Länge sedan

Ja nu var det alldeles för länge sedan jag skrev här men det har varit pga att våran dator inte har fungerat men det ska bli ändring på de nu när den är i gång igen!

Nomie bara växer och växer! Helt sjukt vad fort tiden går hon är snart 6 veckor gamal! igår var vi och hälsade på hemma hos svenne, linda och deras efterlängtade lilla Elma som äntligen har kommit! Hon var SÅ liten! Nu känns nomie som en stor bebis fast hon inte är det eller ju på sätt å vis så är hon ju stor i gemförelse med lilla elma! =) Så Söt var hon!

Idag så ska jag och Nomie fördriva tiden på Birsta/ikea. Ska ta mig i kragen å köpa några dricks glas då i princip ALLA glas här hemma är bort av någon konstig andledning. Vi har ca 5 glas och då är det inte ens samma glas det är 5 olika glas å de är ju fint å duka fram.. NOT. Så de blir inhandling av nya idag!

Tjingelling

BVC

Vi började dagen med ett BVC besök och allt gick super bra! Nomie blev vägd och lill skruttan vägde nu 4390 gram och är nu 52 cm lång! och allt såg jätte bra ut! Nästa vecka blir hon 4 veckor och då ska vi börja med D vitaminer som bebisar tydigen ska äta nu ist för AD-dropparna..

Efter det så for vi till Malin och Lilla Jenna! Härligt att få prata av sig lite om alla Bebis saker man har att prata om! Det är så sjukt stor skillnad på lilla Jenna och Nomie trots att det bara är 2 veckor imellan dom! Jenna var så pytte liten och sov hela tiden, Nomie var förvånadsvärt pigg och var vaken hela tiden! Hon som oxå alltid sover!

Bjuder på en Nomie och Jenna Bild. ( sånna kommer det nog fler utav framöver! )


Söndag

Idag så blåser det!!! men jag trotsade blåsten och tog med mig kompis och nomie på en promenad till macken. och har jag gått dit så förtjänar jag en ckoklad bit =) så de fick följa med en hem!
Nu sitter jaghär hemma och ser på tv och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Efter som andreas har min bil så har jag hans men jag orkar inte att sätta in bilbarnstolen i den så då struntar jag att åka någon stanns oxå =) Jag är lite lat, jag vet! =)
Nä nu ska jag lägga mig på soffan å lata mig lite innan lillan ska vakna å äta.

Lördag

Shit är det lördag det känns inte som lördag.. Det känns inte som helg överhuvetaget.. Det kanske blir så när man är ledig hela tiden? Dagarna flyter samman.. Men skit samma. Igår så blev vi bjuden på middag hemma hos andreas Mamma och Pappa. Super Gott. Det blev grillat! Efter det så åkte jag hem och tog en promenad med Nomie och kompis. Vi gick Norra Vattjom runt. Det tog så där ca 40 min. En alldeles lagom sväng för min del. De tar nog kortare tid om man kan gå ordentligt. Får fortfarande lite ont när jag går mkt.. Men men det går vell över snart får jag hoppas..
Nu ligger jag och Nomie i sängen och myser! Eller jag ligger och tittar på datorn och hon sover. Men det är mysigt de med. Ikväll så ska vi på 40 års fest. Andreas Farbror fyller år så vi ska dit å fira han. Så det ska bli trevligt. Det blev mkt festligheter den här helgen! Men det tycker jag bara om att få komma ut lite och träffa lite folk!
Nä nu håller lillskruttan på att vakna så ska vell ta å mysa lite med henne!

Kram kram

Världen har stannat!!

Min värld har stannat upp! Vad gör jag på dagarna? Ingenting. Jag har ingen lust att göra någonting igentligen. Hemmet för faller känns det som. Jag har ingen lust att Städa eller diska. Jag har ingen lust att gå och små plocka som jag nästan ständigt gjorde förut! Jag vill bara ligga på soffan och mysa med nomie och det är det enda jag gör nu för tiden. Vi ligger mest på soffan och myser och gör inte mkt mer.. Men det är så MYSIGT! så jag vill inte sluta. Jag vill mysa! Får jag mysa?! JA! Jag tänker värkligen unna mig det här myset! och det andra är inte viktigt längre! Jag skiter i om det ser ut som Hej kom och Hjälp mig här hemma när det kommer folk. Det skiter jag i för jag ska mysa mysa mysa mysa!
Hoppas att alla förlåter mig för att jag är lat nu för tiden men jag har inte orken som jag hade förut. Konstigt då jag har världens snällaste dotter som för det mesta bara äter och sover och så klart skiter =) Men det är mitt liv just nu det är det ända viktiga att hon får den mat hon ska och att hon växer som hon ska och att hon mår bra!! Hon är mitt LIV! Ingetannat har någon betydelse längre förutom Min Lilla Familj! Det viktigaste är att Jag, Andreas och lilla Nomie mår bra! och självklart Kompis!  


