Frisk Luft

En härlig Helg med mycket frisk härlig luft! Har varit bland de bästa helgerna på länge!

Lördagen bjöd på en dag uppe på Sättna! Mycket Skotrar, mycket folk och ännu mer skotrar! Min skoter abstinens var på topp och nästa år ska jag fan ha en skoter jag med!!
Satt i bilen å nästan hoppade på sätet för jag var helt lyrisk! ÅHH SKOTRAR!!
Idag söndag har även den bjudit på en massa härlig frisk luft!
Familjen for upp till Anki, Anton och bästa Linus för lite pulka/snowracing åkning! Barnen åkte lite grann vi vuxna åkte mkt och byggde hopp å grejer, vi blev alla som barn igen Haha!!
Nu är det inte långt kvar tills jag och lill gumman åker till Egypten!!
Wihoo på tisdag åker vi med tåget till Arlanda för att övernatta där för att sedan åka till Egypten på Onsdag morgon! De ska bli så jävla skönt att få komma iväg!

Lördag

Var planerat en vinkväll idag men min förkylning sitter i hela kroppen så jag stannade hemma ist. Men de blev en trevlig lördag ändå, Varit hemma å myst med Nomie gumman, Var även upp till Anki och Linus en sväng för att åka lite pulka/snowracer men de var nog vi vuxna som hade mest roligt! Linus höll på å somna i pulkan och Nomie jagade katterna..
Tog mig en liten sväng på andreas skoter alldeles nyss, Å fy fan va roligt de va! Den är så jävla lätt så de är skit kul! Men som sagt fulaste skotern nånsin! ;)
Nu äre inte långt kvar tills vi åker till Egypten!! Åhh vad jag längtar, Nomies pass har kommit och listan på vad som ska packas är skriven, tåg biljetterna är köpta så nu räknar vi ner! 10 Dagar kvar och 3 arbetspass sen väntar en 14 dagars ledighet!! Så skönt de kommer att bli!
Du glömde sparken Hedlund!

En helt vanlig Onsdag

Haha kolla jag skriver ett blogginlägg till den här veckan! De har inte hänt på evigheter!
Onsdag: Jobb 6.00-16.00 vilket innebar att jag var tvungen att kliva upp 04.30! Usch å fy å Blä men de är härligt när man jobbat klart! Mat, Mys med bästaste dottern i hela världen! och nu ska lilla dottern sova men hon står bara i sängen å ropar lite sött mama och efter ett tag så får man höra MAMAMA!! inte i samma söta ton! ;) Haha hon kan hon min lilla gos!
Hon lyckades klättra ur spjälsängen igår och jag tror att hon försöker att bryta sig ur "fängelset" nu igen men med sämre resultat än igår där av de försämrade humöret!
Ibland behövs de bara en liten dröm för att göra en lycklig <3

Nytt år och Nya löften

Jag har inte så många löften egentligen! Men några förändringar ska man vell lyckas med.
- mindre godis intag
- mer motions intag
- mindre sura miner
- mer bloggande
Hoppas nu att jag lyckas att fixa detta.. Eller lite pepp! KLART JAG KAN!!
Nu till nå helt annat. Min Vecka kommer att bestå av lite praktiska saker som ska fixas å jobb såklart! Ska försöka att hinna vila lite oxå. Idag har jag iaf äntligen städat bort julen och storstädat hemmet. Har även målat vårat vardagsrums bord svart och de blev super bra!
Nä nu får de räcka för idag ;)

RSS 2.0