag haft körlektion och det gick faktiskt förvånadsvärt bra, tack för det! det finns ett LJUS för mig oxå! hihihi För imorrn smäller det! hihihihihih men jag är inte så nervös men det kommer vell imorrn ist! men jag hoppas på det bästa och jag kommer att göra mitt bästa! Men alla som ska ut och gå imorrn så gö inte det för jag är skit dålig på att kolla promenadarna så passa er  =)

puss hej <3

Bara till dig!

Den här är till dig gumman <3

image82

Till min gumma du och jag föralltid det var så vi sa jag finns alltid här för dig! Summer 2007 i never forgeth!

I lay down and close my eyes!

Jag försöker nå dig! Men det känns som om du är i en annan värld! Jag saknar dig så otroligt mycket! Har haft och upplevt otroliga stunder med dig som jag aldrig kommer att glöma. Minnena med dig kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta vad som än händer! Det känns jobbigt att du inte är brevid min sida som det var förr, Glömer aldrig i sommras när vi åkte moppe till jobbet på morron och hem igen på eftermiddagen hade sjukt kul när du var min inneboende =) Den sommaren slog många sommrar och jag önskar inget hellre än att jag får uppleva en till sådan sommar med dig! Jag har aldrig sprungit ifrån engelsmän med någon annan än dig! Jag leer varje gång jag tänker tillbaka på sommaren 2007 med dig gumman. Saknar dig oerhört mycket!  <3

image81

Skärpning!

Nu ska d bli skärpning på hög nivå! Från och med nu och nästa månad ska jag ha vita månader! Och nu gäller det inte alkohol det är mitt shopping problem! jag spänderar alldeles för mycket pengar på onödiga saker! Så nu äre bara opch endast nödvändifga saker som gäller det är MAT och är det nån som fyller år så kan det inhandls men inget mer! Ska göra mitt allra bästa och jag tänkte försöka skriva hur det går för mig varje dag. Önska mig lycka till =)
Pussa

You Know that I miss You, and I try too contakt you but it feels that I don´t get any answer.
please  I MIISS you my friend and the most importent, I LOVE YOU! // Love you S forever!

Den där flickan

image77

Den här flickan har precis klarat sitt Teori prov!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ! HIHIHIHIHI

RSS 2.0