Sjukhuset

Ja idag så var vi på sjukhuset här på morgonen =) Vägde lillan och de kollade leder å reflexer å massa sånt. Hon vägde 3500 gram nu så hon hade bara gått ner 92 gram och det var tydligen bra. Så det är skönt att veta att hon mår bra!

Imorgon kommer Mamma hit som har blivit Mormor! Gud vad vi längtar!!

Nu ska jag gå å byta en bajs blöja på lill skruttan!  MYS!! ;)


Älskar er!

Jag vill bara tacka alla underbara vänner som jag har! Fick ett super fint kort av min kära Ida-Marie idag och glädje tårarna bara sprutade! Och jag är så tacksam att jag har er kära kära vänner! Ni är helt underbara!

Är så tacksam för allt och alla igentligen! Min kära familj så klart!! och min älskade sambo och våran underbara dotter som endast har funnits i våra liv i 4 dagar men hon är så älskad!

JAG ÄLSKAR ER! tack för att ni finns i mitt liv Älskade Familj och vänner!!

onsdag och förlossning

Ja idag är det onsdag och vi tar det bara lungt här hemma fast idag så ska jag och lilla Nomie på Sjuhuset för någon koll har inte riktigt koll på vad men ska läsa på lite innan vi ska dit =P 

Första natten gick vell sådär, lillan var nästan otröstlig så jag var vaken ända till 4 på morgonen innan hon somnade. så gårdagen bjöd mets på vila i soffan och mys med gumman så klart. Inatt gick det betydligt bättre vi gick och la oss där vid 11 och tösen sov till 3 då hon vaknade för ett litet natt mål och byte av blöjan sedan sov hon till 6 då det var dags för lite mat igen och hon spyde för första gången, inte mkt men lite iaf. Sedan somnade vi om och jag vakande vid halv tio och lillgumman sover än.  

Tänkte berätta lite om våran förlossning: 
-
Var på birsta med magnus på dagen och inhandlade en bilbarnstol. Den är super fin! Efter det så åkte vi hem och jag började att plocka rent i bilen för jag vill ju att det ska vara fint när lillen skulle åka i bilen. Magnus for iväg och jag fortsatte att plocka med bilen. Jag står böjd in i baksätet när jag känner hur det rinner till. Min första tanke var, shit nu fick jag värsta flytnigen. men sedan slutade det inte. Lite smått panik slagen tar jag mig väldigt bre bent in till soan och konstarterar att det måste vara vattnet som gått kl är nu 14.30 ca. Ringer förlossningen och de ber mig komma in för en kontroll. Ringer andreas och han kommer på engång. Vi var inne på BB vid 15.30 och fick ligga i ett rum för ctg kurva ( där ser man när värkarna kommer och bebisens hjärta ) Hade väldigt oregelbundna värkar så hon frågade om vi ville stanna eller kanske åka hem å äta lite och komma tillbaka när värkarna sätta igång ordentligt.
Så vi åkte hem till andreas mamma och pappa och åt, for hem en sväng och jag ställde mig i duschen. Men satan vad ont jag började få! känndes som om benen skulle gevika under mig. Så vi åkte in till BB igen Så vi var där vid 18.00 tror jag det var. de undersökte mig och konstaterade att jag var öppen nästan 4 cm så nu fick vi vara kvar. Jag fick bada och det var så skönt!! När jag badat klart så blev lustgasen min bästa vän i några timmar. Men efter ett tag sluta den å hjälpa så jag bad andreas att ringa på BM så jag kunde få vå värre för det gkorde bara för ont! Fick EDA och blev som en ny människa! Kunde till och med upp och gå en sväng och prata å skratta och det var helt underbart =) Men värkarna avtog lite men de löste dom med lite värkstimulerande dropp och jäklar vad det satte igång! Vid Ett tiden blev det dags med krystvärkarna! DE var inte att leka med. Känndes som att man skulle skita på sig! Efter en timme av krystande så konstaterade MB att bebine inte riktigt ville komma igenom sista Kixen av bäckenbenet så hon kallade på en läkare så vi fick ta hjälp av en sugklocka för att få ut henne sista biten! Och det ska jag säga var det VÄRSTA jag varit med om i hela mitt liv!! Känndes som om hela jag skulle gå mitt i tu! men 20 min senare så kom hon ut vårt lilla pyre. Kl 02.19 så får jag upp en geggig, blodig och skrikande bebis på magen och jag började stor böla! Fick iaf fram att jag var så glad! =) Andreas var helt stum! och fick klippa navel strängen! Han var ett sådant otrolig stöd under förlossningen och var jätte snäll och gav mig vatten när jag ville ha det och sa att jag var duktig. Grymt skönt att ha det stödet!

