Provar att mobil blogga och ser om de funk...

20101125060-001 (MMS)

Provar att mobil blogga och ser om de funkar =)


Lill skruttan

Lill skruttan är sjuk.. Hon är hes och Hostig, men hon är iaf på bra humör så de är ju bra. Men jag tycker så synd om henne då hon sitter å små pratar och rösten är alldeles hes.. stackars älsklingen min!

1a Advent

Nu börjar Julen närma sig, 1a Advent idag och Julskyltning står på schemat. Det ska bli mysigt!
Igår gjorde jag Jul här hemma, Ljusstakar upp och jul gardinerna så klart!
Sen räcker det för min del, behöver inte en massa små tomtar å sånt jag nöjer mig med de enkla =)
Idag tänder vi det första Ljuset!

Fredag

Full proppad dag, Fika hos Linda - Super mysigt!!, Birsta Sväng med Malin, Matilda å Sofia - Härligt lite stressigt bara vi var inte dom ända där!, Upp till Svenne å Andres för lite käk och prat - Mätt blev vi och såg på Komisarie Späck! Nu blire sängen å lösning av lite korsord ( ja vet jag är som tanterna men de bju jag på ;) )
Haha min go tjej hon ser inte alls nå förstöd ut, En Riktig "Åh Herre Gud, Vad är det som händer !" min.. Älskar dig Nomie!

Bvc

Idag var vi på Bvc för 5 mån sprutan (en månad försent). Nomie blev både mätt och vägd. Jag hade gissat på att hon vägde 9486g men jag hade lite fel =P För lillskruttan vägde bara 8640g, Nomie blev så ledsen när hon fick sina sprutor de skar verkligen i mammas hjärta då hon bara grät å grät, Hon var tyst i bilen på väg hem men hemma så grät hon i ca 45 min innan hon somnade. Mammas go skit!
Känsliga Läsare varnas Läs EJ detta om ni inte tycker om Galenskaper!!
Igår så var jag ute på galenskaper enligt många men för mig var det galenskaper i kontrollerande former och med regler ;) Jag, Sofia, Malin, Linda och Matilda Tog oss en liten pulk/stjärtlapps tur runt alnö bakom sofias bil!
Haha de var fan de roligaste jag har gjort på länge! Kan bara säga att man såg hyffsat ut som en snö gubbe efter att man har suttit i 40-50 knycka bakom bilen på en stjärtlapp!
Käften var full i grus då man satt å garva å skrek om vart annat då de spruta som mest me snö =P
Jag lyckades även köra ner Sofias bil i diket då jag skulle köra åt sidan för en bil som kom eller köra i diket å diket ska man vell inte kalla de heller då jag körde förnära dikes kanten å däcket skar ner..
Vi tuta så fort de kom en mötande bil så de som åkte där bak kunde hoppa av och rutorna var nere så man förde vad man skrek. Det var några fönster tittare som garanterat tyckte vi var knäppa då de hörde att man tuta och sedan drog i väg med två-tre stycken bak på i en pulka å två stärtjlappar =P Roligt hade vi!

6 Månader!

Idag blir vår älskade Nomie 6 månader, För 6 månader sen så låg vi just nu på bb för att bli ut skrivna till vård hotellet och vi var så stolta (de är vi fortfarande) men allt var så stort, vi hade precis blivit Föräldrar! Det känns som om tiden har rusat iväg! Ett halvt år har gått och det har gått alldeles för fort! om tiden går så här fort så är jag snart HUNDRA!
Nomie jag älskar dig över allt Annat på Jorden! Du är mitt Allt!


♥ Det känns som det var igår ♥

Ord som inte bör nämnas men jag gör det ändå!

Jag talar för döva öron! De är som när man talar med ett barn och de slår händerna över öronen och skriker LALALALALAL!! Så är det att tala med dig ibland. Jag är inte bättre själv för ibland när du maler på så stänger jag bara av för ska jag vara ärlig så vissa grejer vill jag inte ens höra.. Jag försöker att bita ihop men snart går det inte längre. Ska jag bara ge upp de här eller ska jag stå på mig å vara en pain in the ass!!
FUCK THIS! De här är en sån där Energi bov som jag inte behöver, Men jag har så svårt att släppa de, har ni nå bra tipps hur man gör sig av med en Energi bov???

Hemma dag

Idag ska jag inte Lämna hemmets lugna vår. Idag ska jag bara vara hemma och mysa, om de inte är för kallt ute så tar vi säkert oss en Promenad. Jag ska iaf ta mig i kragen å städa lite grann.. För på Söndag åker JULEN upp! Då ska jag Spela julmusik, dricka glögg, hänga upp julgardinerna, Ställa fram advent ljusstakarna och göra det Juligt! Jag längtar!!

