Vi har en dag kvar med shopping hur ska de...

20110429129 (MMS)

Vi har en dag kvar med shopping hur ska de här gå? :P


Livet är bra underbart! Vin, sol och penga...

20110429128 (MMS)

Livet är bra underbart! Vin, sol och pengarna flödar!


Nu kör vi!!!

20110429127 (MMS)

Nu kör vi!!!


De blev lite shopping idag, måste ju kolla...

20110428125 (MMS)

De blev lite shopping idag, måste ju kolla läget så nu har jag iaf lite koll och lite pengar fattigare :p jag älskar ullared! Men jag saknar min nomie jätte mkt!


Depå stopp på gävlebro!

20110428124 (MMS)

Depå stopp på gävlebro!


Nomie gillar sin gunga!

Nomie gillar sin gunga!


Med blandade känslor!

Som jag har längtat efter morgondagen! De är då vi far ner till Ullared! och de med blandade känslor. Jag kommer ju sakna Nomie så himla mycket.. Jag vet att hon kommer ha de superbra här hemma men jag kommer längta ihjäl mig känns det som men det går nog bra! Jag får tröst shoppa!
Tröst shoppa kankse jag gjorde redan igår, IKEA firade 5 år här i s-vall och Jag fyndade två Lackbord á 5kr st, två paket värmeljus(100st) á 5kr st och mkt mer!
Idag har jag mycket att göra! bye bye!

Spel kväll

Går dagen bjöd på många skratt!
På dagen så åkte jag och Nomie ut till Alnö för att äta lite lunch med Emil och Sofia. Nomie kom på att hon kunde dricka ur sugrör =) När magarna var mätta så tog vi svarta faran och begav oss till Ica Maxi för lite handling.. Ja de blev väldigt lite då jag inte hade nån lust att trängas bland ALLA andra människor som oxå var där och handlade! Se de blev Godis och Hårfärg!
Middagen stod svärisarna för Jätte god gryta m. ris!
På kvällen så kom Anki och Anton förbi vi kollade på BigB sedan spelade vi Bosse bildoktorn och humorn var på lägsta nivå men roligt hade vi! De var ett jätte roligt Spel för jag VANN!! Haha! Riktigt trevligt hade vi. Fler sådanna kvällar vii jag ha =)
Idag är det Långfredag! Undra om dagen blir LÅNG? Med de här fina vädret så får den gärna var a lång. Får se om jag tar med mig Nomie upp till Anki för en liten Glass fika om Ankis Hals tillåter det!

Äntligen ska jag få se min kära harry potter!

20110420099 (MMS)

Äntligen ska jag få se min kära harry potter!


Ont i min skalle!

Har haft huvudvärk sedan kl halv 5 idag och ont i halsen med men huvudet är värst! Andreas hann inte mer än att komma innan för dörren så tog jag min chans att lägga mig och vila! Somnade på studs och vaknade nu vid 21 och huvudet håller fortfarande på att sprängas! Usch vad jag hatar de här vad är det för fel på mitt huvud??!! Ska ta lite Treo och hoppas för guds skull att det är borta imorgon!

Så Jävla PUCKAT!!

Den här världen innehåller MÅNGA IDIOTER! Idag var det några sånna på Macken.. En smitning! De jävlarna tankade fan bilen med 54 Liter soppa och sedan hoppar hon in i bilen och de åker.. De "roliga" var att man brukar kunna se på bilar att den här verkar vara en "skumm" bil men den här var NY, ren tvättad och personen som tankade såg helt okej ut så något mer tänkte jag inte på de och startade pumpen. De skulle jag ju inte ha gjort.. Kollade upp bilen sen och då var det en Opel -11 och den hade inte ens tagits i trafik ännu så skulle kunna tippa på att de snott bilen nånstans och då kan man ju inte spåra dom heller. Hur kan man ha de på sitt samvete?? JÄVLA PUCKON!!

Jobbig Natt

Natten kunde ju ha varit bättre! Både jag och Nomie har sovit oroligt så jag har fått sprungit upp flera gånger för att ge Nomie nappen. Vid fem så var hon hysterisk och bara skrek och skrek! Jag bytte blöja men hon forstatte att skrika allt var hon kunde! om man säger så här, Ungen har lung kapacitet iaf! fixade en Vällings flaska och sen somnade hon om, det var svårare för mig att somna om men efter ett tag så var mina blå oxå stängda.
Idag är det planerat att jag ska åka till Therese och vi ska fixa lite kurser som vi måste göra, Sedan bär det av hem över för lite ombytning och Jobb 16-24!

