Snö i Mängder!

Ja de bara vräker ner snö! =) Hur mysigt som helst! de ända tråkiga är att hjärtat måste jobba hela nätterna men det är vell sånt man får leva med.

Idag har jag haft städar byxorna på ist för spenderar byxorna som oftast är på =P Har stor städat här hemma har dammtorkat och skrubbat överallt! de tog sin tid men det är skönt när allt äntligen är klart!

Imorgon blir det jobb, 16-24 ska bli skönt att få jobba lite oftast äre lite cirkulation på macken på fredagar + att de flesta har fått sin lön så jag kommer nog ha det jag gör! =)


-Hoppas allt går som det ska! Jag vill verkligen att det ska fungera! men måste troligtvis vänta till nästa vecka innan jag vet och då ska ni alla få veta vad jag pratar om!!
Andreas jag älskar dig <3

Bilder från Lördagen


^  Killarna Sjunger för fulla muggar!

 
^ Lars


^  Andreas Sjunger

 
^ Vissa blev lite fulla å ramlade lite var stanns =P
Å det som var i vägen följde med..
 


Helgen = Super bra

Ja helgen har varit super bra! Jobbade i fredags 16-24.
Lördagen blev det fest! Svenne å Linda hade "50 års" fest då de båda fyller 25 i år. Jag hade jätte trevligt många trevliga människor, mkt skratt och Sing star + super god mat!! Vi kom hem vid två inatt så vi blev inte så sena.
Idag har det varit en väldigt seg dag, har städat lite å sånt men sen har jag inte gjort så mkt.. Eller jo jävlats med min halsbränna! Det är skit att ha halsbränna!

Måndagens MÅSTEN!
Det ekar i kyl och frys! = Storhandla MAT! *
Betala räkningar *
Rensa Garderoben! *


Åter upptar den här bloggen

Ja nu är jag tillbaka! =) Tänkte börja andvända den här bloggen igen. Vet inte varför men jag är nog lite utråkad så jag tänkte att äh va tusan jag kan lika gärna andvända den här bloggen =) Få se hur länge jag stannar den här gången.. Skriver kanske lite senare.. Kram Kram på er!

RSS 2.0