Mitt år 2010

Januari-mars: Så Gjorde jag nog inget speciellt jag jobbade å kände mig allmänt tjock och var väldigt nöjd över min lilla kula jag hade fått.
April: Så for vi ner till Ullared och jag hade skit roligt! Jag å Linda vaggade fram där väldigt tjocka om magarna ;) och många lyckade inköp blev det. Jag och Andreas flyttade även in i vårt hus.
Maj: ibörjan av maj så höll jag mest på att stöka omkring i huset å donade så de skulle vara fint tills lillen skulle komma och nu var jag jävligt tjock! Den 24 maj så kom vår underbara dotter Nomie till världen.
Juni: spenderade jag mesta dels hemma å myste med mitt lilla hjärta, Nomie fick även två kompisar då Jenna å Elma kom till världen också.
Juli: tog jag å Malin en liten Road trip med bebisarna till Åsele marknad.
Augusti: då blev det dop för Jenna, Jag och Nomie hade en liten mini semester uppe i norrfällsviken. Jag fick även en fri kväll då jag, Sofia och Li åkte Ådalen 3 och hade en liten Tjej kväll.
September: stod mest för förberedelser inför Nomies dop den 18de vi skrev även på faderskaps papprena så Andreas blev "Pappa" på riktigt åt Nomie.
Oktober: tog jag å Nomie bilen ner till mamma och myste där nere. Vi blev även bjudna på Elmas dop vilket även var ett överrasknings Bröllop Svenne å Linda slog på stort å blev Herr och fru Östling!
November: kände jag mig redo att börja jobba lite smått så jag tog på mig lite små pass för att känna på hur det gick att Jobba. Det gick super å jag fick komma ut å träffa lite folk!!
December: är den månad de händer mest för mig då både jag och Andreas fyller år. Nomie firade även sin första Jul. Visst hon var mer intresserad av pappret å snörena än själva innehållet men hon fick jätte mkt fint!
GOTT NYTT ÅR!!

Jag vill bo i dom!!

Jeans å snygga leggins i all ära men jag vill bo i mina pyjamas byxor!! Fick ett par jätte härliga pyjamas byxor av mamma i födelsedags present å jag vill bo i dom! eller rättare sagt gör jag nästan de, de är så jävla sköna!
Imorgon äre nyår! Tror jag ska lägga ett eller två nyårs löften men jag säger inte vad de är för då kommer ni veta när jag bryter mot dom.. Haha jag har get mig själv men massa löften men de håller i en vecka sen så är de som bort blåsta. Jag har ingen självdisciplin! Hur får man de?? Avundas verkligen de som har självdisciplin, de som har viljan att kunna stå på sig själv.. Men jag är svag jag tänker alltid men de är bara en gång de gör inget, det är bara en godis det gör inget å så är jag fast!! å tillbaka på ruta ett.. Jag kanske ska lova mig själv att försöka få bättre självdisciplin på nyår?? Nä nu är min lill jenta sur så jag måste kila hej svejs!!

27 December

igår blev det lite SHOPPING!! jag älskar att shoppa man får ro i själen av de! Inhandlade lite kläder till både mig och nomie och så var jag och köpte ett WII! blev ett lite spontan inköp av Photohop oxå å det är så Roligt! igår kväll satt jag å varvade lite WII spelande med lite pyssel i Photoshop.. Men de finns så mkt till jag måste lära mig! Men de kommer ju eftersom man håller på oxå =)
Idag så ska jag Jobba, 16-24 det blir härligt i det här vädret hoppas det inte är allt för många hyrbilar som ska ut å in..
Här är ett litet smakprov på de jag gjorde igår i Photoshop =)