Monday

Min dag började jag med att kliva upp. Suprise! Haha ja som alla andra skulle jag tro. Jag å Nomie åt frukost och myste lite. Vi gjorde oss iordning för att åka in mot stan. var tvungen att svänga in på jobbet med jobb telefonen som följde med mig hem igår när jag stängde, lite typiskt mig att glömma den i byxan.. Jaja shit happens!
Efter det for vi till bilprovningen där Malin och Matilda va och skulle bestikta om Malins mammas bil. Efter de blev de en Kaffe på *host* shell *host*! Haha ;)
Ikväll blir det tv mys och soff-häng!

Väggtext!
Här är min fina vägg text jag få...

20110418098 (MMS)

Väggtext!
Här är min fina vägg text jag fått av anki, visst är den fin?! Jag blev iaf jätte nöjd! Så nu pryder den ena väggen i vardags rummet.


Söndag

Birsta sväng, Luncha med Sofia Anki och Putte, Skratt attack på DHL, En kvälls tur till Linda & Svenne, Städning, Grillning m. anki och Anton, Palt koma!! De var den helgen de.. Ikväll blir det iaf Jobb 16-24.

Ville oxå säga att jag älskar min lilla familj så mkt! Hur skulle jag klara mig utan Andreas och Nomie!



Jag och anki packar golfen :p den gick in!...

20110415096 (MMS)

Jag och anki packar golfen :p den gick in!!! De blir kul att få ut den!


Lite bättre & Lite Tuffare

Bara för att jag är lite bättre och lite tuffare än alla andra så gör jag ibland saker som man inte får göra..
Tex. Köra med Dimm & Halv på kvällen, Farbro Blå blit inte glad då!
Så inatt när jag skulle åka hem ifrån jobbet så var ju dimm ljusen på (SOM VANLIGT) Kommer till korsningen granlohomls leden/timmervägen och ser redan uppe i backen på granloholms leden att farbro blå kommer på timmervägen från birsta hållet.
Fan tänkt jag, jag kan inte slå av dimmljusen nu! de har ju säkert redan sätt att de är på.. De börjar blinka in mot granloholmsleden nästan precis som jag kommer fram mot korsningen och då var de kört tänkte jag nu får jag fina böter! Jag stannar för stopplikten och två bilar paserar (de far mot birsta) Farbo Blå slår på blåljusen.
FAN FAN FAN var de ända som dök upp i min hjärna och då blev jag räddad! De gör en U sväng och följer efter bilarna som paserat in mot birsta! Tack Tack Tack!
Så med ett leende på läpparna och hjärtat sjönk ner från halsen till sin plats igen så vred jag på volymen på stereon och fortsatte att köra Dimm & Halv!
Men en vacker dag åker jag dit men än så länge är jag lite bättre och lite tuffare än alla andra!

En finne mellan Bröna

haha de ä inte alla som har en finne mellan bröna inte, haha♥ hoppas ni har antecknat de här nu! ;)

Idag Tisdag har jag:
♥ Handlat
♥ Träffat Anki en sanbbis
♥ Slagit rekord!
♥ Jobbat 16-24
Imorgon Onsdag ska jag:
♥ Hälsa på Malin som fyller 25 år! HURRA HURRA HURRA!
♥ Städa bilen! Sommar pjuxsen ska på så då måste insidan oxå bli vår fin!
♥ Troligtvis blir det även en prommis med bästaste Anki!

Nomie tar sig ett morgon bad så hon är ren...

20110408087 (MMS)

Nomie tar sig ett morgon bad så hon är ren och fin när hon kommer ner till mormor! Jag är iaf super nöjd med den här bad stolen som jag köpt till henne, de är mkt enklare att bada henne nu! Köpte den på baby proffsen för 299:- lätt värt pengarna om jag säger så! Betyg: 5 S av 5 S!


Regn och Rusk

Inge vidare fint väder idag, Så vi stannar inne och har mys dag ist jag å Nomie och kompis så klart, Ska tända lite doft ljus, göra te och slå på en film. Måste ladda batterierna då de står Jobb på schemat ikväll.
Igår så var jag å anki upp till Li och fikade, snacka lite skit och "hjälpte" Li å rensa ur förådet. (jag å anki stod för pratandet och Li för rensning och prat) På kvälle åkte jag, andreas och nomie till anki och anton för en liten kaffe stund sådär på kvälls kvisten. Mycket trevligt! Anki är en sådan lättsam person att umgås med och jag gillar lättsamma personer och vi har samma typ av humor oxå..
Hur var de nu Anki? kurrr kurr Whaaa whaaa??!! =p

