Valborg

Idag så vaknade jag av att en liten bebis hade hicka i min mage, känns hyffas underligt när den har hicka.. Stackarn de är ju jobbigt att ha hicka. Hela magen bara rycker. <3

Jag och kompis tog oss en sväng upp till Indal idag med, vi var och hälsade på min kära pappa! Han bjöd på fika och te. super gott! Kompis mår inte så bra idag för inatt så har han ätit upp ca ett kg socker som jag glömde framme på bordet igår kväll när sofia var här och fikade. Fick se hennes nya pärla oxå. Super fin!

Kvällen kommer att spenderas hemma hos Svenne och Linda. Det blir mysigt =) Vi ska äta middag där och bara umgås. Det går inte att fira in våren bättre än i goda vänners sällskap! =)

GLAD VALBORG PÅ ER ALLA! =)


Onsdag och sol

Ja än så länge är det sol men kl är ju bara 8 på morgonen så det hinner nog ändras innan dagen är slut. Idag så står det städning på schemat. Roligt värre eller så inte men det är en sådan där grej som måste göras =) Fint blir det ju iaf n'r det är klart.

Igår så var jag och andreas ute och krattade en massa eller andreas krattade och jag gick och lullade på och kollade på olika saker på tomten. Andreas krattade så mkt att krattan gick sönder så den ska jag åka och lämna tillbaka för vi har bara haft den sen i söndags så den ska inte gå sönder än tycker jag.

Nä nu ska jag ta och platta håret för att se hur resultatet blev efter slingningen igår. Andreas var så snäll som hjälpte mig med slingorna bak på huvudet, där det är så svårt att ta själv =) tycker så mkt om mitt <3


Herr överholm som aldrig vill va med på kort <3<3<3


Ullared

Tänkte berätta lite om våran tripp till Ullared!!

 På vägen ner stötte vi på en liten snö storm, det gick 50 km/h på E4:an

 Men efter regn kommer solsken, NÄSTAN FRAMME!!

 Äntligen framme!! vi kom ner i sådan bra tid så vi var ju tvugna att kolla in sortimentet redan på torsdagen..

 och vi kom ut med lite saker redan efter typ en timme!

 På fredagen så står vi väntans fulla och shopping sugna i kön!

 Kön utan för Gekås på fredagen

 Våra Shopping vagnar =)

 Här är lite av sakerna som fick följa med mig hem! Detta är bara Bebis saker. Är super nöjd med mina inköp!

På lördagen så gick vi en sväng på morgonen men efter ett tag så blev det SÅ mkt folk att man inte kunde gå nästan så vi bestämde oss för att åka hem redan då, utan att säga något till våra respektive! Så kl 12 så bara det av hemöver mot Sundsvall..
vid 10 på kvällen så ringer jag till Andreas och frågar vad han gör.. Han var hoss Steffanson och han undrade om jag hade hittat Teckning för på campingen i ullared kunde jag knappt prata i telefon. Ja svarade jag å vet du vart tecknigen är?? frågade jag. Nä?? Teckningen är i Njurunda! (alla as garvar!) Så du måste hämta mig på shell om tio minuter.. A visst svarar han å säger att han ska åka snart.
Vi kommer till shell men ingen andreas finns i sikte.. Börjar bli lite smått nervös, trodde han mig inte?? Ringer igen och han är kvar hos Steffanson. Han trodde inte på mig men då så komman iaf efter tio minuter..

Sorry alla små fjortisar som skulle hem på fest hos oss den kvällen men THE BOSS kom hem lite tidigare ;) HAHA

TACK TJEJER FÖR EN SUPER DUPER TREVLIG HELG!!


Ullared

Imorgon åker vi!!!! Hoppas vi blir lika nöjda denna gång =)


BM

Jag var hos Barn Morskan idag, Det gick bra men värdena var lite låga men det är ju inget ovanligt.. Men Åsa-Nisse har iaf vänt säg och låg inte med rumpan neråt ut nu låg han/hon med huvudet neråt och ganska långt ner oxå så det känns ju skönt att den lyckats vända på sig där inne det börjar ju bli lite trångt där inne nu, Tänk bara en månad kvar! Helt sjukt! Längtar så mkt efter våran lilla knodd!

Imorgon åker vi!!! Ullared her we come! =) Sitter och skriver en inköpslista nu och mått på alla fönster mm. och det jag ska packa med mig! Men det blir inte mkt, behöver jag något så får jag köpa det där, men jag har svårt att hålla mig till en väska jag packar alltid FÖR mycket! =P Ska bli super kul!!!! Bara jag inte börjar föda där nere HAHA skulle va snyggt! =)


Min fredag

Fredag: Städning av stugan i töva, ÄNTLIGEN klart! Så sköt att slippa att ha de kvar. Hem å grejja på hemma. Magnus och ewe kom på middag, Potatisgratäng m. rostbiff, bea-sås och vitlöksbröd! Brumma i väg till töva och fick sommar fälgarna och nya sommar däck på bilen, Andreas var så snäll å fixa åt mig. För jag är ju bara tjock och sitter å kollar på. Tvättade bilen så den blev vår fin! Hem och byta om för här skulle de ut å glidas. Malin och jag tog en Kaffe på Shellan MUMS! Kolla på bilar och prata med folk. Hemma ca 00.23. Sönt slappa på soffan och somna. Vakna kl 04.00 dags att gå till sängen och sova. =)

Bebisen försöker nog vända sig där inne nu (den ligger med rumpan ner och den ska ligga med huvudet ner), de känns som om den gör några tappra försök men det är nog lite för trångt där inne nu.. Hmm. Har ställt mig på alla fyra som BM sa för då hänger magen ner sig och bebisen får mer plats. Men jag tycker inte att de blir nån skillnad!? Jaja det ordnar sig nog. =) Inte långt kvar nu!!