Bilbarnstol

Sitter å filurar lite på en ny bilbarnstol då Nomie snart har vuxit ur hennes, Sitter å kollar på lite priser m.m. Funderade på om vi kanske skulle hyra en stol hos IF men när jag räknade ut hur mkt det skulle kosta per år så blev jag inte ett dugg imponerad. En bil barnstol från IF 9mån-4år Skulle kosta per år 2388:- Och skulle vi köpa den stol jag har kollat ut går den på ca 2500:- och då får jag behålla den hur länge jag vill och kan sedan sälja den om jag vill. Så jag ska prata lite om det med A imorgon å se vad han säger, jag är helt inne på att köpa en egen stol.
Visst de fanns ju andra alternativ oxå men de känns ju sådär att betala en bilbarnstol per månad då betalar jag hellre den på engång så slipper man bry sig sen..
Här är bilbarnstolen jag är sugen på!

eftermiddags lur

Jag tog mig en väldigt sen eftermiddags lur.. Hmm jag vette fan om de var så bra, jag lär ju inte kunna somna sen då de är dags att sova på riktigt! Jaja de är som de är jag får ju ta å läsa lite ist då jag fick Jultidningarna som jag har beställt av lillebror.
ps. de är så roligt att blogga när designen är så snygg! ;)

Mammas Älskling

Jag älskar dig Nomie, tusen varv runt jorden och tillbaks igen!
♥ Mammas lilla hjärte gryn ♥
♥ Nomie och Jenna ♥
Idag så ska vi inte göra så mycket, jag ska städa lite här hemma men resten
av dagen så ska vi bara mysa!

Kära Tomten <3

1. Varma tofflor att stoppa mina kalla tår i!
2. Ett överkast till sängen.
3. Presentkort (ikea, butik Annelie, birsta city, boom m.m.)
4. Ett par riktigt varma skor till långa promenader och skoter turer.
5. Varma kläder.
6. En OnePiece för kalla hemma dagar!
( denna lista fungerar änev till min födelsedag *blink,blink* )1. Mysiga Filtar och fina påslakan.
2. En mysig natt lampa som man inte bränner sig på =)
3. Mjuka varma kläder (stl. 74-80)
4. Roliga leksaker!!

Love!

Älskar verkligen min nya Design! Det är en tjej som Heter Anna som har gjort den och jag rekommenderar henne starkt till de som är sugen på en ny design! Ni finner henne här www.annaform.se
Tack så mycket!


BLÄÄ!!

Idag är jag en gnutta less! Så jävla onödigt!
Ska samman fatta min lilla historia! Stefanie har varit in på Ikea å köpt glödlampor till lampan på toa som har gått sönder, Hon skulle efter de ta bilen till Malin för att dricka lite kaffe. Stefanie kör på Parkeringen i birsta, Hon ligger bakom en liten bil den här bilen ska alltså svänga ut från parkeringen till själva utfarten, Å precis när den lilla bilen ska svänga ut så stannar hon ( jag tror hon har legat på 1 el. 2 för hon bromsade inte, av vad Stefanie kunde se iaf! ) Stefanie slänger sig på Bromsen å pall nitar då hon upptäcker att bilen framför i princip stod still! Men de räckte inte! Stefanie lyckas köra in i Bilen framför, dock blev det inga stora skador då de gått ca 10-15 km/h Men stefanie Blev ett Extra lyse fattigare å damen i bilen framför fick lite lack skador på sin kofångare och Nummerplåts belysningen på höger sida ramlade ner då den bara satt fast i en tejp..
Japp så då har Stefanie "Krockat"" för första gången. Så har min dag varit idag! Lite less då det var en väldigt onödig olycka men de var tur att det inte var värre! Hoppas eran dag har varit bättre än min iaf!

Lördag ("v")

Äntligen är det Lördag!! Lördag = Lördags godis!!!
Igår så jobbade jag, blev mitt första lång pass på jätte länge men jag kom ihåg allt!!! Malin kom in en sväng när hon hade åkt så kom sofia in.. det slutade med att efter jag hade stängt macken så for vi ner på gärde plan å härdade våra bilar =P Malin å linda kom oxå =) kan bara säga att det är så J*VLA roligt att leka lite ;) Måste ju passa på då Nomie inte var med, vill inte fara runt å sladda med henne i bilen!
Jag kan inte förstå att de är så roligt att fara runt å sladda!!! runt dessa parkerade släp och runt varandra, de är en sån jäkla kick =P Men jag fick ont i armen av allt rattande haha! Jag kände mig lite ung igen, hög musik och bus körning! Efteråt så for jag hem å sov med min lilla familj =)

SNÖ SNÖ SNÖ

Äntligen har snön kommit till Sundsvall!!! A var som ett barn på julafton igår.. Jag hade gått å lagt mig före för att Läsa Harry Potter å dödsrelikerna för 3 ggn, måste ju uppdatera mig innan man ser filmen =)
A: - Det är alldeles vitt ute!
S: - Vad roligt!
A: - Imorgon ska jag köra SKOTER!
S: - Haha ja gör det!
Sen kollar han på mig som om jag var dum i huvdet, så mkt snö var de ju inte så man kunde köra skoter.. Han är rolig min Karl =P
Nä nu ska jag fortsätta Läsa om min Älskade Harry Potter! Japp jag är en Harry Potter Nörd ;)

Just ja!!