25 December

Eftersom jag städa igår så slapp jag de idag SÅ skönt. Idag har jag inte gjort mkt nytta. Både jag å Nomie var helt slut körda efter gårdagen så vi har nästan sovit hela dagen men det var härligt att få sova lite för engångsskull samtidigt som Nomie sov. Efter att vi sovit hela dagen så gjorde vi oss i ordning för Julbord hemma hos Andreas Farmor och det var super gott!
Imorgon blir det REA!! + att jag ska åka och köpa min/andreas födelsedags present/julklapp imorgon oxå. Vi sket i att handla något till varandra när vi fyllde år och ingen julklapp heller då vi bestämde oss för att köpa ett WII istället! Som jag har längtat efter detta spel! Har velat haft det jätte länge, men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge. Hoppas bara att bästa Sofia joinar oss imorgon på birsta så jag slipper slåss själv med alla galna människor där ute!
Nu ska jag röjja lite sen ska jag sova! God natt <3

Julafton

Sitter just nu i ljuset av Julgranen, Dagen har varit Underbar m. stort U! Klapparna är öppnade, Julmaten är äten och allt är undan städat! Orkade inte vänta med städningen tills imorgon/idag så jag gjorde den på engång nu när alla har gått och lagt sig. Väldigt skönt att ha det gjort så kan jag bara njuta va de timmar jag får vara med Mamma, Daniel, Philip å Sebben i morgon innan de åker ner över mot e-tuna.
Vi har fått jätte fina saker både jag, andreas å nomie är jätte nöjda! tror att de andra oxå är jätte nöjda med deras julklappar.
Det var så mysigt att få ha Pappa här på Julafton, hoppas att han hade trevligt trots tråkigheterna som har hänt de senaste dagarna, Jag har försökt att inte tänka på det så mkt för att klara av julen utan att bryta ihop och det har jag klarat men bakslaget kommer vell snart skulle jag tro nu när jag slappnar av, men nog om tråkigheter.
Hoppas alla har haft en jätte bra Julafton och jag önskar alla en God fortsättning!!!
På söndag så ska jag iaf ut å slåss med alla andra på Rean ;)
GOD JUL!

BIL JÄVEL

Hatar min bil just nu, den startar inte.. Piss bil! Men snälla svärmor skulle komma med start hjälp! =) Tur det finns snälla människor som kan hjälpa mig =) Tror ärligt att batteriet är slut. Hade tänkt åka på Ica Maxi men när jag väl har fått igång bilen så vågar jag inte stänga av den tills jag är klar med den.. så jag får handla på macken ist så de kan stå och gå.. JÄVLA bil..

Sebben har iaf kommit och vi sitter å kollar på tv en sväng innan vi ska åka. Efter de blir det till att laga köttbullar, koka ägg och griljera skinkan =) och ikväll blir det Uppesittar kväll med bingolotto!! och invänta mammsen så klart!!

nästan klar

Ja nu är det mesta klart inför Jul.
Att göra:
  • Städningen (onsdag)
  • göra köttbullar (torsdag)
  • griljera jul skinkan (torsdag)
  • klä granen (torsdagen)
Sen får Julen komma =)

Mammas hjärta!

20101221172-002 (MMS)

Mammas hjärta!


20 December

Nu är det inte långt kvar till jul! Peppar peppar har inte andreas blivit sjuk än.. men skulle fan inte förvåna mig om han blir sjuk dan innan jul eller på julafton! Men hoppas han slipper den här skiten! Jag är iaf mycket bättre men Nomie är sämre, vaknade i morse av att hon spydde ner hela sig, sängen och golvet.. hur kan en sådan liten människa kräkas så mkt?? efter det blev de en lite kräkning nu i kväll å så är hon dålig i magen men annars tror jag att hon har klarat sig bra. Hoppas hon är bättre imorgon!
Nu ligger hon på madrassen i v-rummet å VÄGRAR att sova.. Hon är skit trött de syns, hon vill inte bli vaggad heller bara ligga ner å titta, så då får hon göra de. Ska man kanske doppa nappen i whiskey?? Skojar bara skulle aldrig ge henne de.. men varför slappnar hon inte av och sover?? Jag skulle jätte gärna sova nu!!

Kräksjukan är hemsk! Idag så har jag inte ...

