Älskling!

Älskling jag saknar dig så otroligt mycket! varje timme varje minut och varje sekund! Jag ÄLSKAR dig! men vi syns snart, imorgon kommer jag sitta som klistrad på dig! =) Puss Andreas Jag älskar dig!

SAKNAR!

Hej! idag är jag hos mamma, jag och kompis åkte ner idag och det gick jätte bra! Han är jätte duktig när han åker bilen han bara sover i bure, världens duktigaste vovve! MEN!! Jag saknar min andreas så otroligt mkt!! Hjärtat jag älskar dig och jag hoppas du var här hos mig! hoppas iaf att maten hos mormor och morfar dina var god! Saknar dig och skulle kunna betala miljoner bara för att så pussa dina läppar! jag saknar dig! vill gosa i dn famn och känna din doft och jag vill vara med dig! Gubben du kommer föralltid att vara min och jag kommer alltid att vara DIN bara bara DIN! nä nu ska vi spela mågot spel men jag kanske skrver sen =) uss och kram på dig min älskling!!


25 December

Ja idag är dagen efter julafton och det är så skönt att julen är över, orkar inte med den längre de är bara smärtsamma minnen som kommer upp så jag känner att fira jul inte är lika roligt längre. Men igår så blev jag stora syter för fjärde gången =) pappa och anna fick en lite son! Han ska heta Elvin om jag minns rätt =P hihih han var jätte söt, har bara sett han på kort än så länge men de blir att hälsa på dom så fort dom har klivit innan för dörrarna hemma =)  Igår fick jag extra lysen av hjärtat de var jätte fina han håller på att monterar dom nu och de blir jätte bra! Fick en massa andra fina paket oxå Tack så mycket allihopa för dom! =) Kram på er nu måste jag ut och rasta hunden!

Andres tack för allt ditt stöd! Jag älskar dig!

December

Ja nu har December yran värkligen börjat =P det händer mycket nu =) Igår hade jag Namnsdag då mitt förnamn är Anna Så ett litet grattis till mig i efterskott =) och imorgon fyller min lillebror Philip år han blir hel 2 År och vilken dag som helst nu kommer det ett till syskon med storken, hopps på att de blir snart vill ju se vad de är för lite krabat pappa och Anna kommer att få =) på Fredag  Fyller Hjärtat mitt år 23 år gamgubben min =P och strax efter de den 17 fyller JAG år =D hihi och sen är det JulAfton! Jag längtar så, är klar med alla hjulklappar och alla presenter och det är så SKÖNT! nu är de inget mer stress bara en massa mys och jobb fram till jul =) Jobbar på Julafton men bara till 15 så då blir de att köra rally Kajsa hem till pappa så man inte missar hela kalle anka =) Längat så mycket till Julafton!

Idag är jag ledig och de har varit jätte skönt! Fats nu blir det jobb hela helgen torsdag till söndag =) blir fina pengar de när de blir lön! Idag har lilla Emma varit och hälsat på! de var mycket trevligt, hon var och kolla på lillen vår och de bästa av allt, hon hade bullar med sig! JÄTTE goda bullar =) tröck i mig första bullen i en tugga tror jag =P hihi hoppas hon ursäktar mitt bordskick =P sitter nu uppe i Maskinhallen som vanligt och väntar på Andreas han skulle greja lite så jag sitter vid datorn och ser på Andra Avenyn och lilla "tjocka" Kompis ligger och sover i mitt knä, de är lite trångt på stolen nu =P Har kommit på att jag ska köpa ny bil nästa år =P Tror jag iaf =) vill uppgradera min lilla s40 till en kombi funderar på en Saab 9-3 Sport kombi men vi får vell se vad de blir =) Kanske blir en ny volvo ist =)

Puss å Kram

  
           Älskar dig Andreas!

RSS 2.0