9 månader var lätt värt det! Att bli mamma är det  bästa som har hänt mig! JAG ÄR SÅ STOLT! Jag älskar våran lilla Nomie!



Nomie

Ja nu är våran älskade Nomie äntligen här på BF dagen till och med. Punktlig tjej! Kl 02.19 inatt så kikade vårt lilla pyre ut. Under en del omständigheter men det återkommer jag med då jag ska berätta om "hela" förlossningen men nu kommer bara en liten snabb uppdatering!

Nomie kom till världen kl 02.19 den 24 maj 2010,
Hon vägde 3592 gram och var 49 cm lång




Här är hon bara några timmar gammal <3 suger på tummen.

- * -

Jag överlevde natten iaf.. Mkt ont har jag haft men mkt till och från. Nu kommer den och går och i bland känns den som molande värk i nederdelen av ryggen som sitter i konstant.. och ibland så kommer den där andra smärtan som knivar i nedre delen av magen. Det är härligt! Vill bara få det här överstökat nu!

Mitt i natten

Ja nu sitter jag är mitt i natten och bloggar, normalt?? eh nej! Men jag har sedan kl 24. ungefär haft sånna här härliga förvärkar skulle jag tro. Men den här gången gör de fan så ont oxå.. De kommer till och från ibland är det 10 min imellan ibland är det 20 min och så varierar det.. Härligt! Det känns ungefär som om någon stoppar in några köksknivar i min rygg, min mage och i mina ljumskar! Men jag kan inte riktigt klaga heller för jag vill ju att det ska göra ont för de göra ju så att våran lilla kommer till världen snart men jag tror inte att det blir än iaf.. Om det fortsätte så kanske nästa natt om 24 timmar men jag hoppas inte på det. Vill inte bli "lurad" igen =)

Sköt om er så ska jag försöka att gå och sova igen.. Men det är lite jobbigt när man vaknar helatiden då "värkarna" börjar..

Fort. Lördag

Ja det har varit en mkt mysig lördag, Var till birsta och hittade en jätte fin bilbarnstol så det blir till att åka och inhandla den imorgon. Tänkte stor städa bilen oxå.

Var och fikade hos linda förut med å det var super trevligt! ( hoppas på många sådanna i sommar! )  Vi satt ute och fika och trotts att jag inte tyckte det var så soligt så har jag fått färg, RÖD =) HAHA som vanligt så blir jag inte brun utan röd men det är mina fina pigment jag har ärvt av min kära Mamma =)

Har ätit lite mat och startat en diskmaskin har även hunnit att sova lite på soffan =) Tänkte ställa mig i duschen nu och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Kram Kram

Lördag 22 Maj

Bara 2 dagar kvar till BF =) Längtar så otroligt mkt efter lilla bebisen! Men idag så ska jag inte gå här hemma och längta efter den. ska syssel sätta mig till MAX! nu på morgonen ska jag fara ut till birsta en sväng! Måste kolla på ett baby skydd! lite smått sent men så blir det ibland! Efter det bär det upp till Linda för att umgås med henne =) Det blir säker super trevligt som vanligt och får vi det här vädret kan de ju inte bli bättre =) 

Hörs mer sen, Kram Kram !!!

lång dag

Ja det känns som att det kommer bli en lång dag eller det som är kvar utav den iaf.. idag så har jag hjälp magnus att få iordning här uppe på övervåningen då han kommer att bo hemma hoss oss ett tag. det var faktiskt skönt att få tänka på något annat än att bara gå å längta efter bebisen..

La mig ner och skulle vila nu och jajjamen så värkar min kropp känna det och förvärkarna började igen.. känns ibland som att man har världens mens värk!! och jag brukar ha väldigt mkt av de ivanliga fall så det här går bra..
Mamma sa att jag skulle märka när det satte igång på riktigt, hon sa att när jag måste börja tänka på hur man andas så är det troligen på g å så ont har jag ju inte.. är så glad att jag har min mamma!!!