Vaknade Lycklig

Det gjorde jag inatt/imorse vid fem snåret! Drömde att jag och andreas fick en liten Milton! Han var helt perfekt och jag kunde lukta på han och gosa med han och han var bara våran lilla bebis! Nu längtar jag så otroligt mkt efter Han/hon där inne men jag tror att det är en han. Alla/de flesta andra tror att det är en hon =P Så vi får vell se vad det kommer ut för liten filur när det väl är dags! <3

Måndag

Idag
så har jag städat lite här hemma, plocka ur och i diskmaskinen och röjjt undan lite så det ser rent och fint ut. Efter det så begav jag mig till macken för att göra bilen lite fin. Sedan så tog jag min nytvättade bil och brassade upp till Pappa Jonny en sväng för lite fika och skit snack i Solen! mycket mysigt!
Tänka att om ca 6 veckor blir han Morfar. Det känns hyffsat konstigt =P Haha. Nu sitter jag bara och latar mig i soffan och laddar för en dag på macken imorgon.

Bebisen v. 34
Idag så gick jag in i vecka 34, här är lite fackta om lilla bebisen den här veckan =)

Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är lång minst 45 cm. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur och börjar se mer avrundad och ”normal” ut.

Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem alls. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Helt slut

Efter gårdagens arbets pass som var på 8 tim men slutade på 10 tim så är min kropp helt slut idag. Men solen strålar och värmer! Kan det bli bättre? Idag så hade jag tänkt att snabb städa lite och sedan sätta mig ute på altanen å läsa en bok tänkte börja läsa Stieg Larssons flickan som lekte med elden.. Så hoppas den är bra =)

Ha en super trevlig dag!! =)

Skit hundar!

Skriver i hettans stund! Man kan inte ens gå och duscha utan hundarna (Kompis och Brolle) hittar på bus! Kommer ut ifrån duschen och möts av en Lerig kompis och en hel nöjd brolle! De hade lyckats öppna ytter dörren! Så kompis såg ut som en springade ler pöl! fy bubblan säger jag bara! En ny duschad nöjd stefanie blev en vansinig höggravid stefanie =P Men nu har jag börjat lungna ner mig! =)

Ha en trevlig fredag kväll! ;)

8 April - Torsdag

Ligger för tillfället och jäser lite på soffan efter frukosten till filmen fucking åmål, har sett den en miljard ggr men jag tröttas aldrig ut =P Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Ska nog bara vara hemma och tråka. Jag Kanske försöker mig på att baka nått.. Kanelbullar? hmm.

Igår så åkte jag å Magen till Granlo för ett barnmorske besök, Det gick bra och magen växer precis som den ska men till skilland från förra gången så låg lilla åsa-nisse med huvudet uppåt.. Men det är ju några veckor kvar så den hinner nog att snurra runt och lägga sig neråt åt rätt färd riktning =) Men har den inte gjort det innan vecka 37 så skulle vi vända på Åsa-nisse =)
De känns allt mer när Åsa-nisse rör sig där inne kan förstå att det börjar bli lite trångt där inne nu. Nu känner man bebisen nästan hela tiden då den är vaken. Det ska jag säga er, det är världens bästa känsla!! <3<3<3

Som Fisken i Vattnet

Så mkt trivs jag i vårat nya hem! Har börjat fått ordning på det mesta nu och har lite koll på vad grejerna är. Igår så packade jag upp alla påslakan och handdukar m.m. sedan har jag eldat i våran öppna spis har eldat lite kartonger och tidningspapper men efter ett tag så blev det så jäkla varmt så jag visste inte riktigt vad jag skulle tavägen =P

Alla verkar kläcka ur sig ungar nu! Det ploppar ut beisar till både höger och vänster, Jag är super glad för deras skulle men jag börjar längta så mkt efter min egna bebis! Det är både med Längtan och lite Skräck som jag ser framemot förlossningen!

Åsa-Nisse Jag Längtar efter dig <3<3


1 April!

Nu sitter jag i soffan och är ganska trött, men det går inte att somna om. Idag är det första april och som jag har längtat efter denna dag! Idag så är det flytt som gäller. Vi har sovit våran sista natt i Töva, det känns tråkigt. Men ändå helt Okej =)
Nu ska jag ta med mig hunden ut och sedan slänga i tvätten i torktummlaren, sedan vid tio så hänger jag på låset på Ikea. ska köpa en hatt hylla innan jag åker och hämtar Lastbilen på Statoil! =) Efter det så ska jag åka och hämta min snälla bärhjälp som ska hjälpa mig idag att flytta (Magnus och Ewe). Det är jag mkt tacksam för! =)

Kram Kram Kram

RSS 2.0