Ett år sedan

För ett årsen nu så låg jag med kraftiga värkar och höll på att föda vår underbara dotter! Det är en stor dag idag för mig. Det är den lyckligaste dagen i mitt liv utan överdrift, det är väldigt svårt att sätta ord på den här känslan, endast en mamma kan förstå.
kl 02.19 så kom Nomie till världen och min lycka var total! vårt barn var friskt, hade tio fingrar, tio små söta tår och var den finaste bebis jag har sett! jag låg där och grät av en sån lycka att jag fått blivit mamma och det var inte försen mycket senare som jag egentligen förstod hur stort det egentligen var att bli mamma. Vi har skapat ett helt nytt liv, en ny lite människa som varje dag växer och blir större och får lära sig nya saker.
När hon låg där i min famn så kunde jag inte se mig mätt på henne, andreas lyckades somna men jag bara låg där i sängen och höll henne intill mig, vågade knappt röra mig för jag ville inte störa henne där hon låg så sött och sov och jag kunde inte sluta att se på henne. Min fina dotter.
Ett helt år har nu gått och hon har vuxit från att vara en liten bebis så hjälplös och helt beroende av mig till ett härligt, friskt och välmående barn. Jag är världens lickligaste mamma till världens underbaraste Nomie.

Målar Målar och Målar

Det syssel sätter jag mina dagar med just nu, Håller på att måla om mina gråa utemöbler till vita utemöbler å det blir jätte bra! De ser mycket fräschare ut med vitt än grått!!
Jag hoppas att vi på Nomies födelsedag kan sitta ute och fika, men det beror ju på vädret så klart, visst vi har ju tak över altanen men de får ju inte vara kallat för då är det ju inge roligt! Ska försöka ge mig på att baka Cupcakes.. Får se hur det går =P

Äntligen!

Nu har det äntligen hänt! Jag har fått Jobb!! eller jag har fått en 80 procent tjänst på macken!! Så jävla underbart! så den 20 Juni börjar allvaret och jag kliver på mitt nya schema! De är känns helt underbart! Jag är så jävla glad!
·
Igår så köpte jag färg till ute möblerna, så ist för gråa utemöbler kommer vi snart att ha vita. Har målat en stol men så klart så ska de ju blåsa idag så det har ju fastnat lite barr å skit i färgen som inte riktigt har torkat.. Så klart!!! Så hoppas på att vinden avtar så jag kan fortsätta att måla idag!

Telia

En fråga till Telia!! När får jag tillbaka min MOBIL??!! Visst den har bara vare inne nu i en vecka men va fan reklamera skiten så jag slipper se den nå mer och sen så kan ni ju ta den här såkallade telefonen jag fick låna å bara slänga den för de är bara skräp den oxå!!
JAG VILL HA EN NY MOBIL!!
KÖP ALDRIG EN SONY ERICSSON VIVAZ!! DE ÄR VÄRDELÖSA!!

När Hjärtat Svider

I år är det 5 år, Jag kan inte riktigt förstå att de redan har gått 5 år. Älskade syster jag saknar dig så. Det går som sagt inte en dag utan att jag tänker på dig. Alla våra minnen. Idag är en sådan dag då jag saknar dig så otroligt mycket! Jag saknar dig varje dag men idag så är det extra jobbigt.
Den här känslan kommer och går, vissa dagar så skrattar jag åt alla tokiga saker som du gjorde, vissa dagar gråter
jag över det du har gjort, många dagar gråter jag för att jag aldrig kommer att få dig tillbaka och göra om allt.
Jag har förstått hur det är att förlora en syster, en bästa vän! Men jag kan bara tänka mig hur det är att förlora ett barn som Min Mamma och Pappa har gjort, Jag kan se på Nomie och känna en otroligt stark kärlek, den är så stark att jag ibland inte förstår det själv. Jag skulle göra allt för henne, precis allt även om de skulle kosta mig livet!
De jag vill säga är att Nu när jag själv har blivit mamma och har fått känna på den här kärleken man har till sitt barn så inser jag hur starka mina egna föräldrar är! De har klarat av den här otroliga sorgen som jag nog själv skulle dö utav. De är bland de starkaste människorna jag känner!
Älskade Bea Jag saknar dig! Älskade mamma och pappa ni är så starka, jag älskar er!Olycksdagen

Fredag den trettonde har bjudit på allt annat en olycka, än så länge Peppar peppar ta i trä!
Har varit en sväng ut till birsta m. MIN Sofia som ska vara borta i en vecka, hur ska jag klara mig?? inhandlade en lampa till v-rummet så nu åkte julstjärnan, så nu har jag städat bort Julen helt, De är ju bara Maj ;) Haha!
º
Nej nu blir det middag!
°
Jag väntar på ett besked!! Jag vill veta nu!

Måndag 9 Maj

En härlig helg har passerat.
Vädret är mycket bättre. Jag har jobbat. Lämnat i min mobil på lagning för tredje gången! nu håller vi tummarna för en reklamation. Bjudit svärisarna på middag. Busat med sofia. Varit på bio med bästaste Anki och Anton, sjukt bra film rekomenderar den starkt, Fast5!
Avslutade helgen med BigB och JUBEL över att Katerina åkte ut! Äntligen!!

OJJOJJ

En vecka utan uppdateringar! de här var inte bra!
Har hänt en hel del sen jag kom hem från Ullared! I bilen på väg hem så blev man lite på fyllsingen, haha de va ju trevligt! Tack tjejer för en rolig resa!
Jag har hunnit jobbat, fått lite olika besked så jag hoppas allt de här ordnar upp sig snart för just nu känns de som att jag lever i ett mörkt garn nystan med ett enormt trassel som aldrig vill gå upp!
Idag så ska vi bjuda svärisarna på Middag, håll tummarna för att jag inte bränner maten! imorgon blire det jobb 16-24 och på söndag blir det BIO!! Med Anki, Anton och älsklingen så klart! De blir nya Fast and Furious 5!! Åhh Vin diesel må ju va den snyggaste skådisen i världen!!!

RSS 2.0