Lurad

Ja min kropp måste ha spelat mig ett riktigt spratt inatt iaf! gick och la mig där vid ett tiden och kunde inte somna. Efter ett tag började jag få så jäkla ont i magen! Typ kraftig mensvärk och hela magen blev som en hård boll! och det gjorde ont! Kännde av ett tryck neråt mot ljumskarna och ryggen och så har det hållit på hela natten! till och från i bland har  de kommit flera gånger under en timme ibland bara en så då har jag lyckas somna en liten sväng och sedan har det börjat igen.. Tänkte att det äntligen var på gång men vid 6 snåret somnade jag och vaknade när andreas åkte vid halv 8 och de var som bortblåsta! usch! men den kommer när den kommer! men den behöver ju inte luras för det!

Regn regn det öser ner REGN

Men gud så härligt det är när det regnar! =) Jag tycker om när det regnar! Så jag ska faktiskt stå ute i detta regn väder snart då jag tänkte åka och kolla på Marie-Sofis Match som hon har idag k 19 =)

Idag så har det varit super varmt ( Men jag klagar inte ) Har suttit på altanen och målat lite. Blev grymt sugen på glass så jag ringde andreas och fråga om han oxå var sugen på glass. Så de blev en sväng till bergsåker för att äta lite glass med han! Efter det blev det en tur till birsta. Lite deprimerande då jag inte kunde ha ett enda par skor.. och när jag väl fick på mig ett par skor så kunde jag inte knäppa de själv då jag har en STOR mage ivägen så då gav jag upp! Köpte iaf strumpor till Åsa-nisse =) Bebben kan ju inte frysa om små fossingarna heller =)

Nä nu ska jag vell bege mig måste tanka bilen oxå, har nojja nu på att jag alltid måste ha halvtank i bilen ifall jag skulle börja föda någonstanns så jag vet att jag tar mig till sjukhuset =P

- Kvällen

Har precis kommit hem ifrån en massa fika hos Sofia och Anders. Mkt Gott med fika tycker både jag å magen! =)

Idag så var jag hos BM och det gick jätte bra, hjärtat lät jätte fint och jag frågade om hon på ett ungefär kunde uppskatta storleken på Bebben men det var svårt att säga sa hon men hon sa att hon trodde inte att vi skulle få någon 49-50 centimeters bebis..
Alltså en lång bebis! Det innebär att får vi en tjej så får vi en fotomodell och får vi en kille så får vi en lång stilig kille med breda axlar! ( om han ärver de av pappa så klart, vilket jag tror! ) Konstigt de känns att skriva Pappa om andreas!

Fick ett samtal av min kära pappa nu ikväll, De hade kommit till Barcelona nu! Han hade kört i 15 timmar (135 mil) Idag.. Och nu så hade han druckit en öl för att han ska lyckas sova ikväll! Han skyllde på att José snarkar så mkt! HAHA skulle tro de va.. Är säkert bara för att han tycker det är så gott! Men imorgon skulle de iaf bara åka 60 mil sedan är de framme och hans semester kan börja! Är grymt avundsjuk på pappa! Vill oxå va i spanien!

Nä nu ska jag se på tv och slappa lite innan vi ska gå och sova!

God natt!


Onsdag

Idag är det onsdag, vädret är tråkigt! Men det finns inte så mkt att göra åt de precis som med min lilla bebis.. Jag kan värkligen inte bestämma när den ska komma och det gör mig lite frustrerad men jag börjar in se att jag troligtvis kommer att gå över tiden! Men Men Den kommer när den kommer. =)

Idag så ska jag till BM, hoppas att det går bra.. Ska fråga henne hur stor lillen är uppskattningsvis. Bebisen har sjunkit ner ganska mkt nu det ser man på magen och det är inte lika tungt att andas. Men Jäklar vilken mage jag har fått. Man brukar ju inte bli så stor när man väntar första säger dom! Ja visst ja! Som min chef sa igår när jag besökte jobbet.. -"Det kommer komma ut en 5 kilos bebis!" HAHA jag tror att hon har rätt! =P Men det återstår att se!

Nä skriver mer ikväll =) Kram Kram


Vecka 39

Våran bebis v 39
En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.

Nu äre bara 1 vecka kvar till BF.. Men snälla låt mig inte behöva vänta såå länge! Det värsta senariot är att jag kommer gå över 14 dagar! Det kommer jag inte tillåta! Bebisen där säger mamma Stopp! 

