1 to go

Så nu är 2 pass av 3 den här helgen avklarade.
De är en konstig känsla de här med att Jobba, Vissa dagar vill jag bara vara hemma och sova och andra dagar så vill jag inget annat än att jobba.
Jag tycker om mitt jobb, jag tycker om den sociala biten väldigt mycket. Men vissa dagar vill man bara spy på vissa kunder då de spyr galla över mig bara för att de har en skit dag men de är bara att skaka av sig de å stå där och hålla masken å inte käfta tillbaka.
Men oftast så är kunderna väldigt gulliga och trevliga och de gillar jag! Helst en halv full kvinna som kom in idag hon lyste upp min kväll iaf! Mäniskor som bjuder på sig själv är toppen! Så de är oftas roligt att jobba som Statoil biträde =)

Fredag 25 Februari

Att Göra idag:
  • Packa ihop alla Nomies saker
  • Göra mig iordning inför jobb
  • Lämna Nomie hos Marie-Sofi
  • Åka och Luncha med Sofia
  • Jobba 14-24
  • Åka hem å sova!!

De här fina sakerna inhandlade jag idag på...

20110224001 (MMS)

De här fina sakerna inhandlade jag idag på dollar! Endast 150 spänn för allt. BILLIGT!


Ingen inspiration

Nopp de är stopp uppe i huvudet nu iaf.. Så idag blir det Pasta med pasta sås och knaprigt bazon fläsk till middag.. Orkar inte göra nått avanserat så de blir enkelt idag..
Imorgon ska jag å Anki åka på en lite road tripp ner till hudik å kolla in vad dollar store har att erbjuda där nere skulle bli jätte glad om de hade ett par gardiner annars lär jag ju hitta nått annat jag vill ha =P Annars köper jag godis ;)
På fredag är de the day! Håller fingrar å tår på att bilen går igenom besiktningen men de återstår ju att se..

Gekås!

Just nu sitter jag å drömmer mig bort till Gekås å Ullared! I slutet på April åker vi ner 5 shopping sugna Brudar! Det ska bli sjukt roligt!! Visst min seprations ångest har redan satt in kommer sakna mitt lilla hjärta så mycket de här dagarna men det ska bli så skönt att få komma iväg ett par dagar också! Sitter å kollar på deras blogg nu och de har så mkt fint hoppas vissa av de sakerna finns kvar tills vi åker ner! Plånkan kommer att blöda!! Men shit va kul de ska bli!

http://gekasullaredbloggen.blogspot.com
Kolla in de här! hur söt var inte dom då??? Nomie vill ha ;)

Vuxen dag

I Lördags hade jag å Andreas Barnvakt på dagen då Nomie var hos Farmor & Farfar, Så vi tog skotern med sällskap av Sofia & Emil, De blev mycket skratt, Fast körningar, Fika ( som jag och sofia fikade upp alldeles själva ), krockad skoter ( sofia Stod för de ), En förfrusen kind ( de stod jag för ) och mycket mer.

De där  med min förfrysna kind, ska bara säga att det det var skit äckligt, Jag hade en halsduk över munnen kinderna och näsan, den åker ner på vägen hem unge fär precis vid macken i vattjom då har vi ca 1,5 km hem så kände att de inte gjorde nått.. när vi kommer upp på gårn så frågar emil vad jag har på kinden.. vadå har jag nått där?? Känner efter å känner värsta klumpen, precis som om det frysit fast en is klump.. Så jag Frågar om jag har is/snö på kinden men de har jag inte!! Då inser jag att de är min kind som har frysit.. Det var inte så trevligt men de gick bra kinden är som vanligt idag!

Jogging tur i Morgonrock

Ja på har man tagit sin första jogging tur i morgonrocken.. Hmmm Måste sett ganska roligt ut. Hunden har åter igen bevisat att han inte har några hjärnceller. Han drog iväg på en tur runt byn.. Men nu är vi tillbaka inne igen tack och lov!

Idag blir det en lunch på birsta med Bästa Sofia och imorgon Så blir det SKOTER åkning!! Wihooo!! Som jag har längtat!

En blid på de bästa i hela världen, Pappa, Mamma och nomie! Vilken tur de fick mig så de fick världens bästa Barnbarn och jag fick världens bästa Dotter! Utan dom Hade de inte blivit någon jag och inte någon Nomie heller.. Konstigt sätt att tänka på men de är ju så.. ;)

Skit SNÖ!! Vi stannar inne idag!

Jag vill inte ha mer Snö nu!! Nu räcker det,
Jag å Nomie ska köra sol och vår dansen idag!
Hoppas att det hjälper!!
Idag ska jag:
  • Städa
  • Slänga ut garderoberna
  • Rensa ut skit vi inte behöver
  • Damm Torka (Överallt!!)
  • Skura rent på Toa
  • Dammsuga + Skura hela huset

Jag har det jag gör idag!