Onsdag

Igår så var vi på birsta med sandra och det var super mysigt! Men eftersom jag är så glömsk så glömde jag ju hälften av det jag skulle handla! så det blir en sväng dit idag igen! Och idag ska jag nog skriva ner innan vad jag ska köpa så jag inte glömmer något =P Skulle behöva köpa en ny kalender då min går ut snart.. Men jag är så kräsen så det är inte så lätt att hitta en som duger.. Men vi får vell se..

Imorgon blir det till att fira Marie-Sofi på hennes Student! Det ska bli roligt. Sedan på kvällen så ska jag å nomie åka upp till Indal för att se på sebben när han har skol avsluting! Stora lillebror som har blivit morbror.. Det låter lite konstigt =P Haha

Nä nu ska jag göra mig iordning!                                  hej svejs!


Måndag

En ny vecka är här! och lilla nomie blir 2 veckor idag. Stor tjejen!
Idag så har vi tagit det lungt. vi gick en promenad jag, nomie och kompis efter de så kom Faster Marie-Sofi och Gamel Mormor Inga-Britt hit förut för att mysa lite med nomie =) När de hade åkt så gjorde jag mig iordning och packade in oss i bilen för att åka på Personal möte på Statoil! Mkt trevligt att få träffa alla! och tack så mkt för presenten som nomie fick! Hon fick ett jätte fint Babygym! Tack Tack Tack!
Imorgon blir det birsta och träffa Sandra! Var länge sen nu så det ska bli jätte kul att få träffa henne!

Kram kram


Mamma <3

Jag insåg precis att jag har blivit mamma! Mamma på riktigt! Att vi har skapt ett underbart litet Liv, Denna söta flicka är våran flicka och ingen annans! det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv! och jag har nog aldrig förstått att man kan älska en person så mycket som jag älskar våran lilla Nomie! Hon ligger på mitt bröst och kollar in i mina ögon och jag blir så varm i hela kroppen! Hon är det vackraste som finns i hela världen och hon har tagit mitt hjärta för hon är mitt hjärta! vår underbara dotter!
- Nomie mamma älskar dig! JAG ÄR VÄRLDENS STOLTASTE MAMMA!


Dagens

Dagen Outfit ;)

- " Idag har Jag kläning på mig för första gången! Visst är jag fin?! "


Hem Besök

Idag har vi haft hem besök av BVC allt gick jätte bra och lill skruttan vår skötte sig jätte bra! Hon blev vägd och väger nu 3790 gram så hon har gått upp 290 gram sedan vi var på sjukhuset i lördags och det känns super bra. Då vet jag att hon får den mat hon behöver!
Nomie fick även hela sitt person.nr igår. fick även papprena där vi sk fylla i vad hon ska heta så hela hennes namn blír Anna Nomie Överholm Wilje!

Så fort hon kom så var det ändlös kärlek!


God Morgon

Torsdag, Inatt har nomie sovit sin andra natt i sin säng. Hon är duktig vår lill skrutta. Har velat haft henne nära mig den första veckan men det är vell dags nu att hon börjar lära sig att sova i sin säng. Hon är jätte Snäll. Inatt så somnade hon där vid 2 tiden jag var ändå vaken så det gjorde inget att det blev lite sent. Sedan sov hon ända till kl halv 7 då hon var hungrig. Det är väldigt skönt att få sova de där timmarna på natten. De kan int bli bättre! Peppar Peppar att det håller i sig. Men vi får vell ett bakslag snart när hon är vaken hela natten =P

Kram kram

Andreas jag älskar dig <3 och jag är så glad att jag får uppleva allt det här med dig och ingen annan! Vi har åsta kommit det finaste här på jorden! Vår älskade dotter!


lite snabbt

Ja det har hänt en del de här dagarna men jag tänkte blogga lite snabbt! I Söndags så Kom min älskade mamma den ny blivna mormorn <3 eller kom och kom jag fick hämta henne nere i söderhamn för där gav hennes bil upp. Men vad gör man inte för sin mamma? Jo allt! Sedan har vi bara myst och mamma har hjälpt mig här hemma. TACK TACK TACK för det mamma! Igår så gjorde vi lite ärenden och hämtade ut nya delar till mammas bil. Sedan bar det av ner till söderhamn igen, tur magnus är händig och kan det här med bilar!
Idag så har vi inte gjort så mkt vi har bara varit hemma och tagit det lungt. Tommy var förbi på kaffe och när han hade åkt så kom faster Marie-sofi hit och bjöd på glass och jordgubbar! Det var super gott!
Imorgon så blir det lite birsta mys Med linda! Ska bli super trevligt och jag längtar tills hennes lilla bebis kommer! Då har nomie en liten kompis att leka med! Hehe de lär ju inte leka så mkt nu från början men sedan kanske =)


RSS 2.0