I helgen har jag gjort iordning för Åsa-Nisses Ankomst =) Så här fint blev det!

 


Min helg

Tänkte sammanfatta min helg som har varit

Fredag: Hämtade spjälsängen, sofia och anders kom på kvällen och såg på talang. Mycket trevligt som vanligt!  

Lördag:
Bäddade bebbens säng, Åkte på Birsta och slogs med alla andra som var där och köpte vårat skötbord, Handlade lite mat till kvällen som spenderades hemma hos Svenne å Linda med lite grillning. Super mysigt i det varma vädret!

Söndag:
Skruvade ihop skötbordet, de var skit jobbigt med min JÄTTE mage men jag lyckades iaf! Åkte hem till pappa och fikade! Han åker ju till spanien i 2 månader så ville hälsa på honom innan. När han kommer hem så är han ju Morfar. Mycket konstigt. Åt pyttipanna till middag och nu ser jag på Hitta Nemo. Ska lägga mig ner och bara lata mig och vänta på att bebisen vill komma ut.

Hej då!


Skärtorsdag

Ja jag har kallat den här dagen skärtorsdag hela dagen så det är ju lika bra att forsätta med det =P HAHA Idag så har jag varit och fikat med Linda och lilla Saga på birsta. Super trevligt! Köpte två söta bodysar till lillen ( jag kunde inte motstå dom )

Sedan begav jag mig till ett gaska proppat ica maxi. Fixade så jag kunde andvände den där självscaningen ( vuxen poäng till mig! ) Handlade lite mat och mitt första paket med blöjor! Hel konstigt att köpa blöjor till en bebis som inte har kommit än men jag lär ju inte vara sugen på att fara å handla sånt när den väl har kommit så äh va tusan lika bra att börja bunkra =P

Imorgon ska vi hämta spjälsängen hemma hos pappa så på fredag natt har jag kommit överens med bebisen att den ska komma, undra om den håller sin del av avtalet?? =P

Bebbe kläder!

Har hittat super fina kläder på nätet nu de senaste dagarna när jag har kollat runt lite, Bara kollat men dessa små får kanske följa med mig hem om de har de hemma i butikerna!

De nedan för är från Lindex ( www.lindex.se )

Dessa är från Kappahl ( www.kappahl.se )



Klänningen ska bebisen ha på Marie-Sofi´s Student ( om det blir en flicka såklart, annars tror jag marie-sofi skulle kunna he på bebisen den iaf även om det är en kille, haha =P )


Tvätten är hängd

Nu har jag hängt min första maskin med bebis kläder! Och jag kom på mig själv att stå där med ett leende på läpparna när jag hängde tvätten.. Det har nog aldrig hänt förut! Det känns så overkligt att det är så nära jag har ju BF om ca en och en halv vecka, det känns så otroligt underbart att knodden snart är här! Jag längtar så otroligt mkt!! Ska försöka få med mig andreas någon dag här och hämta spjäl sängen då jag inte har hämtat den hoss pappa än.. Sedan måste jag prata med Mamma om skötbordet. Sedan är allt klart inför bebbens ankomst!

Åsa-Nisse Jag längtar så efter att få snosa på dig! och ha dig här hoss mig och lära känna dig som en liten individ! Snart får jag kalla mig själv mamma!! Jag har längtat i princip i hela mitt liv att få kalla mig Mamma och nu är den dagen snart här!


Besikting av RSO:n

Dommedagen var då kommen! HAHA Var och besiktade min kära Audi nu på morgonen.. Det gick vell sådär kan man vell lätt säga! 4:a 2:or blev det, HÄRLIGT! ;) Men det var fel som jag redan visste om så det gör inte så mkt lite fjantigt att det mesta är små fel.

1. Skyltlykta, ur funktion ( visste att ena lampan inte fungerade men nu var tydligen båda trasig )
2. Avgassystem, läckage ( kan jag tacka min kära sambo för som skulle tävla med magnus förra sommaren så han körde så att avgassytemet rasade och gjorde en sådan fin lagning )
3. Positionslykta, bak höger, ur funktion ( Måste byta hela konsollen för den har rostat sönder )
4. Stopplykta, båda sidor, ur funktion ( måste vara glapp för när han körde ut bilen när han skulle provköra så fungerade de, konstigt )

Men det är bara baggateller och inget att gråta över =P Ska bara fixa det till den 14 juni men det ska jag vell kunna fixa.. Det är bara avgassystemet som kan måste ha lite hjälp med =P


En dag i soffan, igen

Ja jag mår lite bättre idag men känner mig inte alls helt kry.. Så det blir en till dag som skall spenderas på soffan.