Glömde ju att berätta vad som hände igår! Vi hade precis ätit klart, Sofia, Marie-Sofi och Acke var och hälsade på oss. Vi sitter å pratar lite efter maten å jag sitter med Nomie i knät. Vi pratar om något och jag lyfter upp Nomie mot taket och då Spyr hon!! Rakt i min mun och över hela mig!! Det ska sägas att de var väldigt äckligt, jag spottade ut spyan som kom i munnen å ALLA Skrattar!! haha det skulle man ha haft på film!! HAHAHA

älskade unge!

Nu har jag lugnat ner nerverna efter förra inlägget =P De är så sjukt vad man förändras under en viss tid, förut var jag alltid/ för det mesta en mycket glad Stefanie. Men nu enligt iaf A så är jag bara Sur! hmm jag känner mig inte sur ser jag sur ut?? Kommer jag bli en sån där sur kärring!?? Jag kanske har för mycket att tänka på? Jag kanske ska försöka ta dagen som den kommer ist..
Inatt har Nomie varit grinig, hon har vaknat å gråtit i 1 min sedan har hon somnat om, hon har vaknat så 4-5 gånger i natt! Å det värsta är när man inte vet vad det är hon gråter över! Känner mig så maktlös när hon inte kan berätta för mamma när något är fel!
Ett tidigt nyårs löfte: Jag ska bli gladare å tänka mer positivt!
Mamma älskar dig Nomie!

Nu är det kokta fläsket stekt!

NU jävlar äre nog! Enligt vissa så gör jag bara det jag tycker är roligt! Ja jag tycker ju att de är skit kul att *diska *tvätta *vika *Städa *skura * torka, Ja de är så jävla roligt!! Visst jag roar mig oxå å unnar mig att umgås med mina vänner!! Numera så unnar jag mig det ist som de var förut en självklar het! Men de är så när man blir mamma man måste prioritera om och det är jag helt inne på! Men när man får höra att man bara gör saker som är roligt då äre ju nå fel!!!! Så nu får de va nog! 
Vi har skaffat Hunden tillsammans, vi har skaffat huset tillsammans, vi har skaffat barnet tillsammans är de inte mer än rätt att man delar på det ansvaret? Visst jag kräver inte att allt ska delas jämn likt med tanke på att jag är hemma för det mesta, jag kan göra mer då jag är hemma mer, MEN det betyder inte att jag ska göra ALLT! 
Det är en stor förändring när man får barn! och vissa som tror att de är som att vara på semester när man är mamma ledig de har ingen aning om hur det är! Man får inte sova när man vill! På natten (ca3) när det  ska ges mat så ska man kliva upp värma mat och mata, sedan lyckas somna om, på morgonen (ca5-6) så är det samma visa igen! På dagen så ska allt de andra fixas, städning, hunden m.m! och detta sker då när bebis sover och när det är klart så har bebis vaknat! Sedan så vill man ju gärna ha lite umgänge med andra vuxna människor så man inte blir sinnes sjuk! Tyvärr så kan jag inte klona mig till två och skulle de gå så skulle jag göra det men de funkar inte så!
FUCK OFF jag sköter de här på mitt sätt nu och det kommer att få konsekvenser kan jag lova!!!

Vilken Helg!!

Helgen har varit full späckad med mycket roligt å en STOR överraskning!

Fredag: Hjälpte Linda med dukningen inför "Dopet", Gick super bra då det går mycket fortare när man är två.
Lördag: Dop stod på schemat! Vi Gjorde oss i ordning och åkte upp till Kovland för lilla Elmas dop. Vi kommer in i Kyrkan och Svenne å LInda står där precis som vanligt håller på att göra i ordning lilla Elma. Alla går och sätter sig i bänkarna och Prästen förklarar för oss att Svenne å Linda kommer snart då de håller på att ge lilla Elma lite mat i lugn och ro. Ja ja tänkte jag bara de är klart ungen måste äta i fred! sitter å leker med Nomie som jag har i knät och de börjar att spela på Orgeln, tänkte inte mer på de. Folk ställde sig upp och jag kopplade inte förns jag vänder mig om och ser Linda i en jätte fin Bröllops klänning! Vänder mig nästan hysteriskt till Pajen å Carro och Frågar om de visste om det här! Men de stod och gapa lika mycket som alla andra. Så det visade sig att ingen visste om de här!
Under vigseln spelade en Låt och då satt jag å Böla jag kunde inte hålla tårarna tillbaka det var så himla fint!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA Här är låten.♥
Jag är så glad för Linda och Svennes skull! Efter vigsen så blev det ju Dop oxå det som alla trodde vi skulle gå på endast! Det blev fika! Nu kortar jag av de här för annars blir det så långt! Blev till att planera om dagen lite grann, Andreas å Pajen tog Nomie och jag å Carro åkte till Birsta för att köpa en Bröllops Present. Hem fixa lite, Lämna Nomie till Farmor och Farfar och sedan bar det av till Bröllops Festen! =)
De Lyckliga Brudparet!
Den fina Tårtan!
Provsmakning av tårtan!
Dop Barnet! Söta lilla Elma!

RSS 2.0