Nagelterapeut

Har nu under en längre tid funderat på att utbilda mig till Nagelterapeut, Nu har jag skickat efter lite information så vi får vell se hur det blir men de skulle va jätte roligt att få utbilda sig till något som man tycker är roligt att hålla på med. För jag tänker inte utbilda mig till nått jag inte vill bli och jag har några saker jag vill bli..
Nagelterapeut
Hudterapeut
Polis
Så nu har jag riktat mig in på Nagelterapeut


Ny kära <3

Älskade hjärtat <3
Här är lite bilder från när jag å andreas var nykära..
Jag blir nästan nykär bara jag kolla på bilderna, Snart 3 år med Älsklingen!

♥ Glad Alla hjärtans Dag på er alla ♥


Första bilden på mig och Andreas tillsammans Haha! Ung å Galen!!

Ärlighet

Vad är ärlighet värt igentligen? För mig betyder det jätte mkt! Jag vill vara så ärlig som möjligt mot mina vänner.. Ibland måste man säga en sanning som de kanske inte vill höra men så är det ju ibland..
Jag värderar ärlighet högt! I min omgivning så finns de just nu en person som jag inte är så nöjd på, vi gör alla fel ibland, det är mänskligt men fan säg till mig om du inte har lust, om du vill göra något annat ist.
Ignorera mig inte.. Jag blir bara så besviken när jag får höra från annat håll hur det igentligen är. Fan så ska det inte vara! Snälla var ärlig i stället jag mår bättre av det än att få höra saker på omvägar.
De värsta är att jag hade rätt jag hade så jävla rätt. jag känner dig alldeles för väl och det vill jag inte ändra på för du är en av de personer som betyder mest för mig och därför tar det här extra hårt på mig!
Fan du är en underbar människa! Jag skulle göra allt för dig! Men ibland så känner jag mig som sagt ignorerad.. Ärlighet vara längst!
Behandla andra som du själv vill bli behandlad!!

Ska det vara så här?

Känner mig inspärrad.. Ska de va så här? Jag är i vanliga fall en jätte glad person men just nu så är det verkligen neråt! Har ingen energi, Jag gnäller å gnäller å gnäller.. Jag hör hur jag själv låter och jag vill inte låta så!!
När jag pratar med folk i min omgivning så ska de hitta på de å de, men jag jag gör ingenting, jag sitter här hemma och gör fan ingenting.. Jo jag städar, tvättar, lagar mat.. Jag vill bli bortskämd! en blomma ibland eller en puss på kinden å bara få hör du är duktig älskling jag har sån tur att jag har dig, lite spontant sådär.. Men man kan ju inte få allt här i världen men bara en lite gest så man känner sig lite uppskattad.. Visst jag å Andreas gjorde vell inte så mkt på helgerna förut innan Nomie heller men vi gjorde iaf saker tillsammans.. Nu är det LÅNGT mellan gångerna som vi hittar på nått tillsammans å det tycker jag är piss tråkigt!! När jag blir gammal vill jag inte sitta å tänka tillbaka på mitt liv å säga ja jag var ju en jävel på att tvätta å städa.. Jag vill ha andra minnen, fina minnen med min lilla familj och mina vänner..

Haha bilen sitter där den sitter iaf :p

20110211254 (MMS)

Haha bilen sitter där den sitter iaf :p


Soffan

Inatt sover jag på soffan, Andreas är ute å skottar och jag jag ligger här å glor på tv.. Blev en lite för lång sov lur förut så de blir nog svårt att somna.. Ligger här för att jag ska höra nomie eftersom jag inte hörde henne igår.. Lillgumman får ju inte känna sig övergiven ju..
Fy fan vad de snöar! å Blåser! Driver som satan gör de iaf!

Natten

Haha ja natten var det jag, Jag fick nån ide igår att Nomie skulle flytta ut i från vårt rum igår så jag satte igång å fixa till de, Andreas var anti till ideen men inte jag.
De kommer att gå så bra !
Men jag kommer ju aldrig att vakna..
Men de är lungt jag vaknar, de är inga problem.
06,30 vaknade jag i morse av att andreas gick in i sov rummet. Då har han varit vaken till och från med Nomie i natt, hehe jag som så stort skulle vakna men de gjorde jag inte.. Men de ska tilläggas att Andreas sov på soffan så de var ju bra att han vaknade =P Men jag har sovit så skönt inatt!!
Inatt får nog jag sova på soffan =P För jag tänker inte ge upp.. Nån natt till kan vi prova.

OKbaby

En sån här skulle var toppen! Perfekt att ha när jag å nomie ska bada! Den här är från OKbaby Flipper Evolution visst den är ju kanske inte den billigaste men tror vi skulle ha jätte bra andvändning av den.

En glad tjej hos mormor! Men vi saknar pap...

20110205233 (MMS)

En glad tjej hos mormor! Men vi saknar pappa och kompis jätte mycket!


Här är en bild på nomie i söndags då hon s...