Kräksjukan är hemsk! Idag så har jag inte gjort mkt.. Spytt mellan 05.00-11.30 andreas kom hem vid 12 då gick jag å la mig i sovrummet och sov till 16 va vaken då en timma sen sov jag en timma.. Så jag har inte gjort mycket idag.. Men nu mår jag betydligt mkt bättre och har fått i mig en liter blåbärs soppa och några glas avslagen cola.. Och självklart en MASSA vatten då jag kom till stadiet att bara spy galla, spyr hellre vatten än galla .. usch vad äckligt inlägget blev nu men va fan de är äckligt att va sjuk!


Äntligen! Nu är julklapparna inslagna. Jag...

20101218145 (MMS)

Äntligen! Nu är julklapparna inslagna. Jag har nu bara en klapp kvar och andreas två. De ska inköpas i veckan.. SNART ÄR DE JUL! Jag Älskar jul!


Myser ner mig i soffan med lite choklad oc...

20101217137 (MMS)

Myser ner mig i soffan med lite choklad och lussebullar :)


Kan inte sova ikväll heller, har sorterat ...

20101217135 (MMS)

Kan inte sova ikväll heller, har sorterat skåpen i köket och nu ligger jag och löser korsord.. När ska jag få sova? Sover ca 5 tim per dygn! På dagarna är jag zombie och kvällarna speedad till tusen! Detta är nog inte normalt :p


16 December

Snön bara faller! Det kommer nog att komma en hel del snö idag! Men de gör mig ingenting då jag ändå ska stor städa idag (Jag fyller ju år imorgon så det måste ju va fint ifall de kommer nå folk)
Igår så hade jag å Marie-Sofi lite bakning av julgodis, det var himla trevligt å gott blev det.. Men när jag var på Ica MAXI å handlade så blev jag SÅ förbannad!!
Jag hade precis handlat klart, packat in varorna och Nomie i bilen så skulle gå tillbaka med vagnen, Då kommer det en nyare passat å kör förbi mig när jag är på väg tillbaka till bilen (som står på familje parkeringen) Jag ser en blond kvinna som kör och en tom bilbarnstol i baksätet. Hon parkerar precis bredvid min bil lagom till att jag ska sätta mig i bilen. Då kliver Kvinnan ut och då ser jag att hon har sitt barn i knät! (ålder ca 7-8 mån) och jag blev så JÄVLA förbannad, Man kan ju fan inte åka runt med en liten bebis i knät ute i birsta!!! Fattar hon inte vilka dårar de är där ute och gamla gubbar å tanter som inte ser något! Tänk om hon skulle krocka då skulle hon mosa sitt eget barn! Jag hade sån lust att skälla ut henne, ångrar nu att jag inte gjorde de men jag blev så chockad. Trodde inte att de fanns så dumma människor som utsätter sitt barn för något sånt!!!

Nu ska jag sova.. Har jobbat idag så jag ä...

20101116049 (MMS)

Nu ska jag sova.. Har jobbat idag så jag är lite uppe i varv nu de är därför jag inte sover än.. Imorgon ska jag och marie-sofi ha julbak av julgodis! Så ska försöka ta mig upp i vettig tid så jag hinner handla lite ingredienser eller snarare sagt alla ingredienser =P nä god natt på er nu ska jag fan sova!


12 December

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej de är ingen vanlig dag för de är älsklings födelsedag!
Hurra Hurra Hurra!!!



Idag är det Hjärtats Födelsedag! Gubben blir hela 25 år!
Så idag blir vi bara hemma å tar det Lungt, Andreas for till
maskinhallen förut å kolla om de va nå fel på min bil men det
var inte de. SKÖNT!

11 December

Har varit lugnt på blogg fronten då vi fortfarande är sjuka.. Nomie blir bättre å bättre men jag blir bara sämre å sämre. Nu sitter jag här med nästan ingen röst och hör knappt på vänster öra, det är precis som om jag har lock för det. Öroninflammation?

Hade en sjukt rolig kväll igår iaf, sorglig så klart men rolig oxå! Blev på Lullen å tog mig en liten krog runda, de var ju bara typ 2 år sen jag var på krogen sist. Kände mig som en tant bland alla "småttingar" men men roligt var det =)
Idag fyller min älskade lillebror Philip år! Grattis stor killen!

