Nomie ville inte sova när jag la henne för...

20110330061 (MMS)

Nomie ville inte sova när jag la henne för en liten frukost lur. Då går det så här ist, då somnar man sittandes! Gogumman min, älskade unge!


Onsdag

Igår så fyllde min kära lillebror Sebastian 11 år! herregud vad tiden går fort!
Kommer så väl ihåg dan han föddes. Jag å bea kom upp för trappen och ser Mormor i köket och både jag å bea utbrister typ vad gör du här?! trots att vi visste att om mormor var där så var det bebis på G!! Jag hade gympa på morgonen och var överlycklig för att jag skulle få ett syskon!
Efter skolan så for vi hem till mormor och morfar och efter 15 så får vi ett samtal att vi hade fått en lillebror! Lyckan var total! När vi for upp på BB och träffade mamma, pappa och sebastian för första gången så var jag så glad! När jag höll i han första gången där på BB så grät jag för att jag var så glad!
Då var jag 9 skulle fylla 10 och jag mins de som igår! Nu har de fan gått 11 år!!
Men eftersom jag jobbade igår på min älskade brors födelsedag så ska han få sin present idag ist! Vi ska gå på Birsta och Sebben ska få välja själv vad han vill ha, han ska få 500 kr och sen får han köpa vad han vill!
Så jag hoppas att vi hittar nått bra som han vill ha! Så kl 14 ska jag infinna mig i Indal för upphämtning sen beger vi oss ut till Birsta för Shopping!
Sebben med Ängla håret 2 år tror jag han va på den här bilden! Älskar dig lillebror!

Tisdag

Idag har vi bara varit hemma, Ikväll blir det jobb 16-24. Så nu ska jag vila mig lite innan så jag orkar hålla mig vaken till 24.. Jäklar vilket tråkigt inlägg de blev =P

Party Party!!

Yes igår klev jag på party bussen! Hade jätte roligt å full blev jag.
De måste man få unna sig ibland ;)
Jag, Anton, Linda & Sofia på Aveny

Usch!

Ja bättre kväll har jag haft iaf.. Fick ett riktigt otrevligt samtal på jobbet! polisen kom iaf och tog en anmälan och de var hos mig inom 10 min, de var jätte trevliga. Fick ringa chefen så han kunde komma in på macken tills jag skulle stänga för de var inte roligt att stänga själv efter mitt samtal och precis när jag ska stänga macken så kom polisen förbi och kollade så att allt var okej med mig och att jag inte var själv. En eloge till de snälla Poliserna! Känner mig trygg iaf att de tas på allvar men känner mig inte så trygg att stå själv längre på macken.. BARA SÅ NI VET SÅ HAR JAG ETT BASEBOLLTRÄ BAKOM KASSAN!!

Nostalgi

Har du koll vilka medverkade i Rederiet? här är bara ett litet ur val!

Rederiet


Renate Dahlén: Suzanne Reuter
För mig mest känd som Mamma i Svensson Svensson

Björn Lindman: Krister Henriksson

För mig mest känd som komisarie Wallander

Mona Kjellgren: Regina Lund


För mig mest känd som huvudperson i kärlekens språk, ni vet den där "info" filmen om sex!

Viggo Strieber: Per Morberg

För mig mest känd som kock i vad blir det för mat.

Ola Simonsson: Mikael Persbrandt

För mig mest känd som snyggingen Gunvald Larsson i Beck!

P.S
Visste du att vår kära statsminister Fredrik Reinfeldt har en lillebror som heter Magnus Reinfeldt som medverkade i såpoperan skilda världar?? inte?? de visste inte jag heller ;)


Hur har min dag varit?

Ja dagen började som vanligt med vardags sysslorna, Packar in mig och Nomie i bilen för upp hämtning av Jeanette och Marie-Sofi på flyget, Kommer in på flygplatsen kollar monitorn, hmm nästa ankoms från s-holm kommer kl 13.05 men dom skulle ju komma kl 11.45..
Ringer andreas å frågar om det är rätt tid jag är där? Ja de var jag ju men jag skulle vänta i 10 min till. 10 min går ännu inget plan. Jenaette ringer och frågar vart jag är? Ja jag är här på flygplatsen.. På flygplatsen? vi är ju på tågstationen! PANIK! (jag hatar att komma försent, helst när någon stå och väntar!!)
Slänger in oss i bilen, gasar på till stan. Ringer andreas ca 25 ggr utan något svar! Jag bara kokade! Hur fan kan man skicka nån till flygplatsen när jag skulle till tåg stationen??
Jag överreagerade kanske lite grann när jag skällde ut han, ett för att han inte svarade i mobilen, två för att jag var på midlanda å inte vid tåget!! Jaja ingen skada skedd men i stundens hetta så var jag så ARG!
Yes så har min dag varit, hoppas ni har haft en bättre dag!!

Äntligen!