Men jag börjar bli lite små stressad över vissa saker, för jag har gått in i v 38 nu och det börjar värkligen närma sig BF nu!! HELT SJUK och så underbart och så skräck injagande för jag har ingen aning om vad som väntar! Vi har en massa saker som måste fixas! Skötbord, Spjälsäng, tvätta upp bebis kläderna, packa BB väskan m.m. För det känns som om bebisen kan komma när som helst!!!

Andreas kom på ett nytt tjej namn igår! Nomy, jag tyckte att det var jätte fint! Så vi får vell se om det kommer ut en liten Moa eller Nomy. Men jag tror på att det kommer ut en liten Milton =) Det var så roligt för i början av min grav så sa alla och då i princip ALLA sa att jag väntade en Liten tjej men jag har sagt att det är en liten kille från start och nu när det är några veckor kvar så har typ alla ändrat sig och säger att jag har en typisk kill mage! För att den står rakt ut.. Jag är så nyfiken!!! =) Jag ska bara fixa de sista sakerna sen så får du gärna komma ut du lilla som gömmer dig där inne!!!

Bosatt i soffan

Det blir mkt uppdaterat nu här på bloggen då jag inte orkar göra annat än att ligga på soffan och kolla på datorn och se på tv. Känner mig fortfarande inge pigg.. Har sovit för det mesta idag och det känns som om det är det jag kommer att fortsätta att gör idag. Hoppas det blir bättre snart. Jag hatar att vara den där som bara ligger å gnäller. Men men får hoppas på det bästa och att det går över snart =)

Tur att kompis är lättsam när man är sjuk, tror han blir lite sympati sjuk med mig för ligger jag och sover hela dan så ligger han oxå och sover vilket är  SUPER skönt!

Längtar tills Andreas kommer hem så han kan ta hand om sin sjuka gravida sambo! <3 Älskar dig gubben!


sjukling

Idag var det ingen pigg Stefanie som vaknade! jag har grymt ont i halsen, jag känner mig som en ner klubbad säl! orkar inte röra mig för jag har ont i hela kroppen. Jag brukar ju nästan aldrig vara sjuk men nu är jag fasiken sjuk.. blää.

Måste åka in på AF senare oxå så de kan skriva under några papper som ska till FK.. drygt men jag måste ju om jag ska få några pengar den här månaden och det vill ja ju ha så jag kan betala räkningar och köpa mat =)

Nä nu ska jag ta och sova/vila en stund å se om man blir lite mera människa..

Ville bara säga ...

.. Att jag SÅ gärna vill ha vår lilla bebis hos mig nu! Jag längtar så så mycket efter att få träffa våran lilla krabat!

Slut på helgen

Ja nu äre slut på helgen, fast för mig är ju varje dag helg..

I fredags så kom Linda och Svenne med barn hem till oss. Med sig hade de pizza, det var super gott och mkt trevlig kväll. Lyckades hitta lite pennor och papper till barna så de sysselsatte sig själv för det mesta =) Nova gillade iaf min röda tuchpenna =) Hon lyckades måla både på diskbänken och köpksbordet men det är ju saker man får räkna med =) Det gick iaf bort med vatten.

I lördags så gjorde jag inte så mkt på dan då jag hade stor städat hemma i fredags. På kvällen så bar det av hem till Andreas mamma och pappa för att äta lite glass med banan å grädde å självklart chokladsås =) Jag älskar go saker men snart äre slut med det. När den här lilla bebisen har kommit ut äre promenader och FRUKT som gäller! Efter det så bar det av till timrå för att kolla på alla bilar. Mkt bilar och mkt folk! Några kändisar. Jag å Marie-Sofi stod och kollade på en massa människor, vissa har lite rolig stil enligt mig =P Men tur att inte alla är lika det skulle ju va tråkigt! =)  

Åsa-Nisse jag längtar så efter att få träffa dig! Vill bara att värkarna ska börja så vi får träffas! Men det lär nog dröja ett tag till men så länge du är frisk och allt går bra så spelar det nästan ingen roll när du kommer, bara du kommer! <3<3<3