God Natt

Idag har jag bara varit hemma, Jag och Nomie gick bort till Patrik en sväng där Anki var och drack Kaffe i Vår solen. Så härligt att få lite sol! Satt där ett bra tag och snacka en massa skit innan jag och Nomie vandrade hemmåt igen. Gjorde lite middag och röjjde undan innan Andreas, Mormor och Morfar kom förbi.
Vid 20.24 så somnade jag på soffan och vid 22.30 så vaknade jag till liv igen, hmm hur ska jag nu kunna somna? Jaja jag får vell ligga å nörda framför datorn halva natten. Nu blevjag hungrig oxå, tar mig nog en Natt Macka.

Nu är de vår!

20110405082 (MMS)

Nu är de vår!


En ny vecka

Ännu en vecka har gått å en ny vecka har börjat. vi var på 30 års fest i helgen och det var super kul. Nomie sov över hos farmor och farfar och det hade gått jätte bra. Jag  överlevde! Jag är inte orolig för henne hur hon har det utan det är mest jag som har svårt att klippa de bandet.. Men jag dog inte! Så nu är jag lite mindre orolig över hur jag ska klara Ullareds resan då jag har provat på hur det är att hon inte är hos mig när jag ska sova..
Denna vecka:
  • Måndag: Jobba 16-24
  • Tisdag: Ledig
  • Onsdag: Ledig
  • Torsdag: Jobba 16-24
  • Fredag: Vi åker ner till Mamma (jag,nomie och Sebben)
  • Lördag: Hos Mamma
  • Söndag: Vi åker hem ifrån Mamma

Mitt dröm hotell!!

Jag har länge försökt att få med andreas utomlands men de verkar vara helt omöjligt, men nu har jag nog hittat mitt dröm hotell! Rese bolaget är ving och hotellet är helt nytt och öppnar nu under sommaren 2011!

Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach, Makadi Bay


Den här rummet ska jag ha där allt detta ingår!

Happy Baby SuiteHappy Baby Suite


  • Barnsäng
  • Fällbar sulky med solskydd
  • Barnstol
  • Vilstol (babysitter)
  • Bumbo babysitter
  • Barnsäkra detaljer
  • Potta
  • Pall
  • Halkmatta
  • Skötbordsunderlägg
  • Parasoll
  • Litet kylskåp
  • Mikrovågsugn
  • Tv
  • Pool- och strandbadlakan
  • Hårtork
  • Möjlighet till Internetuppkoppling för din laptop mot avgift
  • Värdefack
  • Städning och diskning varje dag, välj själv lämplig tid mellan 08.30 och

Enrumsvit för 4 personer, varav 2 vuxna eller barn i bäddbara soffor. 
Ca 55 m2.

Kombinerat sov- och vardagsrum. Walk-in garderob. Stort badrum med badkar och dusch samt wc. Tv, telefon och litet kylskåp. Utrustad med barnsäkra detaljer och allt som småbarnsfamiljer kan behöva: barnsäng, sulky med solskydd, barnstol, vilstol (babysitter), potta, pall i badrummet, halkmatta, skötbordsunderlägg.

Inhägnad terrass mot poolområdet. Markplan


Det här måste vara drömen för alla småbarns familjer och även för familjer med lite äldre barn då de härliga vatten landet finns! Om någon vill följa med mig så är det bara att säga till! Annars åker jag och Nomie Själv!

Mamma släpp ut mig jag vill inte sova!

20110403081 (MMS)

Mamma släpp ut mig jag vill inte sova!


BigB

Haha BigB is the shit!! Fan jag skrattar så jag låter som en gris!! Haha seriöst de här måste vara de roligaste programet i historien!!
Idag har jag iaf Jobbat 16-24 de är därför jag är vaken nu, jag är fan omöjlig jag kan inte bara gå och lägga mig och somna.. Ligger alltid och vrider och vänder mig i nån timma!
Just ja! Nomie har fått sin första Tand idag! Eller fått och fått tandköttet har spruckit upp och man känner en liten tand där! Så nu är hon inte tandlös längre utan bara nästan tandlös! =)
Fan de händer nya saker hela tiden nu med lilskruttan!! Jag hinner inte med! Jag måste nog införskaffa mig en video kamera! Haha tänk om jag blir en såndär Jobbig morsa som ska visa film på Nomie på hennes födelsedagar och alla andra högtider. Men hon är ju min ögonsten och vackraste ungen i världen så vem kan klandra mig att jag vill visa upp de finaste jag har här i livet? =)

RSS 2.0