Passet 16-24 är avklarat! höll mig iaf vaken hela passet, fy fan a länge sen jag var så här trött när jag ska jobba. Hade lust att sätta mig i ett hörn och sova men mina trevliga kunder fick mig att bli lite piggare iaf så tack..
  • små killarna som handlade alldeles för mycket godis ( såg ut som det varit orkan vid godiset efteråt ),
  • den trevlige limo föraren som drack för mycket kaffe
  • de norska tjeterna som köpte sjukt mycket snus.
Å precis när jag skulle stänga så kom de in en karl som var hyffsat på fyllen iaf, förklarade att han var full, skulle köpa en pizza men jag hade redan stängt av ugnen, när han skulle ta fram plånboken så fick jag hjälpa han att ta fram den ur kavajens innerficka sen lämnade han macken utan att köpa nått. Japp så kan de gå en Lördags kväll på macken.
Nä nu måste jag gå och ta hand om en trött gråtandes tjej, HUR gör man för att de ska sluta äta på natten?? på BVC sa de att jag skulle låta henne gråta men efter en timma mitt inatten så orkar jag inte längre och går å gör välling iaf! Jag orkar inte höra henne gråta, finns det inget annat sätt???

Fin besök på macken :)

20110319052 (MMS)

Fin besök på macken :)


Fick en trevlig suprise i brev lådan idag!...

20110318050 (MMS)

Fick en trevlig suprise i brev lådan idag! Fick 550 kr av hm club, trogen hm kund? Javisst! :P


En dröm, Än så länge!

Ja en sak som jag verkligen längtar och drömer efter så är det att få göra en bröst förstoring. Innan jag fick barn så ville jag redan då operera mig. Men nu Så VILL jag göra det ännu mer! innan graviditet och amning så var de kanske inte största bröna men de var iaf fasta å fina, men nu så är det som nå jävla te påsar, tomma te påsar!! Å så vill jag inte ha dom. Så jag hoppas att det kommer en dag då jag har råd att operera mig för då ska jag göra det! Det blir INGA bollar! De ska vara anatomiska och ha en storlek som passar min kropp! De ska se så naturliga ut som möjligt.

Jag testade på de här med att marmorera na...

20110317032 (MMS)

Jag testade på de här med att marmorera naglarna igår så här blev resultatet, skulle nog vara snyggare med långa naglar så nästa gång jag sätter på lösnaglar så måste jag testa igen :)


Torsdag 17 Mars

Ja nu är det torsdag då går alla och längtar och tänker Snart är det helg!! Men som vanligt är det inte så för mig. för mig vankas det Jobb Tor-Lör 16-24 Men jag är iaf ledig på söndag än sålänge.
Just nu sitter Nomie och slår med en marakass på tv bänken, härligt morgon ljud.
Idag så måste jag städa undan här hemma, de känns som om jag inte gör annat än och städar! Usch jag hatar att städa hela tiden! Jag städar och städar men efter en halv dag så synns det inte ens. Jaja de är vell så.
Ikväll så står de som sagt jobb på schemat, Hoppas inte tvätt jäveln krånglar! Jag hatar den nya tvätten på jobbet! Den tvättar skit bra MEN tvättporten krånglar. Sist fick jag stå på en stege å hänga i tvätt porten för att den skulle gå ner! Det vill jag inte göra ikväll!!

Var hos pappa en sväng igår :) så då passd...

20110314026 (MMS)

Var hos pappa en sväng igår :) så då passde Nomie på att mysa med morfar och de tycket han va roligt :p


~ Nomie Wilje ~

Sitter och leker lite med bilder medans jag väntar på att BigB reprisen ska börja.



Söndag

Äntligen Söndag! Denna dag har bjudit på diverse.
- Promenad på ca 1 mil, 5km uppför sen 5km nedför
- Depå stopp under promenaden bestod av en kolbulle och en massa saft, det behövdes efter att ha dragit barnvagnen uppför på en inte så bra skottad väg.
- Medans jag gick till Kolbullens dag från Maskinhallen så fick andreas äran att tvätta och städa vofflan. Lyllo han ;)
- Nu ska jag se på underbara Solsidan Ove Sundberg fyller ju 40!! Grattis till han! ;)

De var det fredags myset

Ja jag och Andreas hade ju planerat att ha lite fredags mys ikväll, jag for iväg och köpte lite gotta och där vid 21.00 ja då ligger han och sover på soffan ett + var ju att jag fick allt gott för mig själv, ett - var att fredags kvällen inte riktigt blev vad jag hade förväntat mig.. Ja så de var vårt fredags mys de, jag sitter vid datorn och äter godis och andreas ligger och snarkar på soffan.. Är lite små less nu om jag ska vara ärlig. Jag är inte 50+!! Jag är ung småbarns mamma med livslust och vill ha lite skoj och spänning ibland!

Smutsig spegel BIG NoNo

Jag sitter och läser en massa bloggar och stör mig på dessa som tar outfits bilder som inte har putsat spegeln de knäpper i, de ska se så snygga ut oxå ser man en massa smuts fläckar.. Usch! Det är vell lite B eller??

En Dagens Tack!