Torsdag

Den här dagen har varit väldigt lung, har bara slöat här hemma och vilat. Suttit i solen och löst korsord m.m Fast här på kvälls kvisten fpr jag upp till Indal för att kolla på Lillebror när han skulle spela bas på nån musikfestival som skolan hade ordnat =)

Men just nu har jag intagit rygg läge i soffan. Har haft lite förvärkar nu. Inte för att jag tror att de är ett tecken på att de kommer en bebis nu men jag längtar så efter att de "riktiga" värkarna ska komma och att vattnet ska gå! Jag vill att lilla Åsa-nisse ska komma ut NU! =)

Pannkakor

Nu sitter jag här mätt och belåten! Idag var det bara jag som skulle ha middag då andreas blev sen ifrån jobbet men det gör inte så mkt, Mer mat åt mig!! =) Så de sista pannkakorna orkade jag inte äta upp så de fick kompis.

Idag så kom Linda hit på en fika, Super trevligt! Efter lite fika fick jag bege mig till granlo och BM. Det gick bra och bebisen är fixerad nu så det känns skönt. Vi pratade lite om hur jag ville ha min förlossning med mera. Det börjar ju närma sig nu!! Berättade att jag gärna prova lust gasen och EDA (ryggmärgsbedövning) men att jag gärna tar ett Bad oxå om det går =) Så med dessa hjälpmedel ska jag vell klara av att trycka ut den här ungen! =)

Andreas jag är så glad att jag får dela det här med dig!


ingen sömn

Inatt så har jag varit vaken inte till och från, utan hela natten.. det brukar jag aldrig vara men inatt så var jag vaken. Såg på tv, kollade på datorn, gick runt här hemma.. Va tusan gör man när man inte kan sova?? Gick iaf och la mig där vid halv 6 - 6. lyckades iaf då att somna men det var väldigt svårt.  Sedan vaknade jag där vid tio över nio. så ca 3 och en halv timmes sömn är vad jag har fått "inatt"..

idag så ska jag bara fixa lite här hemma, tvätta lite och göra husliga saker.. och jag ska VILA Känner att kroppen är helt slut. Ska se på film och ta det lungt.. Har börjat känna ett "tryck" neråt i magen oftast på kvällrna men ibland på dagen oxå och de ser jag som ett tecken på att jag måste ta det lungt.. Ska ta upp det med BM imorgon när jag ska dit och fråga vad det är..

 
Jag längtar efter dig mitt lilla kärleksgryn <3<3<3


Stor och otymplig

Ja det är så jag känner mig, Stor, otymplig och osmidig. Jag är inte den som vill klaga och jag Älskar det lilla växande barnet som jag bär på. Men att Bära på en Bebis är tungt! Det är ingen lek det här med att vara Gravid iaf! Jag har fått ett helt annat perspektiv på att vara gravid.
Trodde att det var som en dans på söta rosa moln. Men riktigt så är inte fallt. Man kan knappt sova för man ska springa på toa stup i ett. Man kan inte sova för man kan inte hitta någon bra sov ställning. Man blir trött för minsta lilla och måste ta ett depå stopp då och då.
Och bebisen börjar bli stark, ojj ojj vilka sparkar den kan kicka av där inne. Ibland gör det helvetiskt ont! Men jag är glad att bebisen har ben som den kan sparka med iaf =)

Men det är tur att det kommer ge oss något som vi kommer älska över allt annat! En liten BEBIS det är helt otroligt, helt underbart! Jag längtar så otroligt mkt tills vi får träffa våran lilla bebis, nu är det inte långt kvar. Bara "3" veckor men det lär ju bli iaf 1 vecka till skulle jag tippa på =P

Lördag

En hel Lördag har nu gått och det är 1 Maj. MAJ!! Vart har tiden försvunnit någon stanns?

Hade en super trevlig Valborg med Mat, Brasa och Goda vänner! Super mysigt. Jag börjar starkt tro att min kära Sambo har en lite pyroman i sig. Han skulle prova elda i princip allt som gick att få tag på igår. Men han är söt ändå =)

Idag så har jag städat och vårdat en lite hängig hund. Vi har även hjälp Andreas att dra ihop några pinnar från träden han högg ner idag. Kompis prov badade till och med i Bäcken =) Det tycker han är så roligt!


   

* Jag i vecka 36 (denna vecka)
* Andreas posar framför kameran (väldigt ovanligt!)
* Valborgs elden


RSS 2.0