20110130223 (MMS)

Här är en bild på nomie i söndags då hon satt och kollade på när faster spöade kovlands killarna i hockey. Hon gillar hockey vår lilla dam =)


Packa Packa Packa

Packar allt jag ska ha med mig ner till Mamma imorgon, så de är att bar slänga in i bilen sen, eller jag lär ju behöva leka lite tetriz med alla grejer! De är sjuk de är bara jag å Nomie som åker men de ser ut som om de är ett helt flyttlass som ska med. Man reser inte lätt när man åker med barn, man reser tungt! De är barnvagn, resesäng, gåstol + en massa annat! Tur vofflan har stor bak så jag får in de mesta där å slipper ha det inne i bilen.
Förstår faktiskt inte de som åker tåg med sina barn, visst de är vell okej om man har ett större barn men fyfan för att få upp vagnen på tåget + alla packning + bebis skulle aldrig utsätta mig för det. Men en eloge till de som vågar att ge sig in på det själv.
Idag var iaf Sofia & Emil här på lite middag, Jag bjöd på taco paj med nachochips å dipp. Jag blev väldigt mätt kan jag säga och tror de andra blev det oxå.

Mison Impossible

Ja så känns det just nu iaf på Jobb fronten allt känns så luddigt och jag har ingen aning om vad som händer eller kommer att hända. Detta gör mig galen. Helst av allt så skulle jag vilja ha en fast tjänst men en sådan verkar vara omöjlig i nu läget. Men blir det fortsatt 20-30 timmar per månad så har jag inget annat val än att leta mig efter något annat för det kan jag inte överleva på, det går ju bra nu så länge jag har f-penning men sen funkar det inte då måste jag veta att jag är garanterad visst många timmar per månad.
♥♥♥
Nu till något roligt! Igår så jobbade jag 16-21, Sofia ringde å frågade om hon kunde låna min bil en sväng då hennes skulle in på lagning en snabbis. Ja visst det går fint tyckte jag. Emil och hon kom å hämtade bilen, Sofia skjusade han till hans mamma för han skulle laga hennes bil så hans bil stod kvar på macken ett tag. Sen kommer Sofia in efter nån timma och då har hon å Emil satt på mina nya bakljus på vofflan!! Gissa om jag blev glad!!! Jag blev helt tagen! Underbara människor! Så nu är vofflan lite pimpad å det gillar jag! Så Sofia ljög för mig de skulle inte alls göra allt det där hon sa till mig, de sa bara så för att komma åt min bil och kunna överaska mig och de gjorde dom verkligen! Vilka snälla kompisar jag har! Älskar dem!! Tack Sofia för att du Ljög för mig, hoppas det inte upprepas ;) och tack Emil för de snygga lysena och monteringen!!

jag har tråkigt

VEM

Vem är i rummet med dig?
Nomie
Vem fick du senaste sms av? Malin 
Vem tänker du på nu? Mamma för hon fyller år idag! 
Vem pratade du senast i telefon med? Andreas <3
Vems hus var du senast i? Svär föräldrarnas
Vem önskar du var med dig nu? Sofia så vi kan snacka en massa skit!
Vem är din favoritsläkting? Alla är mina favoriter på sitt egna sätt

VAR

Var är din mobiltelefon?
Brevid mig 
Var handlar du mest? Ica Maxi där finns allt man vill ha, blöjor och MAT!
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Beställde den när jag tog studenten -08 så den har hängt med ett tag ;)
Var åkte du senast bil? Hem ifrån jobbet igår med mina fina baklysen ;)

VAD

Vad åt du senast?
Mannagryns gröt
Vad drack du senast? Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Marinblå Mysbrallor.
Vad är den närmaste saken som är blå? byxorna kanske?? 
Vad har du på fötterna? tjock sockar som vanligt =P
Vad är din favorit färg? Olika men svart är nog min favvo. 
Vilken film såg du senast? Beck: okänd avsändare som gick igår kväll på tv1000.
Vad hör du just nu? tvn som nästan alltid är på

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng?
Ja
Hånglat på en bio? Oj, kommer inte riktigt ihåg men de har jag säkert.
Hånglat i skogen? oh yes
Tyckt att din kusin är het? Haha vad är de för fråga?? nä de har jag inte 
Sovit naken? Japp
Kört över hastighetengränsen? Haha frågan är när jag håller hastighets gränsen, ligger ständigt över ;)
Målat om ditt rum? Alla möjliga rum.
Dansat framför en spegel? Haha. Alldeles för många gånger.
Fått hicka? Haha aa
Dumpat någon? Ja. Och jag gjorde det inte vidare snyggt. Inte något jag är stolt över.
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? de har jag säkert gjort =P
Varit i slagsmål? nja
Smugit ur ditt hus? Haha Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? yes tonårs kärlek är jobbigt
Hånglat med en främling? ja
Älskar eller saknar någon nu? Jag älskar många, familjen å vännerna och självklart så saknar min lilla syster Bea varje dag!! <3

RSS 2.0