Dagens vill ha: En mys overall ala One Piece
Dagens klädsel: Mjukisbyxor & Linne
Dagens smink: Kör naturellt idag
Dagens frisyr: knut på huvudet
Dagens händelse: Nomie pekade med ett finger å sa öh!
Dagens låt: Rhianna - Only Girl
Dagens planer: Var att städa (har gjort hälften)
Dagens saknad: En vuxen person att prata med
Dagens dummaste: Har inte hunnit de jag har velat
Dagens sjuka: Ont i huvudet
Dagens drog: Nikotin
Dagens roligaste: När Nomie dansar!
Dagens favorit: Te och Skorpor
Dagens köp: Inget idag
Dagens godis: Marabou choklad
Dagens humör: Normalt (sur då såklart)
Dagens ord: Nej!!

Torsdag 10 Mars

Vad gör vi? Nu kör vi!
Nu ska jag ta tag i mitt bombndslag här hemma, Här ska röjjas, damsugas, skuras, dammtrokas och saneras toalett. Bad ju så snällt min kära sambo att han skulle städa inne på toa för ca 1½ månad sen och har det hänt nått? Nej nej. Har sagt åt han några gånger men jag får alltid nån undanflykt! Varför är det så? Jag ber han snällt att hjälpa mig men icke de får man inte.. Tror att jag ska Sex vägra då kanske han hjälper till fast då säger han vell att de är lungt jag tar hellre en ost macka! Då funkar inte utpressning heller, suck!

9 Mars

Ligger just nu och latar mig på soffan med te, skorpor och två snarkande hundar. Snart börjar BigB. min nya drog. I love it!

Seriöst!!

Ligger å ser på lite tv innan jag ska sova oxå får jag se en reklamfilm om en sida som heter www.victoriamilan.se Med en slogan som lyder: Gör livet Levande - ha en affär! först tänkte jag att jag måste ha hört fel, tyckte dom värkligen att man skulle ha en affär som gift och sambo?? Så jag va bara tvungen att gå in å kolla om de var så.. Å visst fan hade jag hört rätt! På deras första sida så står det såhär:
  • Sveriges första datingsida för gifta och samboende
  • 100% Anonymt och konfidentiellt
  • tusentals gifta som söker en affär!
  • Bara webbflirt? eller affär? du sätter gränserna
Detta tycker jag är skamligt!! Jag blir fan förbannad! att uppmuntra till att folk ska ha en affär bara för att kärleks livet inte är på topp då är det tydligen helt okej? NEJ de tycker inte jag!! Vad tycker ni?? är de okej att ha en affär bara för att man har en sval period i förhållandet?

Nöjd tjej sitter i kund vagnen på ikea, fö...

20110307014 (MMS)

Nöjd tjej sitter i kund vagnen på ikea, första gången hon sitter själv i en sån!


Jag har en idé!

Jag kanske har nämnt de förut att jag vill göra om vårt sovrum har länge funderat på att måla allt vitt men nu har jag ändrat mig! Grått ska de va med en fondvägg i färg.
Har gjort en liten vision av hur jag vill ha de så här på kvälls kvisten!



Håller i huvudet idag!

Blev lite fylla för mig å sofia igår Haha. Vi dela på 3 liter vin, Provade de här Tre Apor det var alldeles för gott så de kanske blev några glas för mycket.. Men att de blev så mycket kan ju bero på att vi satt å spela kort spel så vi fick dricka mer.. Ja kan bara säga att det fan är kul att vara lite ung och galen ibland oxå fast man är mamma. Så igår var jag stefanie idag är jag mamma stefanie igen och jag älskar att vara mamma men omväxling förnöjer som man brukar säga =)

Om om om!!

OM jag får tillbaka på skatten då ska jag köpa mig min efterlängtade OnePiece!! Har länge velat haft en så OM jag får tillbaka på skatten så kommer jag klicka hem den påengång!! DEN SKA BLI MIN!!! Den 22 Mars så kan man kolla på deklarationen on the internet på skatteverkets hemsida! Wihooo Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!

Linas Matkasse!

KOM IGEN!! VA MED OCH TÄVLA! DE SKULLE VELL VARA SUPER ATT FÅ HEM EN MAT KASSE? KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN!! PRONTO!! 

Jag är med och tävlar om en matkasse! Vill du också vara med och tävla!?

Lina's matkasse är ett företag som växer och blir större i hela sverige!

Linas Matkasse hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer 
en välfylld kasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser 
för 5 middagar åt ca 4 personer.

Om du också vill vara med och tävla om en matkasse så klicka på länken nedanför:)
Lycka till!:)

http://linassverigeresa.se/c/5615

1 Mars

Är det redan Mars?? Helt sjukt! Nu längtar jag till våren! Varmt, Fåglar som kvittrar, Solen som lyser, gräset kommer fram, snön försviner och inga tjocka ytterkläder! Jag å Nomie ska dansa vårdansen idag!!
Idag så blir det städning och jobb 16 -21!

RSS 2.0