Tänder en brasa och myser ner mig i soffan.

20101204091 (MMS)

Tänder en brasa och myser ner mig i soffan.


Var precis på macken och fick med mig nya ...

20101207103 (MMS)

Var precis på macken och fick med mig nya mama tidningen! Älskar omslaget jag vart bara tvungen att köpa den + att jag bara älskar katrin eller jag älskar att läsa hennes blogg iaf :p hoppas innehållet är lika bra som omslaget värkar annars får jag sitta och titta på de för jag blir så glad av de ;)


Kalops

Provade att ge Nomie lite kalops förut och hon är ju ett litet matvrak annars men inte nu, Kalopsen var ingen hit kan jag lova =P Haha hon ville bara spy upp maten!! Hon såg förbaskat rolig ut så de blev bara några skedar sen ville jag inte tvinga i henne nå mer..



Idag mår i iaf bättre, jag känner mig mycket piggare och jag kan vara en bra mamma igen, Nomie är oxå piggare, hon har mindre hosta och snorar inte lika mycket så imorgon får vi se hur vi mår, isf så kanske vi tar och hittar på nått för jag är sällskaps sjuk nu!!!
De är så grymt tråkigt att sitta hemma alldeles själv.. vill ha vuxet sällskap! Jag har knappt sett till Andreas den här veckan det har alltid varit nått på kvällen han måste ha gjort och imorgon är de oxå nått han måste göra å på torsdag äre jag som ska jobbar så det blir inte så mycket vi kommer att träffas.
Det är lite tråkigt tycker jag för de värsta är att när jag är så mycket själv så börjar jag vänja mig vid det och då är han bara "i vägen" (förstå mig rätt nu) när han är hemma. För då gör jag allt på "mitt sätt" och så kommer han å gör på "sitt sätt" å då blir jag irriterad för jag tycker ju att "mitt sätt" är mycket bättre och går mycket snabbare.
Nu har jag iaf lärt mig att hålla tyst om de. För förut så slutade ofta med att jag sa till han nej andreas de där är inte rätt gör så här och så gjorde jag på mitt sätt men han måste ju få göra på "sitt sätt" oxå men de är svårt när jag är så van att göra allt på "mitt sätt".. Nu blev det mycket mitt å sitt sätt men de är så de är!

Sjuklingar

Ja här hemma är vi sjuklingar, iaf jag och Nomie, Jag har ont i halsen å världens huvudvärk som kommer å går.. och nomie har hosta å näsan rinner. Men vi var iaf in på vårdcentralen idag och lill gumman hade inte lunginflamation och ingen öroninflamation heller så de är skönt att veta. Doktorn sa att de kommer säker att gå över på nån dag till så vi håller tummarna! Jag håller även tummarna för att jag ska bli frisk för jag känner mig som världens SÄMSTA mamma då jag inte har någon ork alls i kroppen!!
Längtar så mycket efter att andreas ska komma hem så jag får gå och ta mig ett bad i lugn och ro! Känner att jag behöver de nu!

Sitter just nu på ett julbord och jag säge...

Sitter just nu på ett julbord och jag säger bara de att jag kommer att rulla hem!


Fredag 3 December

Idag har jag kommit över en liten rädsla jag har haft, Idag har jag tagit tempen på Nomie för första gången de gick jätte bra och hon märkte ingen ting men jag har gruvat mig i två dagar nu på att jag måste göra det.. Jag var skit rädd att jag skulle göra fel med att stoppa in termometern i Nomies lilla rumpa. Men som sagt så gick de bra och lill skruttan hade ingen feber, 37,4 tror jag iaf är Normalt.. fast har bebisar samma temp som vi vuxna??
Idag blir det iaf Jul bak hemma hos fam. Östling så de ska bli riktigt roligt =) Måste ta å rappa på nu så jag hinner med allt! Pusselipuss ;)

Lillan är fortfarande förkyld..

Lillan är fortfarande förkyld..